103

Русонефил

преди 4 години

След пристигането на руската помощ броя на жертвите на вируса се е увеличил. Ако това не е ирония, макар и тъжна

102

Анонимен

преди 4 години

БСП веднага да премине към курс на заразяване на българското население с коронавирус за да извика "освободителите" ни да навлезнат в България с широкомащабна инвазия за да ни лекуват и да ни заробят за нови 45 години.

101

Анонимен

преди 4 години

До Въпрос към ВКСВ края на 18-ти век руската армия освобождава Италия от французите, адмирал Ушаков откъм морето и Суворов по суша. Цяла Италия е била в ръцете им, но те са си свършили работата и са си отишли. По-късно, когато са подгонили Наполеон и са влезли в Париж, в ръцете им е била цяла Европа.Накратко, ограмоти се малко, ако си способен на това и не дрънкай г.лупо.сти.

100

Анонимен

преди 4 години

...никога в лапите на озверелия от глад медвед!---- Това сега от раздела креативност ли беше. Трябва още да се стараеш освен приказки прочети и нещо друго.Маша и медведь

99

Анонимен

преди 4 години

Русия- по-страшна проказа от коронавируса!!

98

Krom

преди 4 години

До Анонимен 100 - нищо кисело няма. Евросъюза ще се изправи на крака. Повярвай. Единственото което никога няма да се случи е любимата ти Русия да стане демокрация. Особено с пожизнения бащица Путин. И не ми пей, че не харесвам руснаците. Уважавам руския народ за културата, науката и историята им. Но не харесвам това в което превръща Путин Русия. Държава на олигарси и политическа върхушка. Това е жалко и за обикновения руснак, който инак е широко скроен и добър човек.

97

Антикоронист

преди 4 години

Хей дежурния, нищо лично. Само се базикам, знам че си на работа и трябва да заработваш. Но без мезе ракията не върви. Но ти и за мезе не ставаш.

96

СМЕХ

преди 4 години

Смея се на глас като я видя тая снимка, мужиците разтоварват КАМАЗ-и от 40 годишни ИЛ-ове а-ха-ха

95

Sichtpunkt

преди 4 години

По добре България да умре, но никога в лапите на озверелия от глад медвед! Никога!

94

Анонимен

преди 4 години

Руските вирусолози са в Италия за даже учат от италианските лекари как да се борят със задаващата се през лятото пандемия в Расия!

93

Имигранта

преди 4 години

Първо:масовият Българин НЕ мисли.Взима всичко за чиста монета.Пращат помощ....БРАВО.Дали обаче да не се замислим защо...1-ва причина:ще спечелятЕвропа и ще я отделят от Америка с добро ;))това е хитро2-ро:Европа гаранция е основния търговски партньор на Русия(и Китай).Европа страда,ще страдат и те....Мислете бееееееумнициНедейте всички да се правите на много умни тук.Говорите за чужди държави така яростно,че човек да се зачуди вие откъде сте.МИСЛЕТЕ,ЧЕТЕТЕ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ

92

Анонимен

преди 4 години

Когато фактите говорят, дежурният с никовете зозо, тони, тонката, странджата, митко, shitpunk... потится на амбразуре.

91

Анонимен

преди 4 години

Или за лосиона за вана...Изтъркаха се. Креативност = 0

90

Анонимен

преди 4 години

До KromТой вече започна осребряването. "Безвъзмездната помощ" е срещу премахване на санкциите за Русия и признаването от Италия на Крим за руска собственост.

89

Странно !

преди 4 години

Значи ли това, че Русия не очаква зараза, щом изпраща най-добрите си специалисти в чужбина !

88

Анонимен

преди 4 години

До ТониЩе се учудиш, на в Русия има българофили и то много. Не съди за всички според своето примитивно съзнание. Аз обичам България, а дали я обичаш ти е сериозен въпрос. Обич като твоята я доведе до разруха.

87

Анонимен

преди 4 години

Ха,ха зозо тонката напиши нещо за ***.

86

Анонимен

преди 4 години

Нали си знаете съдбата..?Kyxи балалайки!

85

Анонимен

преди 4 години

Аа ЕС съществува ли още ?или само по документи хахахха

84

Анонимен

преди 4 години

Дежурният, изложи се като кифладжия. Никой не те взима на сериозно. Скоро ще ти спрат центовете.