188

Анонимен

преди 4 години

Домузчиев значи с нелегални препарати? Хммм...

187

Ген.Майтапчийски

преди 4 години

За майтап станахме еиииии...едно време в поделението на зъболекаря му викахме,, конския доктор.....

186

Анонимен

преди 4 години

Кво стана с двамата заразени в Перник, Годжи нищо не споменава за тях ?

185

Анонимен

преди 4 години

няма смисл от паника имаме 10 000 теста за 7 мил души. Тестовете ще стигнат даже и ще останат. има по 5 теста на човек.

184

Анонимен

преди 4 години

защо има паника, просто приемете, че ще преболедувате Ковид19 и се сбогувайте с дядо и баби докато можете. и без паника.

183

Анонимен

преди 4 години

Как сега Бай *** ще си пие ракията сам...? Ами другите *** от компанията и на тях не им е сладко така с тая карантина и затворени кръчми...Мъка голяма... Заради един мижав ,нищо и никакъв вирус...Пак го лъжат *** ония от Парламента, но този път и целия Свят участва в този заговор. Тежки времена... Друго си беше с чалгата на Слави и салфетките...

182

Българин

преди 4 години

Щом от Европата са казали, че е страшен, значи е страшен, не е наша работа да разсъждаваме, Европа знае най-добре.

181

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Този вирус е ,като всички други... Това твърди Бай ***.Затова и в момента почти всички граници в Европа са затворени."Великата Европа финансира Хитлер да избие 20 милиона руснаци, а бай *** отказа да се бие в Русия.

180

Поручик Ржевски

преди 4 години

Централен щаб по тактическо противопоставяне на хремата.Моля нека бъдем единни и сплотени и да изпълняваме заповедите на щаба за борба с хремата. Знаете, ситуацията е трагична - преди два дни почина 83 годишна баба с инсулт, която ако не беше коварната хрема, щеше да доживее до април.Нека всеки се самоопакова с найлон и тиксо и да не мърда от мазето.

179

до Истината

преди 4 години

Зозо и СТРАНДЖАТА НЯМА ДА ОСТАРЕЯТ!

178

Анонимен

преди 4 години

Вирусът е психологическа подготовка за война. Росен Плевнелиев вече е в тренировъчен лагер на НАТО в пълно бойно снаряжение. Затова го няма по медиите.

177

Истината

преди 4 години

Държавата е зле, защото народът е ***. Политиците са представителна извадка на населението. Чета безумни коментари и оставам с впечатлението, че на много хора не им пука за старците, за майките и бащите им. Спокойно, утре и вие ще остареете.

176

Само за една..

преди 4 години

...седмица повечето сънародници / без мен!/ станаха експерти-вирусолози....Почитания, експерти;)

175

Анонимен

преди 4 години

Този вирус е ,като всички други... Това твърди Бай ***. Затова и в момента почти всички граници в Европа са затворени. Затова в Италия има 4000 излекувани и "само"... 3000 починали...Само от този елементарен...вирус...Другите болести не ги броим... Те не съществуват според ***...Просто... срещу *** има световна конспирация и той е убеден в това...Защото е Бай ***...

174

Анонимен

преди 4 години

Броят на починалите общо за сезона не се е увеличил в Италия. Било им е писано да починат от нещо.

173

Лош пророк

преди 4 години

Има много глумпави хора в тази държава. Над 80% ще са. Тук ще стане по-зле от Италия.

172

Анонимен

преди 4 години

Бай *** винаги си мисли , че го лъжат...Явно за момента целият Свят е решил да му направи номер с този вирус...И така, докато един слънчев ден му се случи лично на него...Когато вече е късно да си ...вдигне ocpaните ***...

171

Анонимен

преди 4 години

Кажете най-после колко са случаите на сезонния грип и колко са жертвите от него акто е толкова страшен този корона вирус? Защо се крие тази информация, след като я има в здравното министерство. Двама се разполели от корона, а колко се разболяха днес от другите грипни вируси?

170

ddd

преди 4 години

Колко от тези случаи са с тежка симптоматика? Колко са в болница и колко на домашно лечение и карантина като собственика на Лудогорец? Ще дадат ли най-после обективна статистика?

169

Гробокопач

преди 4 години

Ген. майор Мравчо;))), как тъй хлорихиновият фосфат е забранен у нас, а Кирил Домусчиев твърди, че се лекува с него в "София мед" ли как беше...;))) Нима за Кирил Домусчиев не е забранен?