7

Отделно,

преди 4 години

именно заради Олимпийските игри TEPCO забавиха изхвърлянето в океана на хиляди контейнери с радиоактивна вода от Фукушима, които се съхраняват на територията на централата. Вече няма място, а десетки нови контейнери се добавят всекидневно и никой не ги иска в близките градчета. Сега ще имат време да ги изсипят директно в океана за ужас на Корея и Китай, които вече светят в тъмното. Чернобил зле, че жертваха хиляди и направиха саркофаг,пък Фукушима,че отрови от Австралия до Чили, САЩ и Канада ОК?

6

До 5

преди 4 години

Ти с жив японец говорил ли си? Да, държавата им е уредена, технологична и т.н., но да живееш там е ад. Работи се по 12 часа (ако ще и по договор да си на 8) - някои хора спят на работата, всичко е супер скъпо, нямаш свободно време, в големите градове хората са натъпкани като стриди на по 20 квадрата жилища. Най-застарялото население в света. Липса на деца и желание за такива (факторите горе). Япония си заминава като държава и до 50 г. ще е с млн-и по-малка и без бъдеще. А кой ще плаща пенсии?

5

Бахуро

преди 4 години

До Факт!Батко, дори и идея си нямаш колко голям примитив си. Японците, срещу тях да тичаме, няма да ги стигнем. Ако само имаше идея каква държава са си изградили при всички обстоятелства и нещастия, които са срещу тях... Това сигурно щеше да бъде единствената олимпиада от камара време насам в която подготовката протича по план и цялата държава ще излезе на плюс от организирането на игрите...

4

Анонимен

преди 4 години

Ще се наруши станалата модна тенденция за организиране на майдани и малки бързи "победоносни" войнички в деня на откриването на ОИ. Спомнете си 08.08.2008 г., цветните революции и киевския майдан по време на ЗОИ в Сочи, Русия.

3

Рикша мен

преди 4 години

Дръпнатите лапачи ламтят за пари нищо ново.

2

Анонимен

преди 4 години

Томасе, Бахо, видя ли, разбра ли как палачинката се обърна? Колко бяхте доволни когато с общи усилия лишихте Русия от участие в ОИ-2016 г. и как радостно си раздавахте огромно количество незаслужени златни медали?

1

Факт!

преди 4 години

Никакво пълнене повече на азиатски гуши.Да си седят там на майната си не ни е притрябвала нито измислената им култура нито нищо айде друм.Игрите да се дадат на нормална развита западна държава.