15

Червонец

преди 4 години

След като Путин оказа реална и мълниеносна хуманитарна помощна на Италия, руски представители заявиха, че подобна помощ Русия може да окаже и на Франция, ако последната я поиска. Вчера посланикът на Русия във Вашингтон каза, че при поискване, Русия е готова да окаже хуманитарна помощна на бедстващия хегемон.По всичко изглежда, че след COVID-19, светът ще бъде друг.

14

Анонимен

преди 4 години

Хаха, хайде сега, за сефте виждам "предприемач" да съветва да се пести. Да си предприемач значи точно да предприемаш, да поемаш рискове, да си влагаш парите тук там с идеята да ги увеличаваш, не да ги къташ. За истинския предприемач скатаните пари са неефективни пари.

13

старец

преди 4 години

До ГРАД КОЗЛОДУЙВЛАСТНИЦИТЕ ОЧАКВАТ ДА УМРЕМ СЕГА НОО---НИЕ СМЕ ЖИЛАВАЦИ И ЩЕ ПОБЕДИМ И ТОЗИ ВИРУС ГОТВИМ СЕ ЗА СЛЕДВАЩИЯ--КОВИД--2

12

Анонимен

преди 4 години

До ПредприемачМного точен коментар. Сега безмоЗъчНИТЕ КоНсуМаТОрИ ще Си яДАт УШИТе.

11

Анонимен

преди 4 години

До АнонименIT-тата и математиците правят изчисления, с които се анализира разпространението на това нещо. А ти си седнал да пишеш коментари и сигурно не можеш да решиш една задача по геометрия за равнобедрен триъгълник. .

10

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Когато всичко отмине живите ще завиждат на мъртвите !Цялата световна икономика ще се срине.Всички ще обеднеем.Държави като България, които и без това са бедни и се управляват недалновидно, ще бъдат в буквално катастрофално положение на населението .За тези, които успеят да доживеят ...Не, това не е фалшива новина !Това е прогноза на един мислещ човек, който вижда как бизнесът умира с всеки изминал ден.И колкото повече време минава, толкова по-малка е вероятността да бъде реанимиран.

9

Анонимен

преди 4 години

IT - то още ли не са измислили ваксина? :))

8

Що бе

преди 4 години

И при нас има мерки.Безработните могат да вземат заем до 1500лв., за да си платят данъците, парното и тока.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Не са 10 000, а 13 355, повече от предишното денонощие, което беше повече от предишното.Оранжевия лъга как нямало опасност, как били супер подготвени, и вършили страхотна работа, а днес са държавата с най-много активни случаи, макар че имаха повече от месец преднина да се подготвят.

6

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се вземат парите от банките и да се дадат на хотелиерите и ресторантьорите

5

Анонимен

преди 4 години

Вижте какво правят хората срещу COVID-19.youtube/watch?time_continue=111&v=I4ACJg0vx8Q&feature=emb_logo

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

а в БЪЛГАРИЯ какво се прави за хората и най вече за уязвимите БЪЛГАРИ индвалиди болни глухонеми

3

Анонимен

преди 4 години

Kакви са реалните действия срещу COVID-19? Ясно се вижда хуманитарната помощ, оказана на Италия от Русия. Руската колона с хуманитарна помощ за бедстваща Италия е на половината път между Рим и Бергамо. Руската колона от Камази се движи на собствен ход и пристигна във Флоренция. Поляци пишат, че оказаната от Русия мълниеносна хуманитарна помощна на Италия е чувствителен удар по авторитета на отан.

2

Анонимен

преди 4 години

В САЩ на всеки данъкоплатец се дават 1200$,на дете 500$ ,само че не виждам с какво това ще помогне да не се разпространява короновируса!За последното денонощие в САЩ заразените са 10хил.!!!

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

а в нашата мила БЪЛГАРИЯ нищо не се прави и най вече за уязвимите хора бедни индвалиди глухонеми