115

Анонимен

преди 4 години

Преди 30 години някой да беше ми казал, че при така мечтаната демокрация ще си седим затворени в къщи като затворници щях да му се изсмея. При гадния социализъм имаше повече живот, много повече. Никой не се страхуваше за здравето си за това, че ще остане без работа, без доходи. Сега ни вкараха насила в ЕС и берем плодовете от благодатния живот, страх да не се заразите. Затворени по къщите като скотове, това ли е свободата, за това ли толкова се натискахме да седим затворени.

114

MaйMyнaтa

преди 4 години

До БИТияКОННали оня ден купи бе, още ли искаш да се набуташ

113

Анонимен

преди 4 години

То много сложно да разпечата една декларация и да тура някакъв измислен печат на измислен работодател, да не би да проверяват в търговския регистър :) само харчат излишен ресурс

112

Василев

преди 4 години

Това е война, тази война се води с биологично оръжие и с медийни оръжия, които пускат фалшиви дезинформационни новини!Ще останат с по-малко жертви, тези които не са просто дисциплинирани, а са самодисциплинирани!!!Това е истината!Войната е за разчистване на мощни икономики и пазари като азиатските и държави като иранската!Кои са бенефициентите от кризата, световния финансов ,военен и корпоративен интернационален елит, които по едно стечение на обстоятелствата, всички имат криви носове!Хю!ЦРУ

111

Анонимен

преди 4 години

Обстановката в страната е влошена. Това с бележките от работодател не е много лесно понеже трябва да са написани на ръка и подписани.

110

Анонимен

преди 4 години

а всички полицаи на терен, които ще правят проверки на хората? ще ги тестват ли ежезневно? един човек ще контактува с няколкостотин на ден, ще си предават документи.. за всеки проверен отделни ръкавици ли ще ползват?

109

БИТ КОН

преди 4 години

Бит Коня падна. Чакам го да падне още малко и започвам да купувам яякооо!

108

Анонимен

преди 4 години

А се смеете, като се презапасяване с храна и оръжие и се готвихме именно за този сценарии. До 3 месеца, заплатите на половината полиция ще секнат, след това няма да аможе, да държат реда и ще стане нямат си трака ... Разни знайни и незнайни ще си накъсат държавата на териториийки и ще се бият за надмощие.

107

Анонимен

преди 4 години

Не мога да разбера простотата на това да се движа с декларация ако реша да отида до някое софийско село, а в същото време самолети си летят из ЕС на воля, откъдето всъщност се домъкна заразата у нас!

106

Край

преди 4 години

Защо рибаря да не иде за риба, ловеца на лов, планинаря на баира, пчеларя да не си иде до пчелина, градинаря да не си иде до градината, лозаря до лозето.Щаба да не си приключи мандата предсрочно.

105

Анонимен

преди 4 години

Българите, дето не допуснали англичани на полета София Лондон, поне част от тях, доста гинтормозели местните скинари ..ххахаххахай

104

Анонимен

преди 4 години

Как е положението на магистрала Хумус? Можем ли да дрифтим там?

103

Анонимен

преди 4 години

Аз съм н авилата, с няколко авера, достатъчно храна, дрехи, амуниции, лекарства, техника инкафтс, да изкараме 2 години. Ще се видим след това. Ако съществуват няколкото големи компании, в които си сложих паричките, ще е е добре. Ако са се разпаднал, то инфлацията така или иначе щеше да ги е изяла.Айде. Шемспамя, дорде не са спряли интернета и тока!

102

Ехххх

преди 4 години

Мързеливия *** няма нищо против да не ходи на работа, пък ако ще да му сложат най-късата каишка.Браво бе ***!

101

Край

преди 4 години

Партиите отложиха връщането на надвзетите субсидии за догодина 31 декември.От карантина ще стане властта срещу народа.

100

Анонимен

преди 4 години

До 107Сяяя Василеф ли си или агент некаф.

99

Анонимен

преди 4 години

Сега по бт вчувам,че няакви се прибрали с полет от Лондон. Защо ги пускате тези като сме под карантина?

98

Времее

преди 4 години

Давайте Бг размърдайте си мозъците и приключения с това Робство!

97

Анонимен

преди 4 години

Едва ли някой ще е против разумни, адекватни и най-вече - ЕФЕКТИВНИ мерки, ама ти да продължаваш да пускаш да кацат самолети от цяла европа, оттам да слизат и плъзват без никакъв контрол заразени, а в същото време да затваряш като мишки в кафези гражданите и да съсипваш икономиката... това е безумие. Затова и хората роптаят. Не от мерките, а от безсмислените и вредни мерки.

96

Анонимен

преди 4 години

В интерес на истината на полицията не и трябва толкова много ресурс. При 3 сменен режим София (най големия град се "запечатва" с 300 човека - 3 смени по 100). А и ще включат военни по КПП вероятно