121

Крали Марко

преди 4 години

Очаквам огромен спад на цените. Говориме около -50-60%. Преди това чудо да дойде, пазара беше с около +40% надценен.Хората съвсем скоро ще почнат да си губят работата, масово!Срива на цените ще е във всеки един сегмент.За тея дето ми разправят, че хубавите имоти няма да ги хване кризата, може да направите една бърза справка какво се случи през 2008..

120

Мухи за шарани и

преди 4 години

...патос на километър. По същия начин рекламират новите кутийки за обувки като "уютни и просторни" или порутени и мухлясали като "възможност да го превърнете в прекрасен дом по свой вкус". Некомпетентни, алчни и безочливи.По-интересно е откъде се пръкнаха толкова хора без никакви критерии, изисквания, вкус, но пък с пари от 2-3 години в Пловдив, та в момента цените са софийски... Луда работа.

119

Анонимен

преди 4 години

След кризата ще има имоти за всички без пари. За какво са му на умрял човек 20 имота. А колко сгради с офиси на без пари ще има. Вече съм си харесал няколко. Не че ще ми трябват, но ще ги разгледам, за да не изпусна нещо готино.

118

Р.

преди 4 години

Невероятен експерт сте!Как успяхте да установите че е "възможно да паднат цените " в разгара на световен несрещан катаклизъм!?Вие сте не просто експерт! Вие сте Гений!!!

117

жожо

преди 4 години

До до 105""...Стар имот, реставриран в сграда паметник на културата. 100 000лв. излезе ремонтът му. Там живеят програмист и маркетинг мениджър- 2000лв. наем....""100 хил ремонта и имота без ремонт е струвал да кажем 200 хил, значи общо 300 хил ти дават месечна рента 2 х. За 150 месеца, което са около 13 години ще си покриеш разходите та да излезеш на нула, а след това пак ще трябва да ремонтираш за 100 хил, щото 13 г експлоатация са го скапали.Много умноИ това е ако не те срещне мечка.

116

Пешката

преди 4 години

Това ли е най-важното сега ?! Виж ти,от какво се интересувала госпожата,а пък аз си мислех,че е по-важно да излезнем живи от тоя мор...

115

правете добро

преди 4 години

Няма какво да се залъгваме.След кризата с коронавируса всяка една стока или услуга ще претърпи корекция на цената надолу и ще загуби стойност като цяло. Това се отнася с пълна сила и за имотите.

114

Игри на глада

преди 4 години

Строителство, хотелиерство, ресторантьорство, мебелно производство, туризъм, транспорт, култура в най-широк смисъл - това са първите мъpтъвци, подлежащи на кpeмация в сегашните обстоятелства. Брокерите са в колапс, познавам вече няколко без работа, видели са се в чудо. Както и да го раздават оптимистично, многобройните бодряшки интервюта, които дават напоследък, с изкуствено нaxилeни муцуни като тая на снимката, показват едно: живoтинcки страх и паника от неизбежния крах.

113

Гладни брокери

преди 4 години

Мале тука какви филмари има с 10 апартамента в Шолук главният Град на Шумкария , понеже такива ви управляват а и вие сте си точно такива . Кой ще е тоя мега избушен *** да набие 1милион евро в *** града на Турската баня , Римската-турска стена и 2 джамии едната действаща дето се чува на Пиротска . Холандския художник добре ви изобрази едно анадолско клекало сте , най-много *** от глава на наслението и панеляк ... шопите ще умрете от мръсен въздух преди коронавирус Смешници

112

Анонимен

преди 4 години

След кризата ще има социализъм.Ще дигнат данъците на богатите, няма вече 10% плосък данък, защото иначе обеднелите и фалиралите ще ви изядат с парцалите. Данъците от наеми и ренти ще скочат първи и най-много. 5500 от два апартамента - да ама не! Бойко ще каже - много мазнинка имате, я 35% от наема сипи за бедните сънародници! Я данък върху дивидентите! Я прогресивен ДОД! И отиваш на сух леп и чайче без захар. И водещата бързо ще се преориентира към 95 квадрата с общ асансьор.

111

Анонимен

преди 4 години

Не само ще паднат цените главоломно, но и на безценица ще станат тия апартаменти щото хората вече остават без работа...------Само че и заплатите ще пднат с толкова, с колкото и имотите

110

11

преди 4 години

Ама през швепса ми е за сделките с имоти.

109

Анонимен

преди 4 години

Не знам колко ще падат цени, но и пари ще се "печатат" яко, па да видим.

108

Анонимен

преди 4 години

Не само ще паднат цените главоломно, но и на безценица ще станат тия апартаменти щото хората вече остават без работа...Даже ще искат и да ги подаряват.Тоя вирус, поне тук ще свърши добра работа...Ще търсите клиенти под дърво и камък...

107

Ама

преди 4 години

Тия колко съм ги чувал, 2006г ми обясняваха че като влезем в ЕС и всички ще избягат, после продадох края на 2007г, малко на късмет, купих 2009г, когато всички пак обясняваха как криза няма пари и т.н. Продадох 2018г, и започнах да строя сграда, още на зелено всичко замина, приключих и построих втора която също разпродадох, оставих си няколко апартамента, оня ден дадох поднаем последния, та говорете си, трябва да се действа а не много да се мисли. Сега чакам. То и с долара беще свършено още 2001г

106

До 112

преди 4 години

Хахаха.И кой ти е казал,че живея в София?Да не съм луд да свивам в някой маломерен апартамент.Живея си в къща,имам си двор с ливада,люлки за децата,барбекю,тая година басейн мисля да купя.Ако си живял в къща,ще ме разбераш.Не вземам чак такива големи заплати,но с жената получаваме 3000 лв общо и ни стигат да си живеем спокоен живот без лишения.

105

Анонимен

преди 4 години

какви имоти бре хора, мен в магазина не ме пускат за храна

104

Не са 2 апартамента

преди 4 години

То май не са 2 апартамента. Евала за данъците, но явно не може да не се плащат, защото имаш договор и наемите минават през банка. Във всеки случай не завиждам, с бикойна си беше направо лотария, сега е един балон.

103

БМБ

преди 4 години

Вирусчето ще освободи доста имоти, особено по провинцията. Беэработицата ще напълни банките с имоти от провалени ипотеки. Поскъпването на стоките от първа необходимост ще обеэмисли вложенията в имоти. Всичкото това ше доведе до срив на цените на жилищата в малките населени места даже под данъчната им оценка. Да го дишате!

102

До 104

преди 4 години

Кой е.бал,е.бал-кака се омъжи.Може и да си купил апартаменти изгодно,отсега ннататък няма да има изгода в купуването на жилища като инвестиция.