52

Реалист

преди 4 години

Всъщност българина винаги е спазвал правилата, но има една малка част, която не ги спазва и това са управляващите - политици и дебеловрати бизнесмени-демократи.

51

Как точно бе, селски

преди 4 години

До Анонимен 52Столицата на България, София, при преброяването през 1900 година е регистрирала 20 000 души население. То така ние всички трябва да си ходим от София? Трето поколение софиянец съм.Ама кумът ми е от Бургас. Кумци имам в Пловдив. Братовчеди във Варна?Цяла България, с население около 7 милиона, е с големината на средно-голям световен метрополис. В Индия, Китай, ЕС, САЩ, Русия. Мумбай, Пекин, Лондон(може и Истанбул или Белрлин), Ню-Мексико сити, Москва.

50

Дачо

преди 4 години

По-добре работлив селянин...от колкото само мрънкащ кореняк(аз съм чист кореняк до 3то коляно(по-натам не знам)преместил се на село...)

49

Истината

преди 4 години

Глупости! БГ-то просто е в началото. В Белгия преди 10 дни имаше 200-300 човека, сега са 6000. В БГ-то ще е същото, но няма болници, пари и специалисти. Дано не стане така, да не дава Господ, но съм песимист.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 52И защо Селяни с главна буква? Май ти трябва да си първия дето да си вървиш на бай село.

47

Анонимен

преди 4 години

всички Селяни да си одат на село.Там от където са дошли.

46

Анонимен

преди 4 години

До Селски психологДемонстрирате типичната за селските психолози неспособност да осъзнаете, че и живеещите в селата, и живеещите в градовете са граждани на държавата.Почитания, интелекте ;)

45

Не е така

преди 4 години

По улиците е пълно с хора, които видимо от това, че са с децата си на ролкови кънки, с колелета, тротинетки, анцужета и товарят въдици в колите си не отиват до болницата или да спасяват баба си. За Изток в София говоря.Но очаквахме да е много по-лошо. Да няма никаква дисциплина. В това отношение се съгласявам с психолога - благодарение на интернет и средствата за масова комуникация дисциплината е много над очакваната.А ние не сме недисциплинирани - все пак сме под "владичества" вече 624 г.

44

Селски психолог

преди 4 години

Политическата психология е наука за психологията на гражданите и как да ги управляваме. А психологията на ceляните как се нарича?

43

Анонимен

преди 4 години

Глупусти на търкалета ! Има държави с доста по голямо население с по малко заразени ! Не заблуждавайте хората

42

-|-

преди 4 години

... политическият прихолог проф. Антоанета Христова ...Някой знае ли какво е 'пРихолог' - изучава видовете прихане ли, сиреч кой как и защо киха ли?

41

Ковид

преди 4 години

Въпреки това , остава въпросът - Какво ще се прави , ако до края на април примерно вирусът си е още тук ? Ще има хора , които няма да са получавали заплати повече от 45 дни . Няма да има достатъчно данъчни постъпления , откъде ще се взимат пари за социални плащания , пенсии и други . Няма заплати , няма да се плащат и местните данъци . Няма заплати , хората започват да гладуват , да задлъжняват с кредити ...

40

любопитен

преди 4 години

До 37И какъв е този модерен начин на живот ?

39

Анонимен

преди 4 години

Българина не е д е б и л. Следи проблема с китайската зараза още от януари,и разбра,че е сериозно и спазва правилата.

38

-10

преди 4 години

Кой ни дава за пример - матреала, който е на принципа Напусни работа - спаси живот. Същия този матреал след още 1-2 месеца карантина ще заговори точно обратното. Щото е матреал.

37

Анонимен

преди 4 години

тая душица е предния пиар на бнкянския комунистникой не знау какво е напрвил - даже тия дето направиха нещо - китайцитеа тия гербави тролчета не спиртда се гаврят с народа дето го направиха боклуджийска яма на европаи няма нито един застрелянназначават си каскети да ги бранят от народа и си правят къщички вбарселона

36

Баровеца-СФ

преди 4 години

Може,би реалността е,че много от българите от дълго време са се ограничили в тесен кръг контакти поради ниския месечен доход /подръжка семейство,автомобил и събиране в тесен кръг хора за по чашка :) ! Реално донякъде повечето сме се поизолирали по принцип,а сега с по ниски доходи или липса на такива се "свихме ",за да опазим себе си и близките ни хора,за които обичаме и основно на последък животът ни е минавал в грижа за тях ! Живеем за дом,сенейство и близки хора и за това ще ги браним!

35

-10

преди 4 години

Ей такъв матреал като тази госпожа довеждат диктаторите на власт. Щото никой ндиктатор не се е възкъчал сам. Народа го е избрал. Догодина ще затворим пак държвата, при условия че всяка година умират в пъти повече хора от грип, отколкото от корана-вирус?

34

до Чичко

преди 4 години

Личи ти че си чичко и нямаш хабер от модерния начин на живот. Айде отивай да вариш компоти и да припалваш москвича.

33

Анонимен

преди 4 години

"Тази устойчивост, която показваме, тази дисциплинираност и готовност за самоограничение" - глупости. Дисциплина? Българниа като цяло би направил всичко, само и само да си стои у дома и ако може да не работи...