87

Анонимен

преди 4 години

То и масовата дезинфекция явно е ненужна. Изобщо да си ходим в пещерите и да се кръстим да минава по-бързо. Не беше ли редно вирусилог да има във великоя щаб, освен военни? Мутафчийски ми е симпатичен, ача все пак е коремен хирург - не са ли други специалистите в случая? Поне пулмолог има ли включен в този щаб?

86

Реалист

преди 4 години

До Иванчо+МарийкаSwitzerland: 1.Confirmed - 12928, 2. Deaths - 231, 3. Recoverd - 1530, 4. Active - 11 167. Справка от Johns Hopkins University & Medicine

85

Анонимен

преди 4 години

Не искат скрининг на цялото население,защото резултатите могат да бъдат шокиращи и здравната ни система няма да издържи.Предпочитат повече хора да се разболеят,но поетапно и така да разтегнем във времето агонията,но това не е добре нито за хората,нито за бизнеса.Когато затвореният в къщи за повече от месец остане без работа и без средства,някой дава ли си сметка какво ще се случи?

84

Анонимен

преди 4 години

Тук войната е между двата щаба-едните казват трябва скрининг,другите-не е нужен.А заразените си растат,гастарбайтерите си се връщат и заразяват нови и нови хора,а като мине пандемията пак ще хукнат кой накъдето види.Оставени сме да се спасяваме поединично.

83

До 81

преди 4 години

тестовете вече са върнати *** фирмата пройзводител!!

82

До 80

преди 4 години

А у нас ни сервират по 20-30 на ден,за да не ни плашат,но картината е съвсем друга.А ти си им вервай.Никой не ти пречи.

81

Анонимен

преди 4 години

Тоя само гледа вожда в очите и го хвали по три пъти в едно изречение.На него ли да вярвам?

80

човек

преди 4 години

До: номер 75Гледах го и аз този репортаж по телевизията. Не помня по коя точно беше.Така е, няма здрав разум.Колкото и да не си харесваме управлението на държавата, хаосът е същият по целия свят като у нас.Никой не е подготвен за това.В Англия обявиха, че осигуряват тестове за медицинските работници.Случаят с тестовете в Испания беше, че са закупили китайски тестове ментета.Вината си е на испанските власти, защото от Китай са им дали списък на лицензирани фирми от които могат да купуват.

79

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВ Южна Корея са с по 100-150 заразени всеки ден

78

Анонимен

преди 4 години

До Иванчо+МарийкаВ Швеция са с по 250-300 заразени всеки ден.

77

Анонимен

преди 4 години

Така ли,бе Кунчев?А в Южна Корея защо го направиха и то успешно?

76

Иванчо+Марийка

преди 4 години

В Швеция как е ? Без никакви рестрикции са една от страните, които се справят най-добре.

75

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 75И какво като се тестват масово хората,умници? Има си етапи на всяка епидемия, начало,пик,спад,и изчезване. Трябва време за тези етапи това е. Това,че правителството обяви рано карантина,и предупреди хората ни спасява за сега.

74

Анонимен

преди 4 години

По телевизията показаха градче между Белгия и Нидерландия. Половината е белгийско а другата половина в Нидерландия. Разделя ги една лента, която е поставена по време на пандемията. В белгийската част е затворено всичко освен хр магазини и аптеки, в другата всички магазини са отворени и си живеят нормално. Е, къде е тук здравият разум. И кой е прав и кой крив.

73

гледайте япония

преди 4 години

Вземете пример от Япония там нещата са под корнтрол,а имат застаряващо население,не се тестват масово като някои западни лоши примери, няат висока смъртност от вирууса.Хигиена,дисциплина,и добра организация на здравната система. това е.

72

до 69

преди 4 години

Ми като гледат какво прави Германия защо не тестват като в Германия . Мисля, че ако тестват като процент като Германия у нас заразените ще са много, много повече по данни.

71

Анонимен

преди 4 години

Може би трябва да се направи масов тест за преболедували коронавирус. Сигурен съм че така нареченият коронавирус се върти из България поне от 3 месеца и много хора са го изкарали без са разберат, а тези които боледуваха ги лъжеха че това е грип Б. През февруари лично генерал Мутафчийски твърдеше че грип Б е по опасен от Ковид. Сега аз питам къде отиде грип Б и защо изведнъж изчезна сред 13 март? В момента в който 70% от населението прекара вируса той ще изчезне. Вярвам на доц. Мангъров.

70

Системен холист

преди 4 години

Основното е да предпазим системата, а не хората. Индивидът си заминава, но цялото остава.

69

доктор

преди 4 години

До АнонименЗА ДА НЕ СЕ РАЗКРИЕ --ДЕЙСТВИТЕЛНАТА КАРТИНА

68

Анонимен

преди 4 години

До опетковКаква стратегия бееее не гледаш ли че нашите кухи глави гледат какво ще направи Германия и другите бели държави за да го повторят като папагали