72

Бай Иван

преди 4 години

Простите и кресливите, миещи тоалетни на запад, сега подвили опашка и дошли тук да заразяват са проблема, да седят на границата 21 дни под карантина за тахан сметка щом са се сетили сега да идват ;) !!!

71

BG

преди 4 години

Браво, нещо умно да се види тук!

70

Анонимен

преди 4 години

Мисля Българина си знае, че ако се наложи да се ходи в болница нещата стават много трудни особенно с нашата не толкова развита и модерна здравна система. Така че по-добре вкъщи и ранна почивка отколкото болни

69

чич ковид енов

преди 4 години

Българинът в криза се чувства в стихията си. Да оцелява. Кален е е години несгоди и тежък живот. Той е самият вирус дори.Да му мислят разглезотените европейци.

68

Канада

преди 4 години

Живея в Канада, и действително това което виждам че се прави в БГ въпреки помията и критиките към властта дава резултат. Реагира се сравнително рано и адекватно и дано да не се натовари мед. система когато дойде пика. Бог да ни пази и разберете че положението навсякъде е много сериозно и факт е че дори богати страни с добри мед. системи се задъхват и са на предела. Тежко е за всеки но предвид обстоятелствата това е най разумното решение. Стойте в къщи!!!

67

Миле

преди 4 години

Истината е че сме много страхливи. А най-големите страхове на бг са да не изстине и да не се мине :)

66

Der alte Spinner

преди 4 години

бай Вълчо: Истината е (казвам го отговорно) че тука има кръгове, познаващи нашата здравна система и цялата наша организация: премерът организира шиенето на маски, облекла, постоянно е на екрана и ни увещава колко лесно ще преборим пандемията и как ние сме водещи в тази борба. И познавачите на нашата действителност, за разлика от испанските познати на проф. Антоанета ( титлата с резерви?), ни съзжаляват. Не изпадам в подробности, да се молим нейните хора да познават по-добре как е у нас

65

Анонимен

преди 4 години

Разберете, че сутрин като си обувам панталоните и крачолите ми треперят.

64

Der alte Spinner

преди 4 години

бай Вълчо: Ангела купува (тука медиите също го показаха) 3 дена преди да се въведат крайните мерки. Но и сега маските за гражданите по улицата не са задължителни, в супер маркета се спазват 1,5 до 2 м. дистанция, забранено е събирането на повече от двама човека на публични места и т.н. Населението в болшинството си спазва въведените мерки. Но аз съм разочарован от dnts.bg заради публикуването на горния материал. Някаква си пишман докторка чула нещо от улицата и това се публикува като меродавно.

63

Анонимен

преди 4 години

Прибирайки се от Северна Америка единственото летище на което полицаите носеха маски и ръкавици беше Българското.На летището в Германия беше същото като северано американското.В България има страхотна дисциплина и Моля ви не бъдете постоянно скептично настроени към всяка положителна новина касаеща нашата прекрасна по история и природа държава.

62

Чукачев

преди 4 години

Ние спазваме но защо вкарвате хора от други държави все още в страната? Така няма да се оправим никога, какъв е смисъла?

61

Редуциране

преди 4 години

- Зад това тестване дали не събират генетична информация?

60

БОГ НИ ОПАЗИ

преди 4 години

Хайде стига с хвалбите - пилците се броят наесен! Но за едно извадихме късмет - при нас вируса дойте доста по-късно, а той през колкото повече хора минава, толкова "по-слаб" става. В момента може би десетки хиляди са заразени или вече са го изкарали (аз вече знам за 5 доста достоверни случая), поради което след около месец заболяваемостта рязко ще започне да спада, а новозаболелите ще се възстановяват по-лесно (т.е. и смъртността ще пада). Трябва масово тестване за антитела!

59

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

До der alte SpinnerСъгласен съм с теб.Немците са дисциплинирана нация. Сега те имат стойностни политици които не се занимават с теснопартийни задявки. Вярват в своето правителство и действията им породени от кризатаСамо ,че аз бях изненадан от снимките направени в един маркет в който канцлерката Меркел пазарува тоалетна хартия и 3 бутилки вино. Проблема не е в продуктите ,а в това ,че тя пазарува без мазка при въведени ограниченияЕ, все пак е жена!Да де, ама е канцлер 20г.та е нещо спорно

58

Бау

преди 4 години

Да не забравяме, че сме застаряваща нация и хората се поуплашиха. Доста повече от държавите с младо население.

57

Анонимен

преди 4 години

тая душица е предния пиар на бнкянския комунистникой не знаe какво е напрвил - даже тия дето направиха нещо - китайцитеа тия гербави тролчета не спиртда се гаврят с народадето го направиха боклуджийска яма на европаи няма нито един застрелянназначават си каскети да ги бранят от народа и си правят къщички в барселона

56

Анонимен

преди 4 години

БЪЛГАРИЯ Е МАЛКА ИЗОЛИРАНА СТРАНА, НОРМАЛНО Е ДА Е СЛАБО ЗАСЕГНАТА.

55

Der alte Spinner

преди 4 години

Хора, не позволявайте на дилетанти: пожарникари, милиционери, политпсихолози и други от този сорт да хвалят денят преди вечерта! Защо никой до сега от тази високоинформирана и всезнаяща пасмин не съобщи колко легла в нашите интензивни отделения са съоръжени с кислороден апарат с маска? И никой не тематизира това което ни очаква: имаш шанс да прескочиш трапа, получаваш маска, изглеждаш зле-няма маска а те настаняват вън в палатката -морга.

54

Анонимен

преди 4 години

Добре че валя дъжд и пак го дават ! Та да измие бацила

53

Der alte Spinner

преди 4 години

Един политически прихолог (вероятно психолог?)...Той оценява подготовката у нас като перфектна, защото позната на негов познат (на леля Злата зълвен девер) му разказала че в Испания ни завиждат Един политически психолог Не знам какво е това, занимава се с неравномерно тикащи политици или? Хора, не вярвайте! Ние сме далеч от изискуемият минимум. Аз съм в Германия и тука за всички отговорни изявления и информации се правят от специалисти. Продължава ...