55

Козела

преди 4 години

Заради митата и ембаргото власта в Китаи бе застрашена и тогава използваха КОРОНАТА за да се спасят от бунтове и пролет.Така умишлено заразиха целия свет за да имат и те икономически кризи а не само те.

54

Ъхъ

преди 4 години

МУТРA създадена в лаборатория, сещам се за кого става въпрос!

53

the new world

преди 4 години

Няма значение кой го е създал. Може и планетата Земя, като и писна от разни *** маймуни да я тровят и унищожават. Биологичното оръжие не е добра идея в глобален свят, като нашия. Трудно се контролира. Само *** биха създавали нещо, което няма гаранция , че могат да контролират. След създаването и използването на атомната бомба, света се промени от ужаса, който видя. И вече няма световни войни. Може да се каже , че бомбата е помогнала повече , като вече я има. вируса ще промени свет

52

Отговор

преди 4 години

До СПОРЕД МЕН, 41 Вируса не е създаден в Русия. Те нямат толкова акъл. Виж за бомбите са недостижими.

51

Пенсионер

преди 4 години

Кой каквито и конспирации да измисля , истината е една. Вируса се появи и тръгна от Ухан.Никой не може да отрече този факт. Следователно вируса е китайски, дар от братския комунистически Китай.

50

есенция

преди 4 години

"епидемията най-вероятно е избухнала през първата половина на ноември в Китай"

49

БляБляБля

преди 4 години

Ако е биологично оръжие от вируса се разпространява НА ПРОТИВНИКОВА ТЕРИТОРИЯ за да отслаби силите му. Особено силен противник , който не можеш да победиш с икономически и военни средства . Който има силна и многобройна войска и има икономическо превъзходство...... и само чакаш врагът да се срине психологически и икономически.. Ама как да стане в това време на глобализация . .... Използваш разпространението му по света за допълнителна пропаганда срещу врага.Оу, ама това било конспирация

48

sh

преди 4 години

На всички е ясно едно-китайците са виновни!!Дори да е е специално създаден в тайна, китайска лаборатория-те са виновни!! Затова, че от ноември до януари скриваха всяка информация за тоя скапан вирус и не дадоха време на света да се подготви за тежкия удар! А другата им вина е затова, че лъгаха и продължават да лъжат за реалните жертви от вируса. В Китай жертвите са със сигурност над 30-40 хиляди, а може и повече-но те крият тази информация, за да не би да стане революция-вината им е голяма!!!

47

+++

преди 4 години

Американският коронавирус се върна при създателите си по-бързо, отколкото те очакваха. Сега е рано да извадят ваксини и лекарства, които имат от години, защото ще е доказателство, че те са го създали. Ще трябва да изчакаме още поне 10-12 месеца за тях. Ако някоя друга държава успее да намери лек за вируса, създателите му също ще извадят своя, за да не губят пазари.

46

123

преди 4 години

До FutureДа бе - те Китайците са *** да си заразяват собствените хора! А твойте велики "космически американци" още си плащат на руснаците да ги карат до космоса!

45

на,ти,Конспирация!

преди 4 години

Може пък и в някое "ПиАр" студио да е създаден. Ние вече купихме анимационни, звездни разрушители от великата държава дето я вардят анимационни свъхгерои, защо да не ни пробутат и несъществуващ вирус? Толкова е удобен за някои хора

44

Future

преди 4 години

Рано ли късно смъртоносният вирус ще бъде победен от човечеството и ще отиде в небитието, но феодалните диктаторски режими, които го създадоха за ликвидиране на хората, също ще отидат в небитието, защото Космическа Америка живее в 25-ти век, 400 години преди човечеството. Само българските русо-роби не разбират това и със зъби и нокти защитават по форумите китайските си другари...

43

Анонимен

преди 4 години

Вие журналята го правите и лъжливите новини и напрежението, заради обикновен грип

42

Истината

преди 4 години

Троши тролят отчаяни и гладни, панелни киликанзери. Скоро ще скачате от терасите от глад. Вашият баща шорош го боли цирея за вас. Жалката.

41

123

преди 4 години

В авторитетното АМЕРИКАНСКО списание Нейчър, в статия от 2015г (която е още на сайта им) пише как АМЕРИКАНСКИ учени са комбинирали САРС вирус от прилепи и успешно са заразили човешки клетки. Та кой създаде вируса? Отговора е ясен - АМЕРИКАНЦИТЕ. Кой го използва като биологично оръжие или го изпусна по невнимание в Китай? Според мен - пак американците - видяха ,че търговската война я печели Китай и решиха да го ударят! Ама понеже са *** парчета - запалоиха целия свят - включително и себе си!

40

Бау

преди 4 години

Чоки е виновен!

39

Анонимен

преди 4 години

На вируса майчиния му език е английският. Нищо няма да остане скрито, ако доживеем...

38

Анонимен

преди 4 години

Както и да го погледнем, от този вирус богатите ще станат още по-богати, а бедните ще обеднеят допълнително. Парите нямат идеология или цвят. Води се борба между двете управляващи фракции в света - либералите в САЩ и Европа в съюз със Сорос, Майкрософт, Епъл, Гугъл, Китай и прокитайските организации като СЗО срещу Тръмп в съюз с Русия и Израел. Който и да спечели, за нас е все тая. Големите губещи сме ние, обикновените хора. Както навремето аристократите са се били за това кой да заеме трона.

37

Ани

преди 4 години

Не зная китайците, но забелязвате ли че пРезидента се е покрил някъде и вероятно трепери да не се зарази от SARS CoV-19.Докато по това време Бойко обикаля навсякъде където има нещо за правене.Със този слаб, страхлив президент, който вече четвърта година само взема заплата си мисля дали не е време да се преразгледа устройствения строеж да държавата.

36

До 42

преди 4 години

А пък според мен и доста хора около мен точно гадното китайско племе го е разработило и безскрупулно първо жертва народа си с по-великата цел да стане първа доминираща сила в света, както виждаме вече ни продават маски, стратегията работи