163

Вие

преди 4 години

за какво лидерство пишете в живота е така един умира друг му го завира.

162

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Браво на САЩ! Стискам палци в тази класация да са винаги първи !

161

А а

преди 4 години

Който нож вади от нож умира.Да затварят базите в БГ.

160

Тролове

преди 4 години

Какво са сега упорноте точки? До сега беше, че Америка пуснала вируса... за да нарани Китай. А защо да не е Китай да е започнал всичко заедно с Русия. Ще дадем малко жертви ама после ще им се разкаже играта на западните отворени общества ... това сега ми звучи по-вероятно! Мразя конспиративни теории и не мисля, че е нито едното нито другото... но най-мразя ***. Милитаризирани автократични общества като Китай и Русия винаги ще реагират по-бързо от демокрациите в такива случаи

159

Анонимен

преди 4 години

"Идеята беше да се удари Китай, защото поема световното лидерство."Мда....по ядене на всякаква подвижна смрад.

158

Анонимен

преди 4 години

158/9Ширпотребата на чайниците умира в момента в който нормалните държави изтеглят заводите и прекратят лицензите........понял?

157

Daskala

преди 4 години

Ще станат със сигурност предвид манталитета им.

156

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГотин, губя си времето да ти обяснявам, ама хайде, от мен да мине. Кризата показа следното: на света има две държави - (1) КИТАЙ и (2) ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ. Китай влязоха най-рано в пит стопа за смяна на гуми и гориво и най-рано ще излязат. Другите държави нямат и 1/10 от техния капацитет за строежи, доставки, а за дисциплина да не говорим. Следиш ли кои са най-поразените щати, наясно ли си с "нивото" на масовото им здравеопазване? Прочете ли последното изказване на Тръмп? Четете, бре.

155

Анонимен

преди 4 години

157 Ти ли ще им дадеш аут? С какво? Китай е една шеста от населението на света и половината световна икономика. Отидоха на обратната страна на луната. Ти къде отиде? Да береш ягоди? Или и там не те пускат вече?

154

Анонимен

преди 4 години

156 какво световно лидерство за китай бре, тези след кризата са аут като държава

153

Анонимен

преди 4 години

До бам"а може и да е станало "който копае гроб, сам пада в него" :D"Не може, А ТОЧНО ТАКА Е СТАНАЛО. Лошото е, че винаги страдат обикновените хора, а не поръчителите и финансистите на биологични и всякакви видове оръжия. Идеята беше да се удари Китай, защото поема световното лидерство. Другото е бла-бла.

152

Анонимен

преди 4 години

151 Преди два дни по едно от големите щатски радиа- " Сириус" XL имаше интервю със шефа на голяма тексаска рафинерия, човека в прав текст си каза че ниските цени влиаят на производството това е факт, но тука идват подробностите, които руснаците срамежливо пропускат в своите репортажи по темата:1 за всички производители ще има сериозна Федерална помощ2 евтиния щатския петрол измества саудитци и руснаци от " традиционните" им пазари, а ниските цени няма да са вечни!Да му мисли путин!

151

New Dead Epicenter

преди 4 години

Според доклад на Института Брукингс, регионът Мидландс-Одеса в Западен Тексас, доминиран от Occidental Petroleum Corp. и Parsley Energy Inc., може да бъде напълно разрушен. Според него над 40% от работната сила в Мидланд е ангажирана в индустрии с висока степен на риск, главно нефт и газ, което е най-високият процент сред всички региони на САЩ

150

нещастно творение

преди 4 години

Реалността отрезвява, пише анализаторът на Capital One Люк Лемуин в бележка за инвеститорите тази седмица. Дори преди пандемията от коронавируса и ценовата война между Русия и Саудитска Арабия, редица компании бяха на ръба на оцеляването.

149

Анонимен

преди 4 години

Щатите поеха по пътя на Япония с десетки хиляди тестове на ден за заразени хора, пика при тях ще е до 3 СЕДМИЦИ и тръгва надолу! След като преодолеят китайската био атака, САЩ ще помогнат стократно повече на нуждаещите се страни отколкото путин и мечо Пух- другаря Ски дзи Пин или там както му е името! ВИНАГИ СА ГО ПРАВЕЛИ ЗА ЕВРОПА! По-добре важното е, че в Съда на щата Тексас вече е заведено ДЕЛО срещу китай за създаване, укриване и разпространение на коронавируса, като ИСКА е за 20 трилиона $

148

die die my darling

преди 4 години

Според Райън Ситън, държавен нефтен регулатор в Тексас, десетки хиляди тексасци се уволняват в находищата на петролни шисти в Пермския басейн в Западен Тексас, докато компаниите спират сондажите.

147

OPS

преди 4 години

Kitai i Rusiq se borqt s koronata v momenta v ES sys svoi sredstva.Pitam kolko centa i kolko doktora prati USA do dnes ??????????????????????????chakam otgovor na govedata

146

Анонимен

преди 4 години

Kvo dade USA na sveta do tuk? Atomnata smyrt.scharkata ta izmori indiancite,sifilisa,spina,gripyt vsqka godina i vaksinata na drugata chak i sega koronata chestito na amerikofilite kef e da umresch ot USa smyrt aa I GMO i monsanto am am

145

муспи

преди 4 години

Интересно, вирусът вилнее в Европа и САЩ, в Китай е преодолян. Изниква подозрението, че световното албанско правителство си работи по геноцида - и никой, виж форумите, правителствата е безсмислено, не се сеща?! Както не се сеща, че и наш Бойко работи за албанците.

144

Анонимен

преди 4 години

Да благодарят на оранжевия слaбоумен некадърник, който разправяше, че нямало опасност да стигне до САЩ и че вируса ще изчезне до края на март.