155

Анонимен

преди 4 години

Значи ако си със софийска регистрация няма излизане. Супер! Айде обаче като свърши цялата тази история тези с провансалски регистрации да не ги пускат да влизат.. Само идея ;)

154

ВИЗАНТИЕЦА

преди 4 години

КОРОНА ВИРУСА Е САМО ПРИКРИТИЕ ЗА ДОЛНОПРОБНАТА *** МАФИЯ ГЕРБ ДА УСТАНОВИ СВОЯТА ЕДНОЛИЧНА ФАШИСТКА ДИКТАТУРА!!!И ИЗГЛЕЖДА ЧЕ УСПЯХА ДА ЗАБЛУДЯТ ХОРАТА МРЪСНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ ДЕТО СА ЗА РАЗСТРЕЛ!!!!

153

Иво

преди 4 години

Хайде вече край на блокадите. Постигнахте каквото целяхте. Току що Тръмп съобщи по Блумбърг, че са открили лекарство срещу вируса, с което "изненада" целия свят.

152

Анонимен

преди 4 години

Тимчо и Ради-Вирус кючек! У ТубатаЗа напреднали -Извъземен корона кючек!Може и Птичи грип-Сава бенд!

151

ПроСоТо

преди 4 години

и никой не зададе въпроса:-На лице ли са условията за обявяване на епидемия?..Ето какво казва Закона:-"Грипна епидемия се обявява в случаите, когато заболяемостта от грип и ОРЗ в национален мащаб достигне 200 заболели на 10 000 души население."200 на 10000!!!!!...Ние имаме 120 на 6 000 000,но...обявиха "епидемия"!!!Не ви ли се ще да се запитате:-ЗАЩО?Нещо повече,обявиха "извънредно положение"...Та:..-ЗАЩО?!

150

До 152

преди 4 години

Ти искаш да кажеш че няма да се заразим ако си пасуваме и чакаме да отворят кошарата? В момента в този сайт пише 200 на 1000 са заразни в София без да подозират. С бастуни ли ходят?.Мушморок.

149

На КПП-то

преди 4 години

Компаньонка се опитва да премине барикадата:Колега, айде пусни ме да мина. Ще ти дам да го вкараш един път.Ген. Мутафчийски: ДА НЕ ИЗЛИЗА!

148

Анонимен

преди 4 години

Ооааа, маските вече по стотак! А съм бил дребен тарикат! Така ли бе! Кой е дребен сега! Батко ви направи маааазнааа маазнаа оачкааа... Ахаххахай

147

Анонимен

преди 4 години

До 152С абсолютно нулеви доказателства, аз, подобно на теб, твеъдя че корона вирус води до развиването на суоергеройски умения.... ***

146

Анонимен

преди 4 години

До 153Повтаряш се вече.

145

Анонимен

преди 4 години

До 155Не виждам, защо да не продължи ...

144

fool of a took

преди 4 години

До Василев,Какви промени ще настъпят веднъж след изчисляване на загубите по света от вуруса? Ще преразгледа ли човечеството начинът си на живот или всичко ще продължи по старо му, като обикновените хора пак ще са най-потърпевши?Готови ли сме за промяна? :)

143

Зъл Пинчер

преди 4 години

Опасни Питбули сте зад клавиатурките, ама като ви наслагаха късите каишки, махате с опашки и слушкате.ЖАЛКА ГЛЕДКА СТЕ....

142

Анонимен

преди 4 години

Как се спазва дистанция при проверка? Как да сме сигурни, че проверяващият не е заразен?Те имат предпазни средства, но ги предпазват тях, проверяващите, не нас проверяваните.С ръкавиците, които ползват преди са пипали стотици други документи и повърхности.

141

Анонимен

преди 4 години

Абе .... Чухте ли новия Корина кючек? Къъъъъъртииии бацеее.

140

Крумово закони.

преди 4 години

До айдълЩе има бели нощи. Нали се сещаш - де всичко минава. Па и полицията вече са нали хора и не слугуват на Евророма, така чемпуцай наред и да не ти пука. Даже да хукнат да бягат, ги гони, а като паднат на колене да се молят, им кажи нямаха нямааа и стреляй смело :).. па ако по ще и на 12 да са. После и родителите егърми. Чииииста работа. Знаете, че съм прав!

139

Анонимен

преди 4 години

"Опасния" пинчер и той гледа като божа кравичка и премигва пред клавиатурката бухаха

138

Опасен Пинчер

преди 4 години

Големи опасни Питбули сте в интернет, ама като ви наслагаха късите каишки гледате с мили очи и махате с опашки.Жалка картинка...

137

Айдук

преди 4 години

ОТ МНОГО МЕСТА получавам информация, че ХИЛЯДИ РОМЕИ са се върнали на талази от ЕС, а полицията не може да ги намери по адресите им.КАКВО ПРАВИМ?! ?! Кой ще ми пази къщата на село, да хващам ли карабината за глигани или ще направите нещо?

136

В офиса

преди 4 години

Колежке, може ли да го вкарам само малко?Само *** ли? Добре.Ген. Мутафчиев: ДА НЕ ИЗЛИЗА!