47

Анонимен

преди 4 години

До 38 Много си информиран " ВЕЕЕЕЕ"! Американофилче малко! Имаш ли 16 г?! Що ли питам -:) Седнало детето за Америка да ни обяснява!!

46

Хайде без изолация

преди 4 години

Щом ще караме на половинчати, а често глупави и безсмислени "предпазни" мерки, да стиснем зъби, да се прежалим и да се примирим, че всички участваме в лотария с живота. Който извади късата клечка, оплакваме го и продължаваме. Така поне няма да досъсипем икономиката, която и без това е опоскана до гол кокал и стъпкана в калта от ненаситниците, които са ни яхнали и все не можем да ги метнем където им мястото.

45

мишана

преди 4 години

До МишокНякои са в къщи, но други не. Когато му дойде времето всичко ще с9върши.

44

Анонимен

преди 4 години

Бате Ви Боко пълни залите с войнишки дюшеци за Вас. Какво смята да прави тоя човек направо не знам?!

43

Анонимен

преди 4 години

Д-р Кунчев: Масов скрининг за COVID-19 е невъзможен и ненуженАБЕ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ ТВЪРДЯТ ОБРАТНОТО....И НИКОЙ НЕ ГОВОРИ ЗА НЯКОЛКО МИЛИОНА ТЕСТА - ЩЕ СТИГНАТ И 300 000

42

Анонимен

преди 4 години

Ама то никой не ви ще ни логистиката, ни организацията - ясно ние, че са ви невъзможни. Внесете лесни за употреба и сравнително надеждни тестове чу се, че има такива - и ги пуснете по аптечната мрежа. Така всеки, който желае, ще вземе нещата в свои ръце. Или предпочитате всички да живеем в неизвестност и да разчитаме изцяло на щаба?

41

анонимен

преди 4 години

ДО 36 ПРАВ СИ. ЕДНО Е ДА ВАДИШ ЛИСТА ПО НЯКОЛКО ПЪТИ НА ДЕН И ДА ИЗБРОЯВАШ КОЛКО ЗАБОЛЕЛИ, КОЛКО УМРЕЛИ, КОЛКО КАРАНТИНИРАНИ И ПАК. А ОТГОВОРНОСТТА Е НЕЩО СТРАШНО. КОЙ БИ СЕ НАЕЛ ОТ ВИСШИТЕ ГОСПОДА. НИКОЙ. ВАЖНО Е ПАРАТА В МОМЕНТА. РИБА СЕ ЛОВИ В МЪТНИ ВОДИ. И ПОСЛЕ НЯКОИ СТАНАЛИ ПО БОГАТИ А ОСТАНАЛИТЕ ОЩЕ ПО БЕДНИ. КАКТО СТАВА ВИНАГИ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНИ.

40

Мишок

преди 4 години

Въпрос до щабъ:Докога бройката на заразени ще се увеличава ,докато сме в къщи ?

39

Анонимен

преди 4 години

Хаха Масов скрининг...малко по малко ще си дойдем на думата че има едни пари за усвояване от ЕС

38

Анонимен

преди 4 години

Докторът знае ли, че тестовете не се правят само заради статистиката?Тестовете се правят, за да диагностицира пациента и да му се назначи лечение. Да си останем вкъщи и да си умираме, така ли?Тоя доктор ли е или служител на статистическа агенция?

37

Анонимен

преди 4 години

Има нещо смутително в данните, които генералът дава: 313 ЗАРАЗЕНИ, а от тях колко са хоспитализирани, сиреч в болница - oколо 100 човека. От останалите някои от тях от нямат оплаквания, някои само кихат или кашлят. По-важно е, колко са хоспитализирани!

36

Българин

преди 4 години

Отговорност за 7 000 000млн. БЪЛГАРИ Бойко Борисов и щабът му !Чакаме в къщи !

35

Анонимен

преди 4 години

Мале-мале кви смешници са българите.Тоя къв е вееее????Американците имат вече тест който за 5 мин казва дали си заразен а Тиквата щял да купува от Германия тестове за 2 часа.

34

Вътко

преди 4 години

Истината е, че пишат всеки починал, който е тестван позитивно, за жертва на вируса. А фактите са, че половината са били в болницата преди това с тежки състояния, друга голяма част са възрастни със съпътстващи заболявания. Остава една много малка част, които са починали основно от вируса. И логиката ама 10 млади умряха, УЖАС е ***, защото всяка болест има някаква смъртност. От 500 000 доказани, вероятно няколко милиона реални случая имаме 1000 починали млади.

33

Анонимен

преди 4 години

Така Отговорност искам да носят тези от Щабът и кабинета Борисов!Но не само да водят статистики по телевизията, а да носят отговорност !

32

До анонимен 27

преди 4 години

По -точен коментар не съм срещала!!!!!!Тъка е !Ама нали знаеш народа е ***!!!!!!!

31

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо заповяда на ДМ да започне да произвежда респиратори.Според нашто премиеро, България разполага с мощна промишленост.Защо няма заповед на нашто премиеро за стартиране на производство на тестове и респиратори?

30

Българин

преди 4 години

Радвам се че премиера Бойко И щабът ,ще носят отговорност за 7 000 000млн.Българи !Само да не кажат че не зависи от тях после !

29

пери

преди 4 години

До Майко майкоИ аз слушах, прави са момчетата, ама няма да го направят. Сети се защо.

28

Българин

преди 4 години

Ок д-р Кунчев !Ще стоим по - къщите и ще чакаме под карантина евентуално да не се разболеем от covid19!Защото ти така смяташ !