21

преди 4 години

Сделките с имоти са най-малкият проблем в рецесията, която иде...

20

Анонимен

преди 4 години

"Нито цените на имотите са толкова надценени, нито банките отпускат лекомислено кредити."Аяяя... в банката срешу лична карта на племенника ми му дават 35к кредит, при осигурителен доход 1500 лева? Ей така, за здрасти? Щото той нито има апртаменти, нито има кола, нищо няма. Това затегнато?А цените на имотите - спокойно могат да секоригират 40-50% надолу, просто лaпaчите по веригата трябва да отпаднат.

19

Киро от Свобода

преди 4 години

До Вяра от Елхово: Хвърляйте и си ходете в Елхово. Отглеждайте си сами храната и си правете вино и ракия! 100 пъти по-добре ще сте в крайна сметка!

18

готови ли сте

преди 4 години

изкуствено създадената криза в момента съвсем умишлено съсипва икономиките на държавите, хората трябва да загубят вярва в демокрацията - най добрия начин на управление. Сега целта е хората да излезнат на улицата да протестират против правителствата си. Точно тогава ще предложат нов световен начин на управление, с централизирана банка, столица, войска и всичко - един вид поробване, или с други думи ужасен за нормалния човек начин на управление -

17

Карлсон от покрива

преди 4 години

Хора няма, алчното.. прогнозирало леко покачване като инвестиции в бъдещето ? Новата Алена с поглед "грядущий"..Короната ако те захлупи, дево прекипяла, та не утихнала.., чии инвестиции ще се покачат?

16

Анонимен

преди 4 години

Този път ще има истинско сгромолясване на имотния пазар, много по-голямо от 2009 година. И най-после всички ще си научат урока - и строители, и брокери, клиенти, а да не говорим за така наречените "имотни инвеститори". По морето ще бъде леш. Някой сполучливо беше предупредил: Всичко, което се качва, рано или късно пада

15

Вяра от Елхово

преди 4 години

Ко ся? Ний взехми 100 хиляди евру кредити, да си купим апартамйент в София, чи то цината на апартамьетиту паднала ли ни и? Въй... ко ша праъм ся?

14

Анонимен

преди 4 години

Тази ситуация не е точно финансова криза. Няма сделки не защото няма търсене, а в момента дори тези които могат да купят не търсят. Повечето бизнеси ще се възстановят на нивото от преди вируса, особенно ако всичко свърши в рамките на 1-2 месеца.

13

Беден купувач

преди 4 години

Аз бих си купил евтина къщура с дворче около града,поне ще имам какво да кльопам ако ме съкратят от работа!

12

Манчо

преди 4 години

Да, да, ама не!

11

Киро Х

преди 4 години

Реално, от т.нар. брокери на имоти, по-противни могат само да бъдат адвокатите и зъболекарите.

10

БАЙ ХОЙ

преди 4 години

Стига бре .... верно ли ?

9

Анонимен

преди 4 години

Путин обяви края на либерализма в света. Офшорки, мофшорки, няма тън мън всички в кюпа и 15% данък на дивиденти и печалби. Всяка държава използва ситуацията да субсидира важните за нея отрасли, без да предизвика намесата на WTO.

8

Геро

преди 4 години

Стига копи-пейства бре, с 3 различни шрифта ми се отваря статията.

7

Анонимен

преди 4 години

Тая не си е пила хапчетата явно. В цял свят съветват брокитата да започват да се кланят на клиенти с кеш, а тая просперитет вижда в БГ.

6

Хмм

преди 4 години

Много ме кефят обаче тези брокери. Това е като онези с биткойните - САМО ЩЕ РАСТЕ и ще се ЗАДЪРЖА, никакъв спад няма да има.... хахахахха Действат на принципа, че една лъжа като се повтори 100 МОЖЕ БИ ще стане истина. Успех им желая!

5

Додо

преди 4 години

Браво! Критична информация, поднесена от уникален експерт! Каква е следващата? Че коронавирусът е вирус... или че водата е мокра?

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Лельо, какви сделки с имоти ?В този бизнес съм тоест бях. От две седмици сме занулили всичко.Стоим си вкъщи по заповед на Щаба.Свърши се с нашия бизнес !Ако оживеем ще почваме сичко отначало. Или ще правим друг бизнес ...След утрешния ден ... Нали имаше един такъв филм.Е, кошмарът дойде ! При това адки бързо.И не ми се смейте ! Когато мечката играе у комшиите ще дойде и у вас.

3

Анонимен

преди 4 години

Айдеее,отново ставаме свидетели на Брокерски ***! "СДЕЛКИ С ИМОТИ"ха,ха,ха,ха!!!!

2

Анонимен

преди 4 години

ТАЯ СПЕЦИАЛИСТКА АКО Е УМНА - ДО ХОДИ И ДА СИ ТЪРСИ НОВА РАБОТА КВИ СДЕЛКИ, КВИ ИМОТИ