48

малоумен

преди 4 години

Вятър ги вее на бял кон,без посока,дори в бъдеще,това са мили-леумите

47

да го знайте

преди 4 години

Глаедери са,мили-лениумите,за нищо не стават,*** съвременен,пубери по нашему,*** нескопосани

46

Кумчо Вълчо

преди 4 години

"Но нека бъдем наясно много млади хора се отказват от поминъка си, за да дадат шанс на по-възрастните да оживеят." Това е пълна глупост.

45

Анонимен

преди 4 години

На село не им викаме милилайниали, викаме им младо-зелено.

44

Анонимен

преди 4 години

Според мен ограбиха народа и съсипаха тая държава.

43

Европеец

преди 4 години

Може и да страдат, но по мои наблюдения точно те са сред най-големите игноранти

42

Lele

преди 4 години

Много глупава статия!

41

Горд българин

преди 4 години

Малко пояснения за поколенията:Бейби бумери: родени между 1944 и 1964 г. Те са на възраст между 55-75 години Gen X: родени между 1965 - 1979 г. и понастоящем между 40-54 годиниGen Y: или Millennials, са родени между 1980 и 1994 г. В момента са на възраст между 25-39 години.Gen Z: Gen Z е най-новото поколение, което трябва да бъде кръстено и родено между 1995 и 2015 г. Те в момента са между 4-24 години

40

Тъпанар

преди 4 години

Тоя па! Не знам какъв е филма в Щатите, но знам за нас - тук милениуми, буумъри и тия между тях - всички са прецакани. Буумърите нямат пенсии, защото 70% от междинните избягаха на запад. Междинните няма да имат пенсии, защото 80-90% от милениумите бягат в момента на запад. Останалите 10-20% милениума няма да имат пенсия, защото или за нищо не стават или са ***, което е едно и също, а от лилав нещо да се вземе е невъзможно, а техните деца (постмилениуми) ще са по-зле

39

Анонимен

преди 4 години

Анонимен 48 е по-прав. Прецаканите са поколението 69-85. Защото предните вече бяха захлебили и водеха парада, а пък следващите ги обучаваха като за див капитализъм.

38

До 5

преди 4 години

С какво са прецакани 69-85. Най-хубавите години на България.

37

Бейби буумър

преди 4 години

Това е материал, повлиян от чуждестранни публикации.Но ние живеем откъм източната страна на някогашната "желязна завеса" и знаем какво означава да изживееш младежките си години и началото на зрялата си възраств държава с тежки ограничения, писани и неписани.Така че, ако "милениумите" от западния свят се чудят как да преодолеят загубите, причинени от само 1 месец ограничения, да се обърнат към нас за обмяна на опит. Има на какво да ги научим.

36

Справка

преди 4 години

Bond, пише се сЕмитска, а не сИмитска и произлиза от трите племена оцелели след всемирния потоп, които са наречени на тримата родоначалници Сим, Хам и Яфет.СЕмитите се смятат за родоначалници на израело-арабските племена и от там идва и думата антисЕмИтизъм, тоест антиеврейски настроения.Не пиши глупостите си. Компренде камарад?

35

ужас

преди 4 години

тоя китаец на снимката прилеп ли яде

34

Анонимен

преди 4 години

Дойче Веле... анти-Тръмп... милите милениуми.... Класическа copocоидна статия!

33

Me

преди 4 години

Калпав превод от DW и още кой знае къде.Точно най-подходящия момент за анализиране и решаване на проблеми между поколенията...!Слабоумие е много меко казано...!

32

Анонимен

преди 4 години

Бейбибумът в смисъл на следвоенна компенсация след ВСВ не засяга чувствително България.Има леко покачване на раждаемостта у нас в края на 60-те и началото на 70-те години, когато е имало по 2 деца в семейство.Следва демографски срив до ден днешен с лек оптимизъм в периода 2003-2009г.Младите в голямата си част са непукисти.

31

Анонимен

преди 4 години

Какво е бейбибумър в България?

30

Анонимен

преди 4 години

Нещастниците приказват а милениумите сега, а не се замислят какво са правили бейби бумърите когато са били на тяхната възраст... Можете ли да се сетите колко от тях са били бисексуални или хомосексуални в един момент от живота си, преди отново да станат "нормални" хора, доколкото може да си нормален след всичко, което си направил... Ограничените в мисленето забравят историята, понеже никога не са я знаели... Бейби бумърите са най - неморалната част от човечеството в момента...

29

Истинате е

преди 4 години

че всеки се нуждаше от РЕСЕТ. Вирусът просто беше оправданието това да се случи. Скокът на цените на всичко, пропастта между бедни и богати, "развити" и развиващи се страни и икономики, оглупяващото човечество... Теориата на Малтус е факт.