123

До 131

преди 4 години

В Италия им е помогнала аааа въпроса не е дори от трудност за 10лв. Виж картата на Европа и си помисли как така в ония години без самолети са се оказали руснаци в Италия. От къде са минали без съдействие?Земи прочети за Заем-наем от ВСВ колко тона храни и техника са получили руснаците подарък от САЩ пък тогава ще говорим колко са били сами. Прочети и за съобщенията на английското разузнаване преди Курската дъга, в които са им издали точните позиции на германците. Научи читав език и се ограмоти

122

Анонимен

преди 4 години

Кво стана бе, тва НАТО що не ще да им помага? Изпокриха се всички, а уж лошите - Куба, Венецуела, Русия помагат

121

Анонимен

преди 4 години

Зозо тонката, изловихме те. Спри да се хабиш. Клиента разбра че си хвърля парите на вятъра.

120

До 127

преди 4 години

Кои учебници? Тези на товариш Сталин. Личи си че само това си чел. Бас държа, че никакъв читав език не владееш, че да прочетеш нещо повече от руска пропаганда. Но дори и в сталинските учебници можеш да прочетеш с кого е водила Русия войната срещу Наполеон. Не е била сама, а заедно с посочените от мен държави и без тях нямаше да припари извън границите си. Виж само картата на Европа и държавите, през които трябва да мине до Париж, пък дано се усетиш колко си примитивен русолизец

119

Анонимен

преди 4 години

...изпробване във военнополевия полигон за биологина война в Бергамо.-----И този пост ле е от рубриката креативност или просто хулене?

118

Анонимен

преди 4 години

Путин предлагаше същата помощ и на Китай, но китайците познавайки подмолния си съсед учтиво му отказаха.

117

Анонимен

преди 4 години

До До 116До 124В Италия кой им е помогнал? Нещо пропусна да споменеш. А по време на ВСВ САЩ се намесиха накрая, за да не стигне Червената армия до западния край на Европа.

116

Анонимен

преди 4 години

Италианците да се приготвят и за новия хантавирус донесен от руските *** за изпробване във военнополевия полигон за биологина война в Бергамо.

115

Анонимен

преди 4 години

До Tролове нещастниЗа щастие е само един, който работи с различни никове и си сменя ip адреса. Но мъдростите му са едни и същи. Лосион за вана, ватенки, арматата...бля бля бля

114

Папа Пий C2H2OH

преди 4 години

Коронавирусът е адютант на дявола! Покайте се грешници таквизе.

113

124

преди 4 години

Не стига, че си необразован ми и зверски ***. Историята е в учебниците, вземи и се опитай да прочетеш

112

ГАДОРЯН

преди 4 години

Руснаците смазаха кафявата чума. Сега ще детронират и коронката!!! Ще видите. А Кравария не мога да я мисля. Кашерния краварник го чакат много лоши дни.

111

Анонимен

преди 4 години

До СМЕХКамаз няколко пъти печелят ралито "Париж-Дакар". Това е за сведение. Ами руснаците произвеждат Камази и Илове. С какво друго да отидат? Остави ги тях. Ти по-добре разкажи за родното си автомобилостроене и самолетостроене. Не се стеснявай.

110

До 116

преди 4 години

Най-жалки са полуграмотните като теб. Чули нещо недочули. Ако руснаците са влизали в Париж, то като съюзници с Великобритания , Прусия и Австро-Унгария. Сами никога нищо не са постигали в историята си. Винаги са се прикачвали към някой-друг и са интриганствали срещу трети.

109

Благой

преди 4 години

Прегледай се, който и да си. Фобията не ти действа добре.

108

Анонимен

преди 4 години

Къде е сега евроатлантическото семейство питам ?! Западна и богата Европа чака на ''клоаката'' Русия ! П.П. Клоака я наричаха разни иди0ти дали платени или натурални не знам, но сега ги няма, е почти...

107

Анонимен

преди 4 години

Намалиха центовете заради короната.

106

Анонимен

преди 4 години

Ох, леле колко са умни коментарите на дежурния плювач. Кризата е повсеместна.

105

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 116Отишли си са защото ги е изгонила Австроунгария. Хайде стига с тия идиoтски примери за руските захватчици.

104

Тролове нещастни

преди 4 години

Това, че ви боли за безпомощността на ЕС не значи да оплювате Русия. И в нея го има вируса, и там хората боледуват. Само, че руснаците си останаха хора за разлика от всичките велики поклонници на големия брат. Китай го отнесе много сериозно но намери начин да се пребори. Сега и помага на целия свят. А какво правят ония с големите усти и супер излъчване пред камерите? Що не се опитате поне да започнете да мислите, мъничко поне.