73

Анонимен

преди 4 години

До К'ВО ИЗЛЕЗЕ ?!Ами много правилно мислиш някой да е чул в израел колко заразени има ? Хора теглете си парите докато не е станало късно.

72

Анонимен

преди 4 години

Не ке да има живот.

71

Зъл Пинчер

преди 4 години

В условията на криза сме на косъм Бойко да затвори банките и да ни вземе депозитите.Той е много опасен наглец. Добре, че нямам пари - един от плюсовете на това да си беден, е че нямат какво да ти вземат.

70

Анонимен

преди 4 години

Наистина ли някой си мисли, че нещо в момента се случва случайно?!30000 починали от 8 милиарда?!Бог да прости умрелите, но наистина ли си мислите, че в условия на глобален капиталистически империализъм с 200-300 души елит управляващ света може да се случи подобно нещо случайно?! Октомври 2019 г. Институтът Хопкинс е провел симулация контролно.Лично аз ще спазвам всяко нареждане на елита не, защото ми е симпатичен, а защото така е разумно.

69

ха-ха

преди 4 години

Парите са твои ,когато са в джоба ти и ръката ти може да ги извади във всеки един момент.Във всички останали случай ,нямаш пари.Карти се блокират за секунди ,трезори и банки се затварят само с едно решение на МС или на т.н. Щаб ,което при извънредна ситуация може да стане и след час.А когато ни управляват бивши милиционери ,всичко е въпрос на време.

68

Анонимен

преди 4 години

Браво има будни хора и аз призовавам всичи Българи да си изтеглят спестяванията. Аз от 20 години не ползвам Български банки направето го и вие.

67

Dantes_

преди 4 години

Един и същи човек пише 20-30 едни и същи коментара. Ходи и се прегледай, Психо !

66

Млад и богат тарикат

преди 4 години

ЗАЩО БОЙКО СЕ РОВИ В СМЕТКИТЕ НИ И НИ СЪВЕТВА КАКВО ДА ПРАВИМ С ПАРИТЕ, КОИТО ИМАМЕ НА ВЛОГ?ТОЙ ОТ КЪДЕ ЗНАЕ? ЗА ВАС БАНКОВА ТАЙНА НЯМА ЛИ, А-У?!

65

г-н ХърПРЪЦумян

преди 4 години

Гатанка:Един милиционер знае колко кой колко пари държи на влог в банките и ги съветва какво да правят с тях. Запазена ли е банковата тайна?Награда за правилен отговор - 15 лв.

64

Банкова Тайна ли?хах

преди 4 години

"Банковата тайна обхваща фактите и обстоятелствата, засягащи наличностите и операциите по сметките и влоговете на клиентите на банката. Със защитата на банковата тайна се гарантират както интересите на лицата, така и на самата банка, тъй като доверието в нейната дейност е в зависимост и от начина, по който тя защитава данните на своите клиенти."Бойко как знае колко пари имаме на влог?! Кой му е казал? ЗАПОЧВАМ ДА ГУБЯ ДОВЕРИЕ В БАНКИТЕ. ФАКТ.

63

уточнение

преди 4 години

Аз си изтеглих спестяванията още миналата седмица и смених валутата.Хич не ми се иска алчните гербаджии да ме връщат пак в първи клас.Е ,загубих някой лев , ама инфлацията така или иначе ми яде от залъка.А и щом Боку Тиквата е хвърлил око на чуждите пари , рано или късно ще ги докопа.Цветан Василев ,Божков ,Баневи и т.н. вече гризнаха дръвцето.А щом те го гризнаха ,какво ли остава за обикновените хора като мен.Всеки си носи кръста.Аз на лъжците от ГЕП не вярвам дори на един звук.

62

Анонимен

преди 4 години

Още Ротшилд го е казал;- Дайте ми да упрвлявам финансовата система на една държава и аз ще управлявам тази държава.

61

Не извратен тип

преди 4 години

ИЗТЕГЛЕТЕ СИ ПАРИТЕ ОТ БАНКИТЕ НА ШШШИБАНИТЕ БЪЛГАРСКИ МАФИОТИ,СЪХРАНЕТЕ И МАЛКОТО КОЕТО ВИ Е ОСТАНАЛО А КОЛЕКТОРИТЕ НАТРУШЕТЕ С БРАДВИ,ВИНКЕЛИ И ЧУКОВЕ.СИСТЕМАТА Е МЪРТВА,ЗАЩИТЕТЕ СЕ И НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ,ТЕ ВЕЧЕ НЯМАТ ВЛАСТ

60

г-н Рено Шафран

преди 4 години

Може ли най-възпитано да попитам как премиера на България знае кой колко пари има на влог в банките?Нима е негова работа да ни рови по сметките, а още повече да ни казва как да си харчим парите??????? Честно ... what the fuсk...WHAT THE FUСK?!

59

Novus ordo denarius

преди 4 години

Здравейте, богаташи! Като нямате кеш, плащайте с мидени черупки и цветни стъкълца.

58

Банкъ

преди 4 години

Тоз май *** си прави с нас ,бирници не ги е срам

57

г-н Кайзер Созе

преди 4 години

Как няма да са добре, с толкова пари на депозит, както твърди г-н Бойчо.Между другото.... защо Бойчо следи парите на хората в банките? Той от къде знае колко пари имаме на влог, че да ни казва да си погледнем парите там?!Да не би да не е спазена банковата тайна?! Започвам РЕЗКО ДА ГУБЯ ДОВЕРИЕ В БАНКИТЕ.Щом един милиционер знае колко пари има там, това не е добре, да знаете... да знаете .. :D

56

Lilith

преди 4 години

Моля не го казвайте на представители на МС!Веднага ще вземат мерки!

55

Анонимен

преди 4 години

KTБ -то като гръмна, пак беше в добра кондиция.

54

Анонимен

преди 4 години

Светът има нови безспорни господари и това са банкерите . Те ще ви кажат колко наденица ви се полага за положения от вас труд. Пазарът умря, да живеят банките!