72

Москва

преди 4 години

Нараства и броят на интубираните млади хора в Москва. Вирусът престава да се съобразява с възрастта на хората и коси наред.

71

просто едно грипче?

преди 4 години

Болните от корона вируса развиват пневмония, но умират от сърдечна недостатъчност,поради хипоксия .Белите дробове спират да работят ,количеството на кослород в кръвта ,драстично намалява и това рефлектира върху работата на сърцето. За това болните се поставят на кислородно дишане и вентилация на белите дробове. Първите симптоми са като нормална вирусна инфекция и може да премине в рота вирусна-което значи-повръщане и диария.Следващият симтом е суха кашлица без ,възможност за отхрачване,.

70

Люси

преди 4 години

Тази лекарка да не ги е изследвала лично, за да каже какво са имали? Поне да цитира някой източник за твърдението си. Досега официалните източници показват 98% от починалите са над 70 години, 99.5% са с придружаващи заболявания, нито един под 50 години не е починал без да има други сериозни заболявания. Дори за момичето във Франция не се знае със сигурност, тя се е оплакала от болки в сърцето, а след смъртта веднага са я изгорили, без допълнителни изследвания.

69

Анонимен

преди 4 години

Започнаха да *** и младите, факт.

68

66

преди 4 години

Тя баба ми е луда глава, убеден съм, че и след 5 минути ще е готова. Дядо откакто си отиде е така и само дудне, че иска да ходи при него.

67

Анонимен

преди 4 години

При интубиране пускат ли въздуха?

66

Анонимен

преди 4 години

До До 61Това е стандартен отговор, я попитай по-задълбочено готова ли е да умре утре? Тогава нека да излиза по магазините.

65

Анонимен

преди 4 години

До МенТи на колко си и взел ли си си своето? Защото зависи от гледната точка. От тази на 16 годишните сигурно си си взел коквото според тях трябва да си взел. Не сме Господ, за да казваме кой е взел и кой не. А, че е жалко, че и деца могат да са жертви, е така. Трябва да се знае и да се пазят и те.

64

До 61

преди 4 години

Баба ми навърши преди седмица 85, пожелавам й дълги години и здраве и тя сопнато, аз съм се наживяла, за какво са ми тези години, искам вече да си умирам.

63

Анонимен

преди 4 години

До МенТи си *** ...

62

Факт!

преди 4 години

Французите са същите леваци на връх заразата те правят избори.Италианците на връх заразата правят мач и канят китайски туристи да не ги помислят случайно за расисти.Италия Испания и Франция южняшки държави бон вивани недисциплинирани мързеливи безгрижни мляскат се по бузите и се навират в лицата си.

61

Мен

преди 4 години

Сквптичен съм относно сериозността на вируса, но сега, четох, че 16 годишно дете е починало в Париж от него. Мор на душата му, за възрастните над 80 год не ми е жал, взели са своето, но деца не бива да ни бъдат отнемани.

60

Анонимен

преди 4 години

Хахаха fake news ...Имаше закон май приет ;)

59

Анонимен

преди 4 години

Бла, бла, бла...

58

Анонимен

преди 4 години

Това не е просто вирус. Това е мор. Покайте се!

57

Анонимен

преди 4 години

До baby sharkЗа сведение има и умрели млади.Готов ли си да си ти ако си дори от 1 или 2-та %, за които смяташ?

56

Мааама му деа ...

преди 4 години

И двете ми твърдения са верни .... нацистки инцест фараон, брат/братовчед на баща си, съучастник в разграбването и тоталното отчаяние на българската държава и народ!Подпис: Аз

55

Малииии?

преди 4 години

Ама Симеончо дали да не е брилянтен пример за младите хитлерюгенчета в САЩ! Как брилянтно управлява 800 дни а? Колко поразии направи а? По учебник а? РанЪт учебник а? Малииии колко достоен пръч на 21 век!

54

Ахаааа

преди 4 години

Борис и Симеон братчета/братовчеди а?

53

P.S.S.

преди 4 години

Ферди, Ферди колко палав си бил ти! И мама и баба а? И к'во после тоз чиляк се пръкнал от коя? Борис брат/братовчед на баща си. Супеееер едва сега започваме. Кажи сега за Симеончо и онова "лекарство" от "умниците" на чичо Адолф!