143

До ХА ХА ХА

преди 4 години

Пропаганда за чугунените

142

su

преди 4 години

Е как бре. Миналата седмица Тръмп се смееше и им обесняваше че всичко е точно, ама сега не му е много весело вече.

141

бам

преди 4 години

До Анонимена може и да е станало "който копае гроб, сам пада в него" :D

140

Анонимен

преди 4 години

До ЧегевараЧакай, има време. Римската империя се е гърчила 200 години преди да се разпадне. Същото става и със САЩ в момента.

139

някой си

преди 4 години

До 141 Русия се възползва от звеното си "химически войски". Такова което Ние лично в армията имахме преди 30 г. И което след 1989 г Закрихме както и всичко останало. Оставихме един стадион" войничета с калашници". Които във времето подменихме с млади момченца и момиченца! Та това имаме днес 30 г по късно! И това е цената да "членуваме" Само в Американското НАТО! Тоест,Да нямаме НИЩО! -:( И наистина нямаме вече нищо!

138

Анонимен

преди 4 години

ВИЦ ,ама си е истина:Комунистите измислили някакъв герб-вирус за да трепят герберастите ,че много се навъдили.Ама вируса не дейсва.Всички герберасти се оказали все комунисти.

137

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХАСмешник гербав ,лъжеш като дърт комунист-настоящ гербераст.Русия изпрати 9 военномедицински батальона в Италия.И специални военни машини за дезинфекция на цели градове.Има го в нета.В Италия развяват руското знаме до италианското!Гнусен гербав лъжец!

136

някой си

преди 4 години

до 133 Гаранция че това което току що съобщи.Много биха искали да премине новината ти в графа "фалшива новина"! Но съдейки и усещайки Наистина гнева ти. Аз лично мисля Че е Истинска за съжаление! Тепърва мисля Че ни предстоят подобни "новини"! -:( Май че,трябва да сме Много силни в момент като този!

135

до 136

преди 4 години

СТРАНДЖАТА е уволнен дисциплинарно и сега го замествАТ група ХА ХА ХА.

134

Анонимен

преди 4 години

С темпото, с което се увеличават случаите на коронавирус в САЩ през последните три дни, САЩ до два дни ще задминат Италия по брой на заразените, а до три дни ще задминат и Китай. След четири дни 1/3 от заразените ще са в САЩ, а след шест дни половината.

133

ХА ХА ХА до вирус

преди 4 години

АЗ ще те изям щото във Великая и могучая човешкият живот струва 5 ст (~ 1 рубла между другото както е тръгнал курса сега)Старите хора в Русия като мухи от някаква странна пневмония от началото на годината, но официално няма епидемия, защото Путин не иска да му се объркат плановете с референдума му на 22ри Април (на който няма какво да се лъжем, ще спечели със 70% както винаги), с който става пожизнен диктатор. После и до 9ти май за день победой.Със 150 лв минимална заплата обикновения руснак г

132

Анонимен

преди 4 години

От другата седмица СТРАНДЖА-Василев-Тонка-ХА ХА и т.н. остава без работа.Бюджета на Тиквата свърши.

131

Тони

преди 4 години

АЙДЕ ДА ПРЕСКОЧИМЕ СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ДО ЩАТИТЕ НА ПЛАЖ. НАЛИ ВЕЧЕ НЕМА ДА ИМА ВИЗОВ РЕЖИМ!

130

До 123

преди 4 години

То щото във Великая и могучая човешкият живот струва 5 ст (~ 1 рубла между другото както е тръгнал курса сега)Старите хора в Русия като мухи от някаква странна пневмония от началото на годината, но официално няма епидемия, защото Путин не иска да му се объркат плановете с референдума му на 22ри Април (на който няма какво да се лъжем, ще спечели със 70% както винаги), с който става пожизнен диктатор. После и до 9ти май за день победой.Със 150 лв минимална заплата обикновения руснак громи запада

129

ГНЕВЕН

преди 4 години

"Язаки" затвори заводите си в Димитровград ,Ямбол и Сливен.Нови 5000 са на борсата.Естествено , тази новина я няма никъде по ТВ.Мисирките са на хранилката , а свободата на словото вече е на 115то място.За сметка на това Тиквата резна лентичката на водата за Перник.Язовир Студена е пълен до средата от седмица , ама лентичката...Честито!

128

вирус до ХА ХА ХА

преди 4 години

ХА ХА ХА, ЩЕ ТЕ ИЗЯМ!

127

Спас Гърневски

преди 4 години

Води ни Партио любима под бойките си знаменаИзгрей с червеното си име сред хилядите имена

126

някой си

преди 4 години

до 116 " Тонката"! На Парламентарните избори ,Падайки от власт др Борисов,Твоят работодател като *** тук със Странджата,Ти < Зозо и да не изброявам.Пак ли няма да повярваш?! -:) Няма да е все така " Тонка"! Нещата се променят! Едни и същи хора и партии с години. Мирише на ЗАСТОЙ! -:) Промяна требе и тя ИДЕ!

125

ХА ХА ХА

преди 4 години

Те надживяха СССР, ще надживеят и РФ.

124

ХА ХА ХА

преди 4 години

Масква ми каза че съм многу умен а такива като мене ги не фаща вирос и сега чекам виза за Америка щото и там ме чекат с нетърпение