82

Свърши се

преди 4 години

До ИзборътНямаш избор. За да останеш жив трябва ГЕРБ да управлява

81

Ха-ха

преди 4 години

И аз рядко повтарям жената, ама любовницата винаги ...

80

Анонимен

преди 4 години

През декември 2013 г. до януари 2014 г. имаше подобна епидемия и болниците бяха пълни с болни със същата симптоматика като "Ко-Вид 19" (температура, кашлица, сухота в гърлото, затруднено дишане и усещане за чуждо тяло в гърлото) , но ........ нямаше нито истерия, нито паника! Лечението беше като лечение за ОРЗ (остро респираторно заболяване). Навярно е имало случи и с летален изход, но ...... нямаше истерия, нямаше паника!

79

Мари

преди 4 години

До АнонименПонеже не те виждаме как изглеждаш, хайде да не обсъждаме кой как изглежда и от какво е болен и да не даваме съвети на хората, които правят за нас много в този трудн момент!Смирете се и не пишете непремислени неща.

78

Анонимен

преди 4 години

А професорът откакво е болен? Има ужасен вид, да си стои вкъщи и да се лекува

77

?

преди 4 години

няма проблем, пика на вируса в България беше Ноември и Декември, аз лично го изкарах, абсолютно същите симптоми и никакви лекарства не помогнаха, 7 дни точно и трябваше на имунната система. Колко от вас имаха температура и суха кашлица по коледа? Сръвнете си симптомите

76

Анонимен

преди 4 години

До ИзборътТези,които убиваха хора и грабеха държавата,не са във властта в момента,но ще дойдат на власт,ако ГЕРБ падне от власт,политиката е динамично нещо,днес едно,а утре друго,днес при герберите няма хора,които работят против страната и хората.

75

Изборът

преди 4 години

Сега изборът ни е да останем живи или ГЕРБ да продължи да управлява. За съжаление малко хора се замислят за това.

74

Анонимен

преди 4 години

До ФактКогато започнат да ви избиват масово и тайно и гробищата се напълнят,когато пак изсмучат държавата като пиявица и се питате защо хората са бедни,ще съжалявате,че сте свалили ГЕРБ,ей това ви чака.

73

Факт

преди 4 години

По-лошо от коронавирусът е само управлението на ГЕРБ. Комбинацията от двете е смъртоносна за България.

72

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ се опитват да спасят България от нещо адски страшно за България,Бойко дава живота си за България в момента,защото го облъчват,не слушайте пресата,а гледайте делата!Паднат ли герберите,идва много по-лошо!

71

Анонимен

преди 4 години

Просто влез в ПИК и виж,кои са другия щаб на психодесните - убиец на деца(4г.дете),друг съдия-престъпник отменил присъдата на един руснак,който е убил и разфасовал детенце и младата му майка,другия съдия,който не спази законите пусна убиеца-социопат Д.Полфрийдман на свобода и сега е по улиците на София и страната и други.Ето тези са опозицията на ГЕРБ.Ако паднат герберите от власт,ще стане ад в страната,но тогава даже няма да можете да критикувате,защото ще ви убиват за критика!

70

az

преди 4 години

какви са тия измишльотини. Имунитет за короната никой не знае колко трае. Месец, година, десет? Не случайно хората си слагат ваксини против грип всяка година.

69

уф

преди 4 години

Чета и се чудя-тоя как е стигнал до професорска титла.1)-има много доказателства за мутация на вируса,т.е-съмнително е изграждането на имунитет след преболедуваме, китайците го казаха.2)-японците УСПЕШНО лекуват заболелите с лекарство,което се казва АВИГАН , от 6 до 10 дни, независимо от възрастта.

68

Анонимен

преди 4 години

Всеки вирус и повтаря, и потретя. Въпросът е, че човек си изгражда имунитет и е рядкост да се разболее след като веднъж го е "опознал".

67

Vrachka

преди 4 години

Много врачки станаха, почнаха да си пречат....Много врачки станаха, почнаха да си пречат....Белите ти дробове стават на русенско варено ... ако повтори - тахан халва...

66

фудболис

преди 4 години

Обикновен грипен вирус който няма да ви убиено ще ви остави без работаще ви ограбии ще станете от беднимного бедниа бойко ще раздаде от джипа едни пари на наши хораи ще станат по-богати като Киро Домузаи така гледаме напредживота продължава

65

Freeman

преди 4 години

Ей го ве! В момента в който дадете да говори на някой който наистина РАЗБИРА от заразни болести и той ви обяснява, че и от бързите тестове има полза! И тва е логично, дори за неспециалисти - щом даден тест дава информация, значи е полезен. Кво има да се коментира изобщо?

64

Анонимен

преди 4 години

Това не в вярно. Може да бъде заразен с мутирал вирус. И не е рядко срещано. За справка СЗО.

63

До 80

преди 4 години

Такя ли го преименувахте кратунистите, Американски вирус? Пред вашата кратуниада науката е безсилна.