208

Анонимен

преди 4 години

Направо не е истина какво сепуко си прави обществото заради един тривиален вирус, каквито е имало и ще има безброй пъти. Вероятно не е дори в 100-те най-опасни.

207

...

преди 4 години

В магазините пускат определен брой хора, за да са на разстояние един от друг, да няма струпване и близки контакти - *** седи на купчина от по 10 човека пред магазина, така на групички се разпределили и си говорят и псуват че що не ги били пускали вътре. А бе... ***. Това е.

206

...

преди 4 години

Бе да мрем бе. Това заслужава българина, да мре. Щот кат му се казва "Не излизай от вкъщи" той нали разбирател и вика "Аре ве, тия ша ми кажат аз ко да прая". *** все се мисли за голям тарикат. Затова е на това дередже. Да мрем за 5 дни и това. Не ревете че правителства ви заличават, вие сами се заличавате. В случая не само правителството, ми целия свят крещи "Не излизайте навън, стойте вкъщи", ама *** си прай квот си знай. СПряха учениците от училище - те се събират по паркове и градинки...

205

Анонимен

преди 4 години

Италия - 6000 новоболни / 627 умрелиА са карантинирани вече 2 седмици------Именно защото са в карантина, новозаболелите са толкова малко.

204

Анонимен

преди 4 години

Италия и Испания колабират и не могат да извозят мъртвите до инсинераторите, -----Глупости на търкалета. Италия е 60 млнИспания е 45 млнКакви инсинератори, кви пет лева. В Италия нормално умират по 1600 човека на денонощие, сега са започнали да умират по 1700 или 1800, голяма работа.

203

Анонимен

преди 4 години

Годишно в България умират средно по 180 000 души. С коронавирус /не ОТ, а С коронавирус/ досега са умрели 3-***. Въпросът е: защо ги ручаме жабетата?...

202

Анонимен

преди 4 години

Къде е Черепа?Кога ще го върнете?

201

Анонимен

преди 4 години

До 209-2102300 новозаразени / 212 новоумрели в ИспанияНещо не ви работят мерките

200

Анонимен

преди 4 години

Италия - 6000 новоболни / 627 умрелиА са карантинирани вече 2 седмици

199

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Кога ще чуем кой боледува от вируса?Бройки по възраст, професия и етнос.Стига с тази заплаха за възрастните, частична информация показва, че боледуващите не са толкова възрастни.Кажете истината - колко са болните по възрастови групи.

198

Анонимен

преди 4 години

Тиквеници, при това 20 градусово време какви грипове и ковити ви гонят? Eй,лоша работа е това простотията ,тъпотията и безкнижието!Побъркахте народа за некви си там милиони с подгъзуване на евроидиотите!

197

Анонимен

преди 4 години

Добре бе, по официални данни за 2019 в България има почти 1 милион хора на възраст между 65 и 80 години. Ако дори половината от тях ги умори короната, което абсолютно няма как да стане, ще сме поне едно 200 милиона напред с бюджета. В крайна сметка естествен подбор...

196

до 209

преди 4 години

Знаеш ли как се пише колапс?

195

Анонимен

преди 4 години

Накрая, ще имаме затлъстяло население с емоционални проблеми, но здрави пенсионери, за които няма да има пенсия, тъй като я плащат работещите в момента. Тези работещи, които правителството стресира по най-безобразен начин, като не само пречи на бизнеса, налага глупави и несъответни ограничения постоянно. До колкото става ясно няма експоненциален ръст на заразените - значи текущите мерки работят?? Но, не, дай да ограничим хората да излязат и за кратка разходка сутрин до парка.

194

Анонимен

преди 4 години

На този трябва да му пръснат главата.

193

Анонимен

преди 4 години

Продължение от 209 : - В Мадрид има вечерен час никой без причина не може да се движи след 21 h до 09 h преди обяд, в колите само по един човек /шофьора/, глобите са солени и достигат до 600 хил ?, хората разбират сериозността на вирусът и спазват всички правила въведени заради заразата, никой не мрънка, не цвили както в България, стоят си по домовете и всяка вечер ръкопляскат в 20 ч. в подкрепа на лекарите и законните мерки ! А в България квичите и не спазвате правилата които ви пазят от воруса

192

Анонимен

преди 4 години

Тук екземпляри като 206 пишат глупости и стресират хората в и без това стресираната обстановка от политици и здравни експерти ! Живея в Испания и няма никакъв "колабс" тук верно има заболели и починали, но животът е спокоен и не е в колабс ! Верно, че има нещастници които пишат глупости, но тази медия уж цензурира всичко което е против ГЕРБ, защо не цензурира неверни коментари ?

191

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам тези политици, лекари и психиатри които всеки ден зоват от медиите да не се паникьосват и стресират хората, а каквото и да пусна за гледане или слушане се говори за този вирус как умртвявал предимно пенсионери и как лавинообразно растели жертвите и заболелите ? България е държава на отрицанието, противопоставянето и измамата това са постоянно развиващи се фактори сред цялата маса живуща на тази територия !

190

206,

преди 4 години

Пишеш глупости. Снаха ми е германка. Имат доста болни, но чак пък такъв апокалипсис - преувеличаваш доста. Това, че си се панирал/а, не значи, че тези ,които не са и са запазили здравия си разум, са в грешка. Нито бира виждам някой да пие навън, нито хоро да хопа. Тук-там хората се разхождат навън, което не е забранено, а е и полезно - има слънце, на чист въздух и на не близо разстояние един от друг е по-добре, отколкото затворени само вкъщи.

189

Анонимен

преди 4 години

Италия и Испания колабират и не могат да извозят мъртвите до инсинераторите, Германия и САЩ вървят по стъпките им, а *** тука цопа хоро и пие бира с пиянките