Снимка: HelpBook

Общ преглед
Започваме днешния обзор от платформата на Helpbook.info с актуално питане относно обстановката:

"Искам да ви попитам и предварително благодаря за отговора, снабдих семейството с маски, които шие позната. Прикачих снимка и моля за отговор има ли смисъл от такъв тип маска - платът е на два ката. Има ли изисквания за пластовете материал в маските и изобщо някаква специфика, която трябва да се спазва? Притеснявам се, че с наличните маски може да се окаже, че само отбиваме номера и изобщо не са ефективни. Има ли смисъл да носим такъв вид?“

Оказва се, че снегът, който ни затрупа, представлява сериозна пречка за редовното извозване на боклука от кофите, разположени на адрес "Зайчар" 242. Молбата е по възможност всеки ден да бъде извършвано почистване, тъй като сметосъбиращите съдове редовно преливат.

В район "Младост" е забелязан контейнер със счупен капак, който се намира преобърнат до кофата. Нашият потребител апелира за извършване на предписания към отговорната фирма за подмяна на контейнера или поправка, така че да може да се затваря.

В същия квартал е заснето кошче без дъно в градинка, което е в това състояние от години. Молбата е при възможност да се осъществи подмяна.

Изпратиха ни снимки на дълбоки дупки в район "Овча Купел": "След ремонт преди около година и половина ул. "Момкова баня" отново е в окаян вид. Моля да бъде помислено за цялостно преасфалтиране на улицата, а не само закърпване на дупките, тъй като както се вижда, няма голяма полза. Сниманите дупки далеч не са всички на улицата. Дълбоки са и е трудно да бъдат избегнати“, пише нашия потребител.

Това са само малка част от получените сигнали през седмицата.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase