74

Кривондел

преди 4 години

Те вече една измислиха, та се наложи Радев, който си е техен човек, да им набива ветото.Нали щяха да борят спекулата със силово замразяване на цените...Румен Гечев нещо по-така ли предлага тоя път, че нямам нерви да им чета фантасмагориите?

73

Митко

преди 4 години

Тези в парламента докато се разберат какви да са мерките, няма да има кой да подпомагат.

72

Анонимен

преди 4 години

БСП готви алтернативни икономически и социални мерки--------------------В момент на тежка криза всички политически партии се сплтяват и работят в интерес на държавата и народа......Но в Бг е като в приказката " Двама българи - три църкви"Бай Ганьовския ни манталитет шъ нъ затрие!

71

ПроСоТо

преди 4 години

бесепарите да не дават никакъв акъл на гробарите!!Да ги оставят да потънат в собствената си некадърност !!!!-А когато "глътне водата" Хунтата на Боко,ТОГАВА да се задейства бсп!!!..Сега само подава "сламката" на давещите се гробари.Което всъщност е нещо като "предателство" към хората,които им симпатизират и имат надежди за тях.

70

Анонимен

преди 4 години

Когато ,поискаха 8 лв за глас ,със заднадата,вече нямат приказка с мен.Да лъжат другаде.

69

Анонимен

преди 4 години

До Българин 1Е сега вместо Гечев е още по-зле с фашиста Гешев/

68

Анонимен

преди 4 години

До фАми ГЕРБ правят същото с тая разлика, че сега се трупа нов дълг и накрая идва МВФ, но вече няма какво да се приватизира и разграбва и ще трябва да орежат пенсиите и да се вдига ДДС и цените.

67

Анонимен

преди 4 години

Бончев от ГЕРБ каза преди малко, че държавата ще почне да тегли нови заеми.

66

ф

преди 4 години

Икономическите мерки на БСП/БКП ги знаем - на няколко пъти фалираха държавата и докараха българите до просешка тояга. Никога повече БСП!

65

ГЕШЕВ

преди 4 години

До TT 55...........Зная АЗ ! този Гечев е със титла " ПРОФЕСОР " .....даде му я РЕКТОРА - ЧЕНГЕ на УНСС . ЗНАЯ АЗ ......този РЕКТОР - ЧЕНГЕ беше в УС на БНБ ...когато УМИШЛЕНО проспаха фалита на КТБ !!!! Този РЕКТОР - ЧЕНГЕ да каже на РОДНИНИТЕ си ....ДА НЕ ХАРЧАТ ОТКРАДНАТИ ПАРИ .......ще се връщат пари ...НЯМА ПРОШКА и ДАВНОСТ за крадците на НАРОДА !!! А и шефа на БНБ - ИСКРОВ ...да не си пече *** на екзотични острови ...ще го разпитвам ...и сер ГЕЯ...и Сараите...и Ореха !!!

64

Българин 1

преди 4 години

Др.Гечев,Помним какъв готвач беше!Така я сготви,че още ти сърбаме попарата!!Ако нещо ще готвиш нека да е за Позитано-20,че доста са пойзгладняли хората!!!

63

Анонимен

преди 4 години

Борисов ще испразни бюджета и тогава МВФ ще им каже да закрият фирмите и банките , защото губят. Повторение на гръцката криза.

62

Анонимен

преди 4 години

Видяха се вашите мерки 70 години! Не щем БКП още! Няма ги съветските орди!

61

Анонимен

преди 4 години

Ми че те и едните и другите са БКП-другаре от преди !

60

Анонимен

преди 4 години

До TTЕ а с 300 долара минимлана заплата днес не можеш да купиш нищо освен само сметки и не стигат и за наема.

59

Анонимен

преди 4 години

До TT5 долара е надницата и днеска ако не и помалко ако не е на пълен работен ден. Ако не е държавата да плаща 60 % на безработните остават и без 5 долара.

58

Анонимен

преди 4 години

И като я готви какво? То и аз мога да изготвя една ама като нямам достъп до парата все тая :)) пак популизъм.

57

Ха-ха

преди 4 години

Добре че са каскетите да ни разсмеят с нещо. Че то ще умрем от скука. Нещо зарязаха Визията за България. Сега нови бисери мислят :) 8-те лева правят чудеса

56

Чегевара

преди 4 години

Тези пък от къде изпълзяха с "гениалните" си идеи? Столетницата не могат си оправи - ще оправят България?

55

TT

преди 4 години

Когато Гечев беше министър на финансите, хората работеха за цели пет долара на месец...Човекът е специалист един вид. Така че вервайте му...