309

Анонимен

преди 4 години

Седма жертва, починала е преди час пак жена в Благоевград.

308

Анонимен

преди 4 години

Боко не го лови нищо. Меркел, Борис ги хвана вируса , тоя нищо. Днеска каза на брифинга, че е пушил, затова кашля.

307

Анонимен

преди 4 години

До ДРОГАРЮ БОРИС-ОФТи *** ли си вееееее,пари има,но не отиват за населението и държавата,колкото на по-малко сте съгласни,толкова повече ще ви доят,майките трябва не само да си получават детските,но и да ги увеличат,щото страната има нужда от деца и някой,който да не бяга от България,а да плаща осигуровки,за да има за пенсионерите!!

306

Не извратен тип

преди 4 години

Хората още си мислят ,че вируса ще отмине и ще излязат на тифирич и ще ходят на море.Отнемат ви правата,ще ва ваксинират като прасета ,поне оцелелите от гладомора,НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ВЕЧЕ ВА АРЕСТУВА.Когато се усетят ще са твърде слаби робите на ционисти

305

Благодарим

преди 4 години

Поклон за Бойко. Имаме най-добрата здравна система в Европа и взехме най-навременните мерки. Не ми се мисли колко жертви щяхме да дадем ако *** и ДПС бяха на власт.

304

Койчо

преди 4 години

Наистина че всички ни дават за пример откакто чуха за Симитли

303

Не извратен тип

преди 4 години

Понеже следващата мярка ще е забрана за напускане на домовете а който напусне ще се стреля на месо,искам да видя Борисов пръв ли ще я приеме

302

Па да

преди 4 години

Що не направят 50 хиляди теста на ден бройката ще се увеличи драстично.

301

Анонимен

преди 4 години

Димата разбра, че трябва сам да се заеме с въпроса, още повече в лицето на Маргина имаше пълен съмишленик. Той също ненавиждаше Боко Тиквата. Двамата го издебнаха в момент, в който неговият покровител отсъстваше от България и го пребиха от бой. Искаме петдесет процента от всичко, което печелиш срита го Димата. Нещо да не ти е ясно? Всичко ми е ясно потвърди примрял от страх Боко.

300

Анонимен

преди 4 години

абе за каккъв пример се даваме , бе ***...в германия по време на криза никой работодател не дължи осигуровки , поемат са от държавата 60% от работодател заплата останалото с осигуровки от държавата

299

Василев

преди 4 години

Бойко гледай само прокурора от Испания , който те разследва за пране на пари, да хване коронавирус и да се спомине, защото ми се струва, че ще бъдеш разобличен!Агент Зандалей Акаша!ЦРУ!!!

298

ззззззз

преди 4 години

пример за какво ***? за най-бедната и корумпирана държава в Европа ли? Или тази с най-висока смъртност близка до тази на Сирия? Или може би тази с най-много полицаи на глава от населението? Или тази с нулева разкриваемост на поръчковите убийства за последните 30 години?

297

Анонимен

преди 4 години

Червените *** са в паника защото Борисов и щабът се справят повече от добре в екстремната ситуация. Което значи че БСП може евентуално да спечелят избори след 2040 година.

296

BGN

преди 4 години

Всяка втора дума самохвалство, на кой му ПУКА за БГ в момента бе ......5 млрд за 20 дена потънаха !!!!!

295

Анонимен

преди 4 години

Тоя е раздал милиардите от държавата на приятелчетата си мутри!

294

Щази

преди 4 години

Ще стоим и чакаме докато дойде ред да ни ваксинират,хората си мислят ,че вируса ще отмине и ще ходят пак на мач и кино,да *** не,вече сме във НОВ СВЕТОВЕН РЕД и ред изисква ваксинация преди да ви свялят карантината,ваксините ще са задължителни а децата ви от тях ще станат не продуктивни.

293

Анонимен

преди 4 години

Баце кВи пари за три месеца парите на целия свят няма да ти стигнат да се задавиш дано.

292

БАНко

преди 4 години

ТОЗИ ли обеща АЕЦ Белене през 2009 и магистрала СТРУМА 2015 ..... ТОЗИ ли се хвалеше с МИЛИАРДИ от контрабанда и много МИЛИАРДИ ...РЕЗЕРВ !!!СЕГА .....ХАЗНАТА Е ПРАЗНА !!!!

291

Boko

преди 4 години

Ало, Кристалина, Ей, най накрая да си поговоря с някой шеф на световна организация без преводач.

290

Анонимен

преди 4 години

Кой ни дава за пример. За разлика от Боко, който трудно се оправя с българския, ниепчетем и западни новини. Освен Сталинка, никой друг не ни дава за пример. Боко, светът никога не се е интересувал от тебе и от България. Сега се интересува още по малко. Със съсипаното здравеопазване ли ни дават за пример.