52

P.S.

преди 4 години

Борис 3 дава отклонения на инцест да? 100 % вярно. Достатъчно! Щом бащата е ясна е историята. Кажете здравей на бащата Диабло и Баал!Мемфисто е отвъд Ламанша преплуване кажете му здрасти и на него.

51

ЛЕКАР в Испания

преди 4 години

Испанците си избраха да ги управляват две ***,откачалки и както се вижда резултатът е на лице!Само ще дам пример за организацията им! На 8 ми март,когато пандемията беше в разгарът си в Италия,те обявиха манифестация за правата на жените???!! Изпозаразиха се всичките червени откачалки начело с заместник министър председателката им!!Това предизвика взривът на случаите в Мадрид!!Пълна без отговорност и умствена импотентност! Затуй,вие бъдете умни и спазвайте разпорежданията на щабът!

50

Последно ооо:

преди 4 години

Брат/братовчед на баща си та да става каквото ще! Малко отклонение и все пак инцест фараон или мнооого мръсничка семейна тайничка! Но пак нацист си е нацист е! Конец! Край! The end!

49

КК

преди 4 години

Ето това вече са спекулации и откровени лъжи, в опит на разните му там щабове и други сборища от дърти пръдльовци, взели се твърде насериозно, да затегнат дисциплината у писналите им да се самоограничават нормални хора.

48

Анонимен

преди 4 години

До do 40Нищо не разбираш

47

Не мое някой да няма

преди 4 години

Нещо органично от Фердинанд! Шапка, мундир, фуражка! Требва да има нещо от което да вземете натривка! Пак казвам погребалния храм в Абу Симбел отпред един колос е счупен. Вторият от ляво на дясно, третият от дясно на ляво. Третият Сакскобург! Задните четири колоса обаче са си здрави!

46

do 40

преди 4 години

Глупости - тези промили са на 1000 човека заразени в тази възрастова група, не на 1000 от всякакви пациенти. Ненромалници , тръгнали да всяват паника. На 1000 заразени деца 2 починали и то със сериозни заболявания са били. от 1000 над 80 години обаче умират 190 . Това вече е друго нещо. Като не разбирате, не "пояснявайте" на другите грешно

45

Вземи

преди 4 години

ДНК от сърцето на Борис 3, вземете и от неговата някой косъм. Знаеш ли резултата какъв ще бъде? Брат на баща си по една или друга линия !

44

Е к'во

преди 4 години

Карантина си е к'во като не мога да си работя практически с хората, а са на самостоятелна работа с насоки по интернет. Не е лъжа ....

43

Анонимен

преди 4 години

До baby sharkПрав си! Излишна е тази паника. Те военните камиони с трупове са си една най-нормална и обичайна гледка по улиците на градовете.

42

Анонимен

преди 4 години

В Италия явно не могат да ликвидират огнището на заразата,и затова вируса като уби старите,атаува и младите. Някой има ли инфо дали в Бергамо масово дизинфектират улиците?

41

Тъжно ми е

преди 4 години

Че както при Фишер-Спаски нямаме друг избор, но за съжаление нацисткия-инцест Фараон донесе срам за демокрацията и за държавата. И нямаме друг човешки избор освен това мръсно петно да се изтрие. Връщане към логиката. Счупете буркана със сърцето на Борис 3. Цикълът на сюрреализъм в "страната на неограничените възможности" ще бъде счупен!

40

Анонимен

преди 4 години

Бройката на умрелите е най-висока при 40-49 г. защото те са само 0,4% но са най-много заразени. При децата е 0,2 % но ако се заразят много и при тях ще скочи бройката. Пенсионерите са по-изолирани и само това ги спасява, защото имат доста други болести.

39

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33Вируса удря гъстонаселени туристически курорти. Северна Европа е с по-малко население и няма туризъм през зимата, за да се развъди. Когато го внесоха в Италия, северните веднага сложиха карантина. В САЩ и Канада понеже са много умни и тепърва ги почва.

38

P.S.S.

преди 4 години

Ей надскачам Стефка с нейните 204 ей! Надскочих летвата ей! Искам си и има и колегите наградата за всичко това! Ако не беше тая карантина ептен да ги надскоча!

37

baby shark

преди 4 години

пак се създава излишна паника, да има млади заразени, даже в световен план младите са главно носачите на вируса, нормално е по улиците има млади хора до 50 години, които обаче го изкарват на 99%, защо правите паника все... правете разликата между ЗАРАЗЕН и БОЛЕН и УМРЯЛ, заразяват се, боледуват много ясно и готово... даже в германия главно се заразяват 40/50 и смътрността е ниска защото е над 82 години мисля.. моля ви стига с тия глупости, да има болни, което е нормално между младите . споко плс

36

Винету

преди 4 години

Мечтая си за комунизма. При комунизма такива дивотии нямаше. Никой не може да каже, дали един млад човек не е имал други заболявания. Как разбраха, че младите са били без други заболявания. Изследвания никой не прави в такава извънредна ситуация.

35

Анонимен

преди 4 години

Тази година за един месец ни атакуваха много вирусчета от детската градина , а сега сме здрави , нищо не ни плаши . Да се надяваме , че както в Китай намаля и в Европа ще е така и това ще мине . Истината е , че има толкова болести , от които може да се разболее човек , по - страшни , няма вечни ...

34

P.S.

преди 4 години

И в светлината на долу споменатите разкрития и тъй като официално вече аз съм off duty. Длъжен съм да кажа, че именно моята месторабота и мойте хора, колеги и т.н свършихме това геройство и настояваме да си ни върнете държавния статус и да се трансформираме в едно от най-хубавите училища с качествено обучение. И ние искаме своята отплата и сме си я заслужили!

33

Анонимен

преди 4 години

Това просто показва колко зле организирани са италианците и испанците.как може в северна Европа смъртността да е почти нулева, дори ние българите сме по-добре.Роми с претенции ... това са италианците и испанците и сега Меркел пак ще им е виновна.