35

Анонимен

преди 4 години

Мярката май е само една и може лесно да се изрази:#StayHome = #СедиДомаЖди русских...Италианците го направиха и руснаците им помогнаха

34

Анонимен

преди 4 години

Искам и в България да си имаме машина печатаща левове по подобие на печатането на долари и като ни притрябва,да си печатаме,колкото си искаме,първо ще напечатам левове на всички в България на стойността на един милион евро!Ей така,всички български граждани да си имат по едно милионче еврака и да видим дали няма да има бизнес в държавата,деца и дали няма да се върнат хората в България!

33

ддс

преди 4 години

Да не се изненадаш, но на 15-ти април ще констатираш, че и пари от ДДС няма да има.

32

Анонимен

преди 4 години

"Вчера посланикът на Русия във Вашингтон каза, че при поискване, Русия е готова да окаже хуманитарна помощна на бедстващия хегемон."--------------------------------------Нямат равни руснаците. Какъв невероятно тънък дипломатически изказ? Какъв тролинг 88-мо ниво? Подкололи, так подкололи! Изкефих се.

31

Анонимен

преди 4 години

Истината за произхода на корона -вируса излезе наяве. Италианската телевизия RAI 3 е излъчила филм още през 2015 г с подробно обяснение за синтезирането на корона-вируса от китайските учени като биологично оръжие от прилепи и плъхове. Подробна информация и филмовият материал могат да се видят на сайта на ФАКТОР бг.

30

не може да бъде!

преди 4 години

Не съм убеден,че раздаването на пари без покритие на калпак ще доведе до нещо добро.В САЩ впрочем никога не са раздавали пари на калпак и сега няма да стане, но каквото и да направят остава фактът,че тези пари са без покритие.Не случайно Китай вече не иска долари от САЩ,в стоки това е записано в новото търг.споразумение .Второто тримесечие ще бъде решаващо за световната икономика и за ЕС-ако положението не се оправи,няма да има нито евро,нито ЕС!А какво ще стане със САЩ и Китай-само Господ знае!

29

До манАта небесна

преди 4 години

Първо -1000 долара ,а не 1200 ...ако ти им ще додаваш още 200 $ то може.Второ -интернета струва 100 $ c такваз скорост както е у нас(това се равнява 10 месеца Х12.50 лв +125.50 лв)и не дай боже там да се разболиш...знаем всичики за тяхната медицина ...безплатата е ,че трябва да чакаш по 15-20 часа опашка за лекар и не знаеш дали ще успееш... .Е,а трябва ли да ги стигаме )?а?

28

Анонимен

преди 4 години

До Анонименкога ще ни стигнат нас с 200 лева пенсия ?_______________________________________________Само да ти кажа, че после тези пари ги напечата Федералния резерв, след като ги вземат назаем от банки, които по един или друг начин ще ги вземат от НАС, но САЩ ще ги върнат на определени други хора.

27

Анонимен

преди 4 години

поправка 2.5 трилиона долара500 милярда са само за коорпорациите да им надуят акциите, че да станат още по-богите.освен че ще дадат по 1400 долара на човек, всички ще преминат в платен отпуск.ще получат безплтно-маски, лекарства, тестове.и бонуси за всички в размер на 10тки хиляди долари.кога ще ни стигнат нас с 200 лева пенсия ?

26

Хари

преди 4 години

До SSа дано ама едва ли, даже тези меките ще ревнат още повече, че не могат да си намерят работа, щото повечето за нищо не стават и никой не ги иска, а сега е рай за тях, паради, мероприятия, чекнене кой къде си иска....

25

манна небесна

преди 4 години

В САЩ ще раздават по 1200 долара на калпак/възрастен и по 500 долара на дете. Ех, кога ще ги стигнем?

24

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 12Абсолютно прав си... Много е важно, не само само да се изчисли как се разпостранява, но и под какъв ъгъл... Сега вече почва ми светва защо с тея бележки се излиза от София... Не е значи просто така, а к правен сериозен анализ на това...Но, не само за това си прав... Какви равнобедрени триъгалници, аз 2+2 не мога сметна, ти за триъгълници...

23

Червонец

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Нямам информация дали сме отказали или не, но видях географска карта с изобразен на нея маршрут на руските ВКС-транспорти: от Москва на юг, Ростов на Дон, през Черно море до турския бряг, на запад през Гърция, БЮРМ, Албания, Адриатическо море, Рим.

22

Анонимен

преди 4 години

Ако в БГ стане страшно с вируса като в Италия и Испания трябва да се обърнем за помощ към Русия. Правителтвото е длъжно да спасява бг народ,и икономиката ,а не да слуша западните си господари,които предизвикаха тази кирза умишлено.

21

Анонимен

преди 4 години

Днес явно има толкова вного болни че не смеят да кажат колко са, софия отиде

20

до 6 поредния онлайн

преди 4 години

Не те знам философ, предприемач или обикновен чистач, но понеже се самопровъзгласи към една група хора, ще ти го кажа така - "умните хора" на първо място никога не пишат във форуми да се "хвалят" напред-назад какво имат, и колко са умни! Ти *** просто си поредния, на който не трябваше да се пуска интернет.

19

Анонимен

преди 4 години

Моето мнение е ,че сега когато се правят антихуманни неща на всяка улица можеше да решим ромския проблем,но няма смели политици. На тях им дай да пращат полицаи и военни по караулки да следят хората. Чакам с нетърпение тълпите от превъзбудени хора по улиците, когато всичко отмине. Горанов, Пеевски, Борисов и Доган ще изчезнат от България за 10секунди. Сигурно вече държат приготвен самолет на пистата

18

Смях

преди 4 години

Трилиони и милиарди изправят ЕС и Америка срещу кризата. А колко величаво звучат двата руски ИЛ-а, пълни с одеала и походни легла. Хаха.

17

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До ЧервонецНашата власт няма да поиска помощ от Русия никога. Говори се, че сме отказали въздушен коридор на руските самолети, които карат помощ за Италия. Дали е вярно не знам, но съм убеден, че ние ще сме последните, които ще се обърнат към братушките.И не, че нямаме нужда от помощ.А, за да не подразнят нашите управляващи своите западни господари.

16

Анонимен

преди 4 години

До Червонецкакъв хегемон са тия американски мишки. Само гледай сега какво става, там нещата са още в зародиш...