85

Анонимен

преди 4 години

Някои хора не са ходили в казармата и затова сега им е много криво, като им "ограничават свободата."Ами такава е ситуацията. Ще трябва да се съобразим с нея.

84

пияница мистик

преди 4 години

"Повечето народи застават зад правителствата си в тази битка.Не знаят също дали разпространението на този вирус е нечие умишлено дело, но изглежда вярват, че не е"Ето къде е разликата между нормалните хора по света и барба ***. Той твърдо е срещу правителството, особено ако е комунистически путинопитек, каквито и мерки да вземе. Преди ревяха защо не се взимат мерки, ГЕРБ искали да ги избият, сега реве защо се взимат и че било диктатура. Също така 71% вярват, че COVID-19 е човешко дело

83

ББ

преди 4 години

Положителните оценки за правителствата в изследваните държави са 62%,...промити мозъци на консуматори,Италия получи реална помощ единствено от Русия,Китай и бедна..Куба,ще оцелеят точно те...ще има още "чуми" заради преяждащите акащи в златни кeнефи докато деца умират от глад....комунизъм,наивност...все едно...забравяте Създателя,явно му е свършила отпуската и скучае,ще оцелеем ако си върнем човешкият облик..бъдете здрави

82

до СС

преди 4 години

ей мишок, не та знам за ква нинджа се имаш, може би си некое снайперче от гранични войски дето е обиколило тук таме като наемник ама недей да ни плашиш. свобода има. доста хора са позабравили какво значи тя и какви задължения носи, но и на доста от нас ни стяга шапката от пионки като порковци, цвъкльовци, тръмповци, обамбита и останала атлантикоевропедеразка папляч и сме готови да им хвърлим един бой и едно здраво еване. българина е *** като гьон и инат и освен това да си отмъсти е готов на всичко. не са го подпряли достатъчно до стената да видят магаре тогава.

81

SS

преди 4 години

До всички клавиатурни революционери.Станете препъри докато още можете!!!И научете нещо полезно как се оцелява.

80

Реалист

преди 4 години

До ядосан ...около 2000 х ...+....- .....на ден ...В Германия ,над 3000 х на ден ....

79

ядос

преди 4 години

активните случаи в момента са 256 037 - тествани, от тях 243 826 са с леки или без симптоми, със сериозни симптоми са 12 211, според данни на СЗОот тези 12 211, огромен брой имат съпътстващи заболявания които се третират от други статистики.за над 8 милиарда душихайде да започнете да смятате, а?

78

Анонимен

преди 4 години

В Италия ,на 2-3 минути умира 1 човек Годишно ,винаги над 700 000 х .В България ,2019 г . са починали 104 00 х .Средно по 8-9-10 човек на час . Елементарно удобно ,за лъжи и манипулиране .

77

ядосан

преди 4 години

за Италия, големия проблеми с многото загинали СЪС корона вирус - нека погледнем статистиката за миналата гоидина в италия са умирали по 1700 души на ден, сега нарастването на тази смуртност е по-малка в сръвнение с 2019 отколкото 2018-2019:0.08 - 0.07, по данни на СЗО

76

Анонимен

преди 4 години

Поредните либерално- демократични лицемерия и лъжи . Китай,Индия,Азия са 2/3 от света . НЯКОЙ ПИТАЛ ЛИ ГИ Е ? Не са стъпвали там демагозите .Нали ще им резнат зелките ,особенно във Филипините ,Индонезия ,Малайзия,за такъв въпрос .И ще ги изсушат . ЛЪЖАТ ! НА ТОВА СЕ КРЕПЯТ .

75

ядосан

преди 4 години

друго: починалите над 16 000 са всички които са били тествани положително и по някаква причина са починали СЪС корона вирус от декември насам, а не ОТ корона вирус. повечето хора имат тежки ДРУГИ заболявания, например от срудечни заболявания умират над 70 милиона всиака година според СЗО, от респираторни над 50 милиона и т.н.

74

ядосан

преди 4 години

хайде малко по-спокойно, а?данните се представят тенденциозно, 373 000 не са заразените както се пише, а хората които са тествани и са дали положителен резултат от декември насам, заразените сигурно са милиони понеже коронавирусите са най-разпространимите сред хората. Тестовете се правят във всяка страна по различен начин и различен брой, така че статистиката тук не струва,

73

Тото иска

преди 4 години

Да го дундуркат в къщи 1 месец. Вече имаме не само *** а ми и Мисири.

72

Скептик

преди 4 години

"Светът" в по-голямата си част може лесно да бъде манипулиран. Това е професията на медиите. Казва се Танто за Кукуригу, Перли за Стъкълца, Сливи за Смет.....

71

тото

преди 4 години

Ако под отнемане на свобода разбираме това да си останеш вкъщи за месец, то тогава е*aси изнеженото поколение ...

70

Анонимен

преди 4 години

До ГробокопачМожеш да го кажеш и да звучи като истина само ако си болен от коронавирус, на когото предстоят още няколко дни живот. Докато не влезеш в подобна ситуация, подобни героични изявления имат единствено стойността на освободен стомашен газ.Просто факт, нищо лично.

69

Анонимен

преди 4 години

Клавиатурните револиционери ще са пурвите потърсили помощ от държавата ако доближим до анархичен световен статус !

68

Анонимен

преди 4 години

Светът Да,но не и Г***ньо !

67

кит кат

преди 4 години

броят на колко ще им го турнат чипа доброволно

66

SS

преди 4 години

Няма такова нещо като свобода бе тикви!Това е имагинерно понятие.Има даване на шанс да можеш да се развиваш за едни и мачкане на други.И да напомня на клавиатурните революционери,стойте си на задните части защото не се пикае срещу вятъра.