35

извода

преди 4 години

Корона вирусът е най-дълго съществувалото и "работещо" нещо някога произведено в Китай.

34

Анонимен

преди 4 години

Ако китайците са жертва на подхвърлен вирус, защо криха до последно за неговото съществуване? Много по-логично е китайците и Бил Гейтс да са съучастници, защото производството на Майкрософт (и на останалите големи юесей компании) е почти изцяло в Китай. Не забравяйте, че през октомври 2019 се проведе Събитие 201, в което благотворителното дружество на Гейтс взе участие.

33

Анонимен

преди 4 години

Тръмп има на 100% правото да нарича това китайски вирус. Понеже оризниците са на 100% виновни за разпространението му. Сега е времето ЦЕЛИЯ свят да си "внесе" обратно мощностите и да почне да си произвежда всичко от което има нужда, а не да чака на една шепа прокажени мизерници. Всички либерасти които наричаха Тръмпо расист за това че казваше китайски вирус, да се подложат на принудително заразяване, за да им дойде акъла в *** либерастични ***

32

СПОРЕД МЕН,

преди 4 години

НЯМА ЛОГИКА вирусът да е създаден от държава, където днес има масова зараза. Никой няма да създаде вирус, за да атакува собствения си народ.Затова НЕ трябва да търсим създателите на COVID-19 в държави като Китай, Италия, Испания, Франция, Великобритания, САЩ, Израел.Единствената голяма държава, където вирусът почти отсъства, това е Русия.Значи, логично е да е създаден там.

31

Анонимен

преди 4 години

Единствените виновници че света гори в момента са уродливите оризни миз.ерници. Тая и3..мет яде каквото й падне, хигиената е НУЛА! Пълна изолация на оризната им клоака от целия свят, ТЕЛЕНА ОГРАДА С ТОК!!!! Да си измират на воля, да си се заразяват те едни други.

30

до 36

преди 4 години

Корона Вируси много, но само една държава Експериментира с Такива Дето Поразяват ACE2 рецепторите на белодробните Клетки и това е Народна Республика Китай, факт!

29

Анонимен

преди 4 години

До 35 АнонименСигурно те е досърбял задникагенди и ти стои отворен ? Тъй ли е?

28

Анонимен

преди 4 години

Започва се масова пропаганда са хвърляне вината върху Китай и да се скрие патентования от САЩ коронавирус още в 2015 година. Не е сигурно дали щатите са го пуснали въпреки съмненията по вероятно е да са го пуснали англичаните. Те са много подолнаизмет

27

Когато са на зор

преди 4 години

Че то китайците ядят всичко що шава от хиляди години. Как така точно при търговската война със САЩ и то точно в Ухан дето е транспортен и логистичен възел се пръкна тоя вирус? Англосаксонците имат афинитет да използват подли средства - одеяла с едра шарка за индианците,колорадски бръмбър за Европа,играчки-бомби за българските деца,атомни бомби за японците,ейджънт ориндж за виетнамците,бомби с обеднен уран за сърби и иракчани....Винаги когато са на зор не се колебаят да използват подли средства.

26

Анонимен

преди 4 години

До 22 АнонименНа тази конференция е участвал Бил Гейтс. една година по късно пламва Китай и туристите го разнисат по света. Има ли нещо случайно ?

25

Жо

преди 4 години

ВСЕКИ ЧЕТЕ това, което иска да прочете!

24

антиджендар

преди 4 години

Ааахахаха ! Тук се напъват да се испуснат рано надрусали се сороскигендарчета ! Сто процента сте заразени с вируса и тия дни ще има радостни вести как някои от вас са си заминали от този свят. Няма да ни е тъжно. Чао

23

Баи

преди 4 години

Ас пьк четох че се е развил в комари - прилепите ги ядяли докато ловуват - пьк китаиците изяли прилепите и това станало повод за разпространениетоДобре че наще прилепи са под карантина , много се търсят като екологучно чиста храна

22

питам

преди 4 години

чий са 2-те Лаборатории в Ухан? и да има не 1, а цели 2 лаборатории, удобно как за 2-рата се мълчи, а тя е точно от другата страна на булеварда където е набедения пазар - има няма 300 метра от пазара!!

21

до 19

преди 4 години

ами просто е, умните хора са способни да предвидят бъдещето, особено след като 2002-2003 Комунистите от Китай изпуснаха КоронаВируса SARS от Лаборатория в Пекин и за малко да запалят Света. Единственото хубаво, беше че със SARS Версия 1, ГМО-то им не беше толкова успешно по Заразност. Затова, сега със SARS Версия 2 са решили този проблем!

20

Анонимен

преди 4 години

До 11 Waffen SSТова вече е известно и на децата, че коронавирус е създаден в лабораторията , в англииския град Солзбъри там дето преди време експериментираха неуспешно с "новичок" върху екс руския шпионин и е пуснат в Китай с надеждете да сринат икономиката му но тъй като са с половин мозък англетата а това е известно сред широката общественост вирусът се оказа родолюбив и тръгна да се връща у дома но по път "поздрави" държавите преминаващ през тях

19

наблюдение 2 от 2

преди 4 години

удобно тези, дето не са Болни, но имат положителна Проба на Серумен тест, т.е. са Серопозитивни само, ги броят за болни и така занижават Реалният процент на Смъртност сред болните. Ако изключим Серопозитивните, както се прави при СПИН и броим само съотношение Болни от Уханска БелоДробна Чума към Починали е страшна статистиката!!

18

наблюдение 1 от 2

преди 4 години

значи, статистиката Яко се занижава и стадото не се усеща, нека вземем болестта СПИН за пример - имаме вирус ХИВ причиняващ болестта СПИН и имаме хора Вирусоносители, така наречените СероПозитивни, които имат Вируса, но не са болни, т.е. нямат симптоми на болестта СПИН. Та в момента имаме същото - над 50% са Виросоносители на Вируса SARS-CoV-2 причиняващ Уханската Проказа, но те не са Болни - нямат симптоми, само на Серум, на Тест са СероПозитивни. Въпреки това при Статистиката за Смъртност...

17

Анонимен

преди 4 години

До 17 Сделано в КитаеРано се правиш на умен днес ! И се пробваш да се правиш на анаЛизатор. Като си толкова умен я ни открехни каква е била тази конференция миналата година в Англия водена от известни милиардери на тема : световна епидемия с Коронавирус и десетки милиони жертви по света ? И как една година по късно се появява зарадата от коронавируса по целия свят ?

16

друг сигурен факт е

преди 4 години

че смъртността в Италия гони 10%, 100 000 заразени, 11 000 у Крематориумите, т.е. колкото беше и на Оригиналният SARS от 2002, който *** Изпуснаха от Лаборатория в Пекин, добре че още не бяха успяли да го ГМО да е толкова заразен, колкото текущият SARS-2 щам. Всъщност текущата чума, дори реагира на старите бързи тестове за SARS от 2002.