19

???

преди 4 години

Ами ние затова идваме тука - носталгия, брат/посестрима. И не обръщай внимание на гл-пака - него така го кара :)

18

Анонимен

преди 4 години

То лесно се пишат глупости,а без работа и без пари какво се яде.

17

Анонимен

преди 4 години

То лесно се пишат глупости,а без работа и без пари какво се яде.

16

долния

преди 4 години

отивай пак на село

15

???

преди 4 години

Стриди, раци... Купих неотдавна консерва стриди, и щом отворих кутията, изхвърлих всичко. Израстнах на село, щастливо детство в семейство на работещи родители. Всичко се отглеждаше в 5-декара двор. Риба, раци, стриди - не мога да търпя миризмата им, ако не са речни. Същото за краставици, домати, ябълки - добри само от нашата градина. Не ги купувам вече. Всичко промени вкуса си.

14

да бе да

преди 4 години

Стриди ядох сега ще тъпча омари.

13

месояд

преди 4 години

Месото от магазина е пълно с антибиотици с цел бързо затлъстяване и бърза печалба. След това ставаме резистентни и тези които ни ги предписват не оказват влияние...Трябва да се забранят антибиотиците в месото което косумираме!!!

12

Кривондел

преди 4 години

Докато успея да привърша с яденето на полезните неща, които трябва да ям всеки ден - той денят свършил и почвам отначало....

11

Шеф Доволников

преди 4 години

Само кожа от тааашаа-цииий на МП ББ!

10

Мен

преди 4 години

Сутрин обед и вечер стриди с гарнитура от омари мааам.

9

Анонимен

преди 4 години

Селен, цинк и вит. С се съдържат в чесъна, боба и зеленчуците и цитрусите.Не са скъпи продукти и има доста лесни рецепти в които влизат. Нито едни витамини и минерали на хапче не са заместител на разнообразното хранене.

8

Lilith

преди 4 години

Статията е непълна! От омарите е най-добре да се консумира само горната част на щипките на норвежки див омар, задушена с масло с трюфел и посипана със 24 карата злато, иначе цинка не може да се усвои от организма.....

7

нова безработна

преди 4 години

Благодаря за навременната статия! Тъкмо се колебаех какво да спретна за вечеря - дали да са стриди и омари, или да минем с обичайния хайвер от белуга.

6

Анонимен

преди 4 години

В България има добра храна от супи и манджи(ястия,които не са сухи),българската кухня е добра,защото редува месо със зеленчуци или само зеленчуци и ястията не са сухи,хапват се и доста салати,плодове и компоти,просто се хранете с разнообразна храна и се печете на слънце(когато не е прекалено горещо) за витамин Д,а когато се печете на слънце,пийте и мляко или айран,което трябва да се комбинира с витамин Д за здрави кости и имунитет и ще си набавяте всичко необходимо!

5

Анонимен

преди 4 години

Това е чиста реклама,особено пък шоколада ,който е вреден,не ги слушайте,просто се хранете с разнообразна храна,това е най-доброто,бобовите растения също са много добри,но изхвърляйте първата вода от варенето на стария фасул и налейте чиста!

4

Анонимен

преди 4 години

Това със стридите, раците и омарите някаква подигравка ли е?Като преписвате от чужди източници, поне мислете малко.

3

пияница мистик

преди 4 години

Айдеееее, сега и Цинка на таблетки ще изчезне от аптеките, защото средностатическия българин хич не го виждам как ще си купи да яде раци, омари, стриди. Това си е храна за баровци и богаташи. А и стриди в България не съм видял. Помня, че в Милано веднъж в някакъв магазин си купихме едно дървено сандъче с пресни стриди, към 12 бройки бяха, за да си ги хапваме сурови със сол и лимон, ама струваха към 30 евро. Май само месо ще яде българина, пенсионерите ще се въздържат от Цинк :)))

2

Анонимен

преди 4 години

То стриди дават само в старческите домове ,щот са най- евтини,другото направо го хвърлят ..авокадо , броколи ...те пък са в изобилие и ги пренасочват към детските градини,киселото зеле го използват само за дезефиктант

1

334

преди 4 години

Стридите вече са ми омръзнали! Магазините постоянно ни ги предлагат.