35

напомняне!

преди 4 години

Отново напомням да значение на думата КАРАНТИНАтя е заимствана в българския език от италианския - [qarantina], което пък е заимствано от латинския език [qaranta]. Тази дума означава - "ЧЕТИРИДЕСЕТ" и в областта на медицината се използва, определяйки времето - временна изолация на болни от инфекциозни или имали с подобни лица заболявания.Карантината не може да бъде по-малка от .. 40 дни!Аха, тази цифра не е случайна!Нали си спомняте след колко дни се е възнесъл нашият Спасител Иисус Христос?

34

Мамунио

преди 4 години

От поне 4 пласта марля или подобна памучна тъкан.

33

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

ЗВУЧИ КАТО ВИЦ---НО Е АБСОЛЮТНА ИСТИНА:МАСКИТЕ , ПАЗЯТ ОТ КОВИД-19---КОЛКОТО И ПРАШКИТЕ ОТ ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ!СТОЙТЕ СИ У ДОМА И ЗАБРАВЕТЕ ЗА Т.Н."СОЦИАЛНИ КОНТАКТИ"!!!!!!!!!!!!!СОЦ-а---ВИНАГИ НОСИ МЪКИ И НЕЩАСТИЯ!

32

От мен ви

преди 4 години

съвет:Ползвайте дамски превръзки,като няма маски!Технологията им на производство е една и съща,с цел да не пропускат секрет.При дамските превръзки отвътре навън,а при маските обратно!От тези дето ги рекламират постоянно-с крилца,без крилца,хвърчащи,летящи,ароматизирани и други такива.Вземате една,слагате по-един ластик от двете страни,за еднократна употреба,удобно,евтино и изгодно,и най-важното-здравословно?!?

31

Анонимен

преди 4 години

Като за 10 лв..гадчета

30

Аз

преди 4 години

Хайде стига с тия вируси бе, как не се спряхте! Само за това ще мислим-маски, шнорхели, колко се разболели, колко умрели...Навряха по къщите свястните хора а останалата *** се шматка из улиците на групи и никой не ги спира.Кои са Те ли? Хайде сетете се от първия път! Тези, от които тръгна заразата, тези които в интервюта казват-Нас туй не ни лови, българите ги лови...И джасат смело из улици и магазини а тия дето им викат българи, гледат иззад пердетата и терасите

29

...

преди 4 години

До ВъзмутенаИмаш приемни часове в хотела на Лъвов мост.

28

Възмутена

преди 4 години

До ...Не съм Квазимодо,аз съм жаба кикерица,кацнала на една жица

27

Възмутена

преди 4 години

До ...Не мога да не излизам. Имам приемни часове в министерството.

26

f

преди 4 години

Нали заради тоя случай дейтън 2015,2016 е имало солиан в храната и други работи, и по дрехите от магазина пръскано, и в чешмяната вода, и сега трудно забременяват по цял свят и с трошливи зъби. Казва прокурорчето имало някакъв убиец,а убиецът той! Прокурорчето неграмотно с невидими слушалки е тур-чин. А дали тур-ци не са подменили кгб и холивуд, които уж също са замесени, чрез генното си инженерство. Жертвата е беззащитно мимиче от варна, на отворен прозорец,убиецът не е опасен.

25

Джедай Мастър

преди 4 години

Този, дето е докладвал кошчето без дъно, какво е правил в градинката? Я веднага на Гешев! Затвор и 5000 глоба.

24

...

преди 4 години

До ВъзмутенаЗащо е извънредно положението и защо НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ? Явно освен че си грозна, ами си и пр0ста. Защото всички са под карантина. Не ти ли е ясно на теб? Обла си като речен камък.

23

Възмутена

преди 4 години

До ...И в магазина вече не те пускат без маска. И недей да бъркаш карантина с извънредно положение. Карантината е за заразените и онези с предписание. А извънредното положение не ти дава да се разхождаш в парка и да се мандахерцаш между областите.

22

Бау

преди 4 години

Короната изкара всички експерти от селата и строежите с Гугъл дипломи :D Забавно е ...

21

...

преди 4 години

До ВъзмутенаТи па щот си Мерилин Монро. Кой знае кво си Квазимодо и ти, ама аре, носи маска, мое някой да се излъже и да те вземе. И както съм казвал - с тия маски, къде се носят, бая грозотии ще се задомят. И ти си в числото явно.Пари имам, мозък имам, работа имам, храна имам, дом собствен имам. А ти какво имаш? Освен парче опикано месо, на което разчиташ, за да имаш - некви средства за преживяване, работа, жилище някво...И не само ти, ами и родителите ти са възмутени. От теб. Ай със здраве.

20

...

преди 4 години

Цял свят под карантина, само *** си мисли че е велик и не слуша кво му се говори. ***, с пр0стата си и празна кратуна, се мисли за по най от всички. ***, напълно заслужава съдбата си. Като народ. ***, да не се оплаква от нищо. Казах.

19

Възмутена

преди 4 години

До ...Ти нямаш вкус... Сигурно и пари нямаш.

18

Възмутена

преди 4 години

Мъжете по принцип са отврат.

17

...

преди 4 години

До КлиентИ кат имат цветчета кво? Ще те опази ли? Ще мирише по хубаво ли? Ще си по красив ли?Хора, ВИЕ, пак казвам - всичките сте м***лоумници. Не ви трябват маски, не ви трябва нищо. Трябва ви да си седите под карантина. *** пр0сти.

16

Анонимен

преди 4 години

До 14Това с лъвовете е фалшива новина,Ние да се посмеем ,а руснаците да се изплащат и да не мърдат от дома.