45

Анонимен

преди 4 години

Сори, 50 се отнася за 47

44

Анонимен

преди 4 години

Не знам дали тук е задействана дългата ръка на световните кукловоди за подчиняване на населението по схемата проблем-реакция-решение, но със сигурност до месец-два много хора ще свършат парите. После ще настанат протести с последващи безредици за премахване на извънредното положение. За съжаление ше е късно и много фирми няма да оцелеят.Ако тази просто.тия с вируса продължи повече от 3 чесеца, ще избухнат граждански войни.

43

препърс

преди 4 години

До SS Даже се позабавиха нещата!

42

Анонимен

преди 4 години

Към 48. Не се излагай бе човек. Защо ти трябва да се занимаваш...

41

Анонимен

преди 4 години

До DonaldФранклин не е жив, нито е живял в 21 век...И изобщо не е на мястото си този копиран цитат.

40

Анонимен

преди 4 години

Този коронавирус се оказа малката заплаха, хиперболизирана от ненаядните за обществено внимание медии и политици и затворила милиард души, които ще стоят гладни, докато звездите и съвремените им любимци и идоли (певци, имитатори, готвачи и ритнитоповци) се гъзят пред телефоните си със сълзливи апели, "Остани си вкъщи".

39

Анонимен

преди 4 години

До Пабло. В България журналисти НЯ ***.

38

Donald

преди 4 години

До АнонименОригиналът на Бен Франклин е много по-силен: "Който е готов да се откаже от основни свободи за да си набави временна сигурност не заслужава нито свобода, нито сигурност"

37

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеНДобре ли сте?

36

Анонимен

преди 4 години

"изразяват ясна готовност да се разделят временно дори с някои от правата си"---------------------------------------------Наивници, които вярват, че ще е временно. През 2001 г. се лишихме от половината от правата си, заради Алкайда.Сега ни отнемат и втората половина, уж заради Ковид-19.

35

Край

преди 4 години

Съгласен съм че трябва да се ограничат права НО винаги това трябва да е ясно обяснено с какво помага и срещу какво - другото отваря вратите на произвола на властта и тоталитаризма.Очаквам да обяснят как кеш парите са най-мръсното нещо на света и са фрашкани с бактери, вируси и гъби и мухали и как е по добре да минем на карти - не се съгласявайте хора.

34

Пабло

преди 4 години

Гълъб не сме им искали мнението!!!Тази всичката паника се направи от лакомите журналисти не човеци!!!Мисля че светът си създаде мнение за проклетата журналистическа гилдия!!!ПРЕКАЛИХТЕ ТОЗИ ПЪТ!!!!

33

Анонимен

преди 4 години

Боят настанааа тупат сърца ни, ееето ги идат наште душмании... Настръхвам като я чуя. Извинявам се за тематичното отклонение.

32

Анонимен

преди 4 години

Диктаторите са на ход,винаги след световни катастрофи?!Историята се повтаря?!

31

Munchen_DE

преди 4 години

Няма да жертваме нищо. Ние сме народът, мнозинството решава. Народните представители трябва да се съобразят с народа, който ги е избрал и който им плаща!"Гладът ще победи страха" - казаха го вече и официално! Ако не, марш!Не ме е страх!

30

конрад

преди 4 години

Ми то и МВФ и СЗО са с едни и същи основатели. Нищо чудно и Фифа да е

29

Ционски мъдрец

преди 4 години

Гоите трябва да се управляват чрез страх !!!

28

ПроСоТо

преди 4 години

това беше "ПЪРВАТА СТРАНИЦА ОТ СЦЕНАРИЯ"-да ви ВНУШАТ,че искате ОГРАНИЧЕНИЯ на ПРАВАТА ВИ КАТО ЧОВЕШКИ СЪЩЕСТВА,за да могат въз основа на тия СПЕКУЛАЦИИ ..НЕЧОВЕЦИТЕ да ви поставят тежкия ЯРЕМ..Те разчитат на:-1. СТРАХЪТ ВИ!-2.На МАСИРАНАТА ПРОПАГАНДА...и-3....На каприза на Съдбата,която ,както казва Остап.."Човек се надува пред съдбата,а Съдбата тромпета си надува".....Впрочем,ТОВА е предречено още много отдавна от Тия,които Виждат и са Просветени...Очаквайте тоталното чипиране..

27

АнонимеН

преди 4 години

ПАРИТЕ КОИТО ЕС СЪЮЗА БЕЗ ДЪРЖАВИТЕ В НЕГО ПРИТЕЖАВА СА ТРИЛИОНИ ЕВРО!ДЪРЖАВИТЕ ВНАСЯТ ЧЛЕНСКИ ВНОС В ЕС И САМО ЕДНА ЧАСТ ОТ ТЕЗИ ПАРИ СЕ ВРЪЩАТ ОБРАТНОСАМО ЕВРОПЕЙСКАТА ЦЕНТРАЛНА БАНКА ОБЯВИ МИНАЛАТА СЕДМИЦА , ЧЕ ЩЕ ИЗКУПИ ОБЛИГАЦИИ НА БАНКИ И ДЪРЖАВИ В ЕС НА ОБЩА СТОЙНОСТ 750 МИЛИАРДА ЕВРО ЗА ДА ПОМОГНЕ СРЕЩУ КОРОНА ВИРУС 2019ИЗВОДА Е, ЧЕ ПАРИ ИМА И БОРИСОВ МОЖЕ МНОГО СЕРИОЗНО ДА ПОДКРЕПИ ДЪРЖАВАТА И БИЗНЕСА НО СЕ ЧУДИ КАК ДА ДАДЕ ВЪЗМОЖНО НАЙ-МАЛКО ПАРИ!

26

До 27

преди 4 години

Парите се създават под формата на дълг,който дава МВФ с лихва,която заробва и внуците.1 трилион чакат да бъдат дадени в борбата с вируса,но като заем...