42

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Простфесор Тасев, ведь недаромгазучий рубладжийо старина восток се дупиш?Не недаром, а платено.със рубли и копейки.

41

ГОСТ

преди 4 години

ОТ ДНЕС В ИТАЛИЯ Е ВЪВЕДЕНА МЯРКА КОЙТО НАРУШИ КАРАНТИНАТА ЗАТВОР 5 ГОДИНИ, И ТУК ТРЯБВА ДА Е ТАКА, САМО КРУТИ МЕРКИ ЩЕ НИ СПАСЯТ ДА НЕ ЗАГУБИМ ХИЛЯДИ ЖИВОТИ, ГЛЕДАЙТЕ СЕРИОЗНО НА ПРОБЛЕМА МНОГО МОЛЯ ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ГУБИ БЛИЗЪК ЧОВЕК, СПРАЗВАЙТЕ КАРАНТИНАТА И ПО БЪРЗО ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ ОТ КРИЗАТА САМО ТОВА Е СПАСЕНИЕТО, КОЙТО НАРУШИ КАРАНТИНАТА 5 ГОДИНИ ЗАТВОР

40

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До ВасилевДругарю агент, тук не съм много съгласен с Вас !Китай възстановява нормалния си ритъм на живот.А, Европа и САЩ тепърва са запалени ...Китай произвеждат медикаменти, медицинска апаратура и прочие ...Западът ще опре пак до Дракона. Една здрава държава с въстановен социален и икономически живот е за предпочитане пред една Италия например ..Разбира се, Вие сте прав. Няма начин световната икономическа катастрофа, която се задава да не засегне и жълтурите.Моите уважения към, Вас !

39

дo 50

преди 4 години

А при нас медиите не се контролират от правителството така ли пиуе шарено!? Ти си поредната 4 нуквена дума с 3 правописни грешки - фцЪ

38

Анонимен

преди 4 години

Дойде Видовден и другаря Тасев виде как умира руския поток през Балканите.

37

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Ако си живял по времето на СОЦА в България, щеше да знаеш защо. Когато на един 1 май в България загинаха 500 човека, три дни нямаше никаква информация за това. Носеха се само слухове. От Политбюро на БКП мислеха и обсъждаха, какво да съобщят на народа и какво- не. И накрая съобщиха с недомлъвки за 100 човека загинали.В Северна Корея информационната система също е пропагадна и се контролира от властта.

36

Анонимен

преди 4 години

Движение Видовден виде смъртта на платената любов към востока.

35

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Комунистът подло лази, ПРАС и няма... НАТО ПАЗИ!!!

34

Анонимен

преди 4 години

А още по рядко може и да потрети. Този от къде се обади изпод ке,нефа да дава оценки! Уникална информация от Уникален БГ Уекар!

33

забелязвам

преди 4 години

Колкото до ежедневните сводки за борбата с коронавируса. Мен лично най-много ме тревожи, че заразата се разпределя почти из всички бг градове, навсякъде има по един-двама-трима. А това значи, че хора, контактни със заразени, си щъкат из държавата и разнасят зараза. В прекалено много градове има болни. Което значи, че докато ние си седим в къщи, други не си сядат на 4буквието.

32

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Другаре защо Путин не ви спаси от китайския вирус? Нали уж ви обича? Толкова му слугувахте безплатно, а той си гледа само неговия народ.

31

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

До АнонименАуу така ли бе другари? НАТО остави по *** вашите комунистически гейнерали хаха, даже и *** вече нямат.

30

Бард

преди 4 години

Златото изчезна, купувайте биткойн докато е време.... след това и за тоалетна хартия няма да имате

29

ДО 33 Мдаа

преди 4 години

СПУКАНИЯ БАЛОН НА КАПИТАЛИЗМА СЕ ДОКАЗА ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ НЯМА ЕВРОПА НЯМА НАТО РУСКАТА АРМИЯ ВЛЕЗЕ В ИТАЛИЯ С 14 САМОЛЕТА КАМИОНИ И МЕДЕЦИНСКО ОБСЛУЖВАНЕ КЪДЕ Е НАТО КЪДЕ Е ЕВРОПА ЧЕ НЕМОГАТ ДА СПАСЯТ КАПИТАЛИСТИЧЕСКАТА СИ ДЪРЖАВА ИТАЛИЯ,КИТАЙ И КУБА СА В ИТАЛИЯ СПАСЯВАТ БЕЗОТГОВОРНИ КАПИТАЛИСТИ.ТОВА Е ИСТИНАТА КИТАЙ КОМУНИЗЪМ ДИСЦИЛИНА СПРЯ АМЕРИКАНСКОТО БАКТЕРИОЛОГИЧЕСКО ОРЪЖИЕ СЪБУДЕТЕ СЕ ОТ КОМУНИЗМА НЯМА ПО ДОБЪР СТРОЙ.

28

Анонимен

преди 4 години

Някой да обясни защо в Северна Корея няма корона

27

ДО 28

преди 4 години

НЕ СА САМО БЪЛГАРИТЕ ИТАЛИАНЦИТЕ ОЩЕ ЩЪКАТ ДА НЕ КАЗВАМ ЧЕ ИСПАНЦИТЕ ЩЪКАТ И НЕ НОСЯТ МАСКИ ВСИЧКО Е ЛЪЖА ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ ХОРА ХОДЯТ БЕЗ МАСКИ ЖИВЕЯ В ИСПАНИЯ ХОДЯТ НА РАБОТА СТРОИТЕЛНИ ОБЕКТИ РАБОТЯТ МЕТРОТО РАБОТИ ВЛАКА РАБОТИ АВТОБУСИ ХОДЯТ ПРЕДСТАВА СИ НЯМАТЕ КАКВА ЗАРАЗА СЕЯТ И НЕ ИМ ПУКА 223 МЕДИЦИНСКИ ЛИЦА ИМА ЗАРАЗЕНИ САМО В КАТАЛУНИЯ ЗАЩОТО НЕ ИМ ПУКА ХОДИХА И ОБСЛУЖВАХА БОЛНИ БЕЗ МАСКА КАЗВАХА ЧЕ БИЛО ЛЕК ГРИП...

26

Мдааа

преди 4 години

Сега повечето псевдо демократи ще разберат, че от социал-комунизма няма по-хубав строй!Много хора разбраха какво е демокрацията, риск за обществото във всеки аспект, хаос, епидемии, мигранти които носят всякакви зарази, и какво ли още не!

25

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАТвоите хора американците искаха да увищожат икономиката на Китай, ама жълтите излязоха жилави. Като мравки в мравуняк се организираха и пребориха биологичното оръжие, което им пуснаха.Сега бумерангът се върна в Америка ...Дано твоите господари да имат и ваксина, че иначе ще стане : "Който гроб копае, сам пада в него."

24

Анонимен

преди 4 години

Е сега при демокрацията не чакаш 15 години кола, западняка я кара 15 години и я хврърля, а ти събираш стотинки с мизерната заплата да му купиш 15 годишното желязо.

23

истината

преди 4 години

Мутафчийски. На него му се възхищават жени с минало като Валерия Велева. Бил очарователен. Къзъм! На Мутафчийски не му се плаща да пръска очарование, а да върши работа. Впрочем, истината е друга - какво ти очарование! Мутафчийски е киселок и рязък чоивек! Просто не го виждате извън обсега на камерите. Когато трябва да повтори нещо, което вече е казал, направо му завира ла йн ото. Това го видях при въпросите вна журналистите.