10

Анонимен

преди 4 години

Искам да успокоя много хора тук, особено тези които са боледували от грип през януари и февруари. Аз боледувах, гадно беше, но не е толкова страшно. Процентът да сме го изкарали е над 50. Тогава нищо не се знаеше и говореше. Така че - споко! Желая на всички здраве!

9

Анонимен

преди 4 години

Корона вирусите си ги носи всеки от нас. Ковид-19 е само една разновидност от Ковид-19 ще умрат само хора които имат други заболявания на 2 000 човека ще умрат примерно 1-2 човека. Толкова хора си умират и без Ковид-19. Ще загубим милиарди заради паниката и мариканските самолети, а не заради вируса.

8

Анонимен

преди 4 години

Вируса се забива там където на човек е най- слабото място. Няма значение от - възраст. Имунната система ако ти е слаба плюс уязвим орган или място на организма и този вирус атакува на мига. Щом живее 10 часа във въздуха представете си как може да се опазим.

7

Анонимен

преди 4 години

Всички ще умрем един ден. Да му мислят тези, които крадат като че ли ще живеят вечно и много ги е страх да не се затрият.

6

Анонимен

преди 4 години

До 5 Защо всяваш паника ? Някой плаща ли ти за това или просто ти харесва ? Да , починало е 16 г. Момиче но не се казва нищо повече , не се казва изрично , че е била здрава. He said that the 16-year-old girl had died in the Ile-de-France region of Paris and its surroundings but said no further details would be given about the individual.Така че това което правиш е подсъдно , знаеш ли ? Хората са достатъчно уплашени и ти единствено влошаваш ситуацията.

5

Анонимен

преди 4 години

16-годишно момиче във Франция е починало от коронавирус. Доста бързо и без да има други тежки болести.Положението става, че никой не е вече извън риск

4

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че вирусът си прави, каквото си иска, и не следва определена логика.

3

Анонимен

преди 4 години

Истината е, че заразените са много повече,предимно от завръщащите се от чужбина и предимно от други етноси,но не било политически коректно да се изнасят подобни данни.

2

Анонимен

преди 4 години

Верно ли,бе?Нали младите бяха само приносители?А какво се оказа сега?Че и малки деца са заразени.Интересно как стигнахте до извода,че заразата си подбира кого да порази.

1

Анонимен

преди 4 години

Как да не изпадаме в паника, като само затова приказвате, но истината никой не казва.