27

да де

преди 4 години

Както се казва, не се знае дали се разпространява или не.Стискайте палци.

26

Анонимен

преди 4 години

Хем липсва възможност за износ,хем липсва логистика за доставка на продукцията произведена от народа в националната мрежа с магазини,а как преди 30 години имаше що за износ,що за вътрешно потребление и с качество на кой каквото му е кеф,понеже винаги е имало износ срещу внос и вътрешно потребление,които са обвързани как икономически-финансово-социални възможности за организацията на управлението така за тези качества за организация на управляващите по нормативни бази викащи им социални рейтинги.

25

Анонимен

преди 4 години

А само чрез опаковките им.И там където е пипнал тоя и оня.

24

внимавайте

преди 4 години

Затова ли си мием ръцете? след като можем от ръцете да предадем вирус на лицето си, тогава значи може и по стоките/храните, които пипаме!

23

Анонимен

преди 4 години

До моля?и после в магазина е по-скъпо от чуждото... как става тая магия.. и защо да плащам по-скъпо за нещо дето са го взели от вас за жълти стотинки ??!

22

моля?

преди 4 години

Тази кака да ги навъртя, че миналата година биологичния мед се изкупуваше благодарение на създадения с нейно знание картел, на цена 3,20 лв/кг.Става дума за биологичен мед.Наскоро получих фактура да внеса сумата от 638 ? за инспекция от Сертифициращата фирма; е, ще получа една цветна хартийка, която за мен вече няма значение.Наясно ли сте на какви цени се изкупува земеделската продукция в България?Всичко ни го вземат за жълти стотинки.

21

Анонимен

преди 4 години

Слушайте я, от ГЕРБ е!!!

20

до 18

преди 4 години

а за Белгия това се нарича Претъпление срещу Народа, но дали и в Европейските държави и ЕС не е имало същата схема като в Австралия - според мен 100% - да, няма логика Пекин да врътне тоя номер само в Австралия! Още повече, че разстоянието Пекин Европа, е дори малко по-малко от Пекин до Австралия!!!

19

Хемус

преди 4 години

Е как да се пренася като храната е бъкана с менделеевата таблица!Най-много някой нова химическа формула да се получи

18

до 18

преди 4 години

ето ти линк даже в Британската преса:https://dailymail.co.uk/news/article-8173583/Shipping-face-masks-hand-sanitiser-overseas-Australia-punishable-JAIL.htmlв Австралия гласуваха закон това за напред да е наказуемо със затвор, но гледай и австралийски телевизии или чети техни вестници да видиш за какъв обем на операция говорим - Китайските компании в Австралия в един момент спират дейността си и почват да купуват тонове Медицинско оборудване - ето и защо Китай кри - иначе нямаше да мине!

17

Анонимен

преди 4 години

Мхм. Не си мийте покупките. Купувайте си хляб от витрина и насипни ядки кооооолкото си искате. Във вма и софиямед е за депутати, само да знаете. Иначе зараза няма, но пък имаме царевица за 2г резерв.

16

Китаец от Ухан

преди 4 години

Виждате ли и Министърката Ви го каза - ядете на Прилепи е Безопасно и Уханска Чума така се не предава!! П.С. в момента готвя яхнийка от Прилеп и 4-ри Плъха, че на тоя сняг и студ, трябва силна топла храна!

15

noFreeman

преди 4 години

тая тъпачка реве за българско ама миналата година не я интересуваше като влизаше гръцка безвкусна краставица... сега се видя, че интересът за внос на каъвто и да е зеленчук е голяма далавера... аз изкарах 30 тона от които хвърлих 4-5 заради ниската гръцка цена

14

Шаши

преди 4 години

Ясно. Е сега вече се успокоих. Като минат 300 бабелника да препипат доматите и аз си взема , ще съм спокоен. Или като почнат да обръщат салатите, а ябълките-те направо стават лъскави.

13

до 11

преди 4 години

Истината почва да излиза на яве, как стана така, че никой няма маски, дето могат да филтрират вируси!

12

Анонимен

преди 4 години

На тази министърка със сигурност й нямам доверие. Тази жена има за цел само да се задържи на трона и е готова на всякакви лъжи

11

чухте ли

преди 4 години

по време когато Китай на никой не беше казал за Заразата, Китайски компании в Австралия, дето нямат нищо общо с медицина като строителни компании и други са изкупили тонове и всичкото налично медицинско оборудване, маски, защитни очила и костюми и са го изнесли от Австралия - ако това не е акт на война, т.е. знаеш за заразата не казваш на никой и обричаш цели държави като подмолно ги остовяш без необходимите медицински материали и дали е само Австралия или само те сега смеят да кажат!

10

Анонимен

преди 4 години

Тази е крайно време да се връща в Котел при мъжа си, който е и кмет там. Поне да му глади ризите, че все омачкан ходи човека.

9

Анонимен

преди 4 години

Да провокират магазините да продават бг стоки? И как като съм в неплатен отпуск , скоро трябва да дърпам кредит , а бг стоките са с 1-2-3лв по-скъпи и по-некачествени.. Мен кой ще ме спасява ? Да пусна тениски еднодневки за 50 лв парчето и да ми ги купуват , че съм българин?????

8

Анонимен

преди 4 години

Vsichko e vazmojno, no vie ne znaete i ne mojete, zastoto ste marzelivi, rahglezeni i nedoucheni.