8

Анонимен

преди 4 години

И аз съм милениъл и одеве ядох авокадо.

7

В.Узунов

преди 4 години

Ам кой за квото се е абонирал

6

Анонимен

преди 4 години

Човекът си го каза: По-добре коронавирус, отколкото екологична катастрофа.Има ли още някой, който да мисли, че вирусът е случаен?!Тръмп обаче греши, ако си мисли, че Милениум поколението но се трогнало от камари умрели предци по пътя му.

5

Анонимен

преди 4 години

Разделяй и владей в ситуация когато е добре да се реагира стегнато, стройно и с известна доза жертвоготовност.И не защото е мн. страшен вируса, а защото това е заложено, в по добрата част от човешката популация.Но двата принципа съществуват от както свят светува.А избора е право на всеки.

4

Анонимен

преди 4 години

Като компенсация за блокирането на коронавируса младите трябва да получат това, което вече поискаха: бъдеще без изкопаеми горива.---------------------------Aaaaa, такава ли била работата?

3

Питам

преди 4 години

А тези родени между 1960 и 1985 какви са? Поколение нула прецакано от Прехода?

2

Скептик

преди 4 години

Брееее, какво да кажат поколенията от 1990-2020 в България? Че Западът ни изолира, завладя пазарите, затвори предприятията, пусна бандитите, разруши болниците, изврати училищата. Неговите местни лакеи придобиха всички активи, а за поколенията оставиха всички пасиви. Там сега някой няма да може да купонясва петък вечер. Голяма работа.

1

Дънди

преди 4 години

Perchem, ne se obajdai, tup pensioner, dano umreah v samota i stradanie