19

До 34

преди 4 години

Еврогеййски ценности

18

Анонимен

преди 4 години

В днешно време е по-приемливо да пръднеш звучно на публично място от колкото да кихнеш или да се изкашляш.

17

Индия в карантина

преди 4 години

Малко смях.Потърсете в нета!!!!Типично по индийски.Раздали са на полицаите там едни пръчки и *** по задниците тези, които не си стоят в къщи :)))))

16

Мюмюн

преди 4 години

А за козичките нищо не пише?!

15

Анонимен

преди 4 години

Мозъчно ограничения ползва ник "българин" и излага цялата нация. А според него младостта е нещо лошо или недъг... това е творение на москалската школа, възпроизвела послушници и страхливци.Но естествено е умствено слаб за да разбере за какво му говоря.

14

Анонимен

преди 4 години

Усещам как само до няколко дни ще ми писне от глупости и ще си подкарам таксито отново.

13

българин

преди 4 години

СополНкото си е сополанко! Доказваш го 17!-:) Е какво да направя аз,Че не си живял и видял повече?-:) Та как да я разбереш тази Американска " политика"? На дете което калашник не е държало " военна музика"? Няма как!-:) Аре ходи да спиш че утре ще те пратят за цигари и кафе на магазина мама и тати!-:)

12

Анонимен

преди 4 години

Ще се шегуваме дори с калашник насочен в челото. Понял, депресив сдухан.

11

българин

преди 4 години

Шегувате се с пандемията вие дечица, Ама в момента най лошото е да си " Не работещ българин"! Щом вземат мама и тати да се споглеждат за сметките,А почнат ли да се карат. И на вас ви е спукана работата! То тук е лесно! Пишеш и забравяш. Но в къщи няма как! Та така! Мислите си че сте " пораснали" Но на моменти разбирате Че Не сте! Нали?!

10

Анонимен

преди 4 години

До 13- Дали ще има и пръдни на гладен стомах? Скоро ще разберем..Е,миризмата на лук и чесън ще помогнат - пролетта идва,зеленото ще излезе..Ех,какво ни чака...

9

Данъкоплатец

преди 4 години

Този,от фотото - много ми прилича на Каскетът ,тръгнал на обиколка с метрото, без охрана.

8

Анонимен

преди 4 години

Гледам тука само хора, на които им харесва да стоят затворени и да ги ограничават.Ми, направете някакво престъпление и вървете в затвора. Там ще сте ограничени, колкото искате.

7

оха ..

преди 4 години

Имам в къщи 9 котки и всичките те са котни!В близките дни стават дядо ..!Представете си колко внучета ще имам, а?

6

Анонимен

преди 4 години

Забелязвате ли как като се съберат няколко човека на лаф сите свалят маските да се чуват по-добре. Евала #байганьо, евала гений.

5

Ганю

преди 4 години

И сам да съм в трамвая пак ще се блъскам. А ако не се изплюя мазно на тротоара все едно не съм живял.Моите деди са умрели за тези мои права!!! Кои сте вие да ми ги отнемате!?!?!?

4

Не извратен тип

преди 4 години

Дивваци про руски,сега е момента България да напусне ЕС,със удоволствие ще наблюдавам как се давите мъв мизерия и бедност скоро.Напусни ЕС,уумри в ллайна,бъди горд ммалоумник

3

Анонимен

преди 4 години

Също така не насърчавайте децата си да уринират на улицата.Не уринирайте на улицата и тротоарът диви *** и без тва вие и децата ви сте болни от поне 3-4 болести отделно имате доста *** в храносмилателната и отделителната си система.Знаем че сте боклучарници но поне не тровете другите.

2

Анонимен

преди 4 години

Не е верно, пак не сте разбрали. Божката и той влезе в схемата да отпише едни лоши акции, облигации и въздух-пари. В началото искаше да играе контра и да спечели, но разбра, че няма да стане.Очаквайте след пандемията икономически растежи, изстрелващи индекси и т.н. Вервайте на броячите колко си искате, не е проблем. Сега печелят играчите на борсите и губят компаниите, но след няколко месеца ше печелят и едните и другите още повече от преди. И *** ше облажи, може му дигнат заплатата с 200 лева

1

Алкашами

преди 4 години

Девиз:Плюeм, ceкним се и xpaчим, към Европа бодро качим!