203

АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ..

преди 4 години

ТИ КВА ПОМОЩ ИСКАШ ОТ ЕС И НАТО.НЕ СТИГА ЧЕ ПОЛЗВАТЕ ПАРИТЕ ОТ ФОНДОВЕТЕ НА ЕС, И ВИ ПЪЛНЯТ МАГАЗИНИТЕ СЪС СТОКА МОЖЕ БИ ИСКАТЕ И ЗАДНИЦИТЕ ВИ ДА БЪРШАТ??!!АМА ПА ГЛУПОСТИ У ТОЯ САЙТ..... ХАХАХААА

202

Бедняк

преди 4 години

Плевнелиев например каза на времето съвсем отговорно пред англииския посланик: " Не искаме руски инвестиции". Някой из форума допълни че не искаме и помощ от тях, защото са ватенкаджии (ех, да имах аз една ватенка при това време), пият водка и т.н. Оттогава англичаните инвестират като луди у нас, сигурно и ще ни пратят сега лекари и маски и всичко друго от което имаме нужда.

201

Бедняк

преди 4 години

Като европеец се въздържам от подобни коментари но си задавам някои въпроси:1. Руски военни самолети кацат на НАТО-вско летище а от Брюксел няма никакъв коментар. Има ли становище от Столтенберг? 2. И защо на Пратика ди Маре или на другите военни летища в Италия спряха точно сега ( те са на ръба на оцеляването) да кацат самолети на НАТО?3. Ако изпаднем в положението на Италия, някой ще ни прати ли помощ? От Русия не искаме, Плевнелиев каза отговорно че не искаме инвестиции от тях а също и ..

200

Зозо

преди 4 години

Италианската преса гърми. 80% от руската помощ е безполезна. Пратиха ни военни и разузнавачи, а не лекари и материали. Истинската помощ е само от Китай.

199

Анонимен

преди 4 години

те на Италия ще помогнат , ама на комплексирания ганъо...няма кой да помогне да излезе от тоя комунизъм дето сам си го избира вече 30 години

198

Анонимен

преди 4 години

До АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ..Как уе, руската медицина е по-по-най врачка до врачка ("врач" на руски все пак е лекар) и между тях комсомолци. Комсомолец - врачка - комсомолец - врачка ... и така

197

АБЕ, ПАК ГЛУПОСТИ..

преди 4 години

ОПРЕДЕЛЕНО НЕ ВИЖДАМ, КАК И. С КАКВО, ПРИМИТИВНАТА МЕДИЦИНА. НА РУСИЯ ЩЕ ПОМАГА НА ИТАЛИЯ.ТЕ СЕБЕ СИ НЕ МОГАТ ДА ОПРАВЯТ---КАМОЛИ ДРУГИТЕ!ТИПИЧНИ РУСКО--КОМУНИСТИЧНИ НАДУВКИ БЕЗ ОСНОВА!

196

Зозо

преди 4 години

До АнонименКакъв десант сънувате това ***? Десант със спринцовки и противогази :))))))))

195

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, Русия, забележете прави военен десант, в страна от НАТО,, стоварва военен персонал, да медици и специалисти, освен това се оказва че никой не е питал НАТО МОЖЕ ЛИ НЕМОЖЕ ЛИ,освен това операцията се ръководи от министерството на отбраната, а не както обикновено, от министерството на извънредните ситуации.

194

Зозо

преди 4 години

"Под наблюдение в рамките на самоизолация" са поставени 112 000 жители на Русия.....Те тях си не могат да оправят...... Чисти шпиони.

193

Анонимен

преди 4 години

15 военнотранспортен самолет от Русия достави диагностично оборудване и материали за борба с коронавируса в италианската военновъздушна база Пратика ди Маре, на 30 км югозападно от Рим, предаде БТА.

192

Анонимен

преди 4 години

Наказателният кодекс май си мислиш че е шега. Време е зозовци тонки странджи калековци дя осъзнаят че има правила. Либерастията свърши.

191

Зозо

преди 4 години

До АнонимТрябва да четеш повече, другарю! Не само Атака ТВ

190

Анонимен

преди 4 години

Зозо, а съдебна призовка искаш ли за ежедневните ти лъжливи глупости тук?

189

Зозо

преди 4 години

Отделно. Руските военни в Италия се оказаха заразени с коронавирус. Затворили са ги в някъв хангар. И кво правим ся? Като ви писах, че това е мечешка услуга.

188

Зозо

преди 4 години

До ОбективенНАТО е военен съюз. Не е бърза помощ. Руснаците са там за да шпионстват.

187

Анонимен

преди 4 години

До ОбективенНАТО прави в момента учения в Европа. Що трябват ли ти?

186

Обективен

преди 4 години

Къде е Нато, най демократичните. Скриха се като мишки. Нали са най близки приятели, готови да защитят Европа. Няма ги.

185

Анонимен

преди 4 години

Алоууу,къде са "Капитан Америка,Батман,Супермен"тюлени, барети и Сие измишльотини краварски?

184

sd

преди 4 години

руснаците дори нямат тестове за коронавирус. до вчера отричаха че го има в русия. после за 2 дена измислиха 5 ваксини. накрая изпратиха сичките си резерви в Италия, белким после италианските клоуни наложат вето на санкциите. Сичко се прави с цел, не с половин. От времето на ленин насам за руснаците играта е Кой кого...(ще натакова)...