60

пияница мистик

преди 4 години

Искам да задам един много интересен въпрос и заплетен казус на Захариева, случил се лично на мен. Една вечер в Мирафлорес (квартал на Лима) се бях бая напил и тупал бело и отидох на караоке бар. Там веднага ме налазиха някакви малки перуанки и аз почнах да ги черпя, разбира се. Какво стана после не знам, явно са ми сложили Рохипнол в питието, но ме събуди един полицай, а аз бях на някаква пейка. Липсваха ми 3 000$ и портфейла с личната карта. Късмет, че международния паспорт ми беше в страничния

59

Анонимен

преди 4 години

Хвалим се и бием тъпана все едно сме прибрали 2 милиона, а те били 200. И откъде на къде ще съди хората в Аржентина. Ха! Никой не вярва на БГ политици и институции!!!

58

Анонимен

преди 4 години

Не мерси! Предпочитам да си стоя тук в Милано от колкото обратно в мордор....

57

Анонимен

преди 4 години

Захариева към българите в чужбина: Има ли билет, взимайте го!---------------Ми ако билета съ окаже за Иран...., че то там по-страшну и от Италия, мъ!!!!!

56

Анонимен

преди 4 години

До Цецо МенСериозно е докопала детайла!!

55

Анонимен

преди 4 години

Хорааа молиим ви се върнете се тука да ви турим под карантина и интубация. Върнеге се бе, няма кой да ни слугувааа векееее. О, парии презрени о, роби на трудa спешно си намерете билети и се прибирайтееее.

54

Щирлиц

преди 4 години

Нали имаше "извънредно положение","карантина"?Ала-бала,всички вируси са добре дошли в България...

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 53Здравната система в Европа е кошмар, не че ние не станахме като тях...! Само че те са богати страни а ние сме бедни и пак е кошмар. Не знам, може би в Скандинавието е по добре, но и там си имат проблеми с мигрантите или по точно с имигрантите които да им оправят населението.

52

Анонимен

преди 4 години

До ОнзиПо-скоро става дума за туристи отишли на разни екзотични дестинации. Не си мисли, че българите в Западна Европа ще се върнат да разчитат на мизерната (не откъм качество на специалисти, а откъм финанси) здравна система

51

Анонимен

преди 4 години

който е решил във време на пандемия да прави ексурзии си поема риска. За ситуацията се знае поне от месец, ние отменихме хотели за три месеца напред, а вече ги бяхме платилиА който е гурбетчия просто не е българин вече, той плаща данъци и осигуровки другаде.

50

Анонимен

преди 4 години

Захариева, О - С - Т - А - В - К- А!

49

Анонимен

преди 4 години

Тая наред ли е?В момента има над 1 милион имигранти, по неофициални данни 2 милиона.Много от тях са в засегнатите райони.Дори икономика като САЩ не може да поеме 1 милион човека вкупом, които ако са паникьосани ще дойдат и с децата си.Незабавна Оставка на калинката.

48

Анонимен

преди 4 години

Лъже. Нищо никой не прави. Айде да покаже нареждане на външно към посланниците в този сух. Никой посланик не действа без инструкции. Обадете се в което и да е посолство и чуйте какво ще ви кажат да организиран транспорт за българите.Дишайте спокойно и им харчете парите. Няма как да се върнат.

47

Патриот

преди 4 години

само ако можеше и вие герберунгелите да си вземете един билет и да изхвърчите за някъде !

46

Онзи

преди 4 години

Има ли билет не го взимайте,бих казал аз,когато се прибирайте за лятна почивка ,се дуехте ,че живеете в Европа и тук сме били зле във всички отношения ,според вас,като стана дебелия ,искате да си идвате ,ми понесете и това от Европата,а не да бягате като мишки и пак ние да ви сърбаме попарата,нали бяхте велики

45

Ебльо на 3 морета

преди 4 години

Айде всички продажници и джебчии и просяци елате тука заразете ни, изхабете и без това изнасилената ни здравна система и през времето в което сте тук и се възползвате от всичко до което се докопате обяснявайте колко е гадно тук и колко е хубаво в държавите от който идвате, държавите който ви изгониха намомента и ви посочиха изхода аламинутно

44

баи

преди 4 години

тая как е с здравето - да призовава всички от наи засегнатите раиони да идат в бьлгария -като са работили там и плащали осигуровки нека докато отмине пандемията там да си ги лекуват ако недаи боже има -болни сред тях вместо да се затворят границите за да се спре настьплението на вируса тя ги приканва да идат - при вьведена карантина боже и тая е министьр - пази боже бьлгария , спукана ни е работата с такива управници

43

Цецо Мен

преди 4 години

Ето това е съвет от министъе на външните работи. Хванала е работата в детайл.

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41Няма такова нещо, познати се прибраха без проблем. Съветвам тези с манията че работят и живеят в чужбина, да не се правят на голямата работа щото ставате смешни.

41

Анонимен

преди 4 години

Изобщо не се прибирайте! Щом българското правителство ви съветва, това значи да се чупите по-надалече. Тука ще ви сложат под карантина, ще се окаже, че някои от вас са заразени и след 5-6 дни ще ви спретнат един инсулт или емболия, за попълване на статистиката. Намерете си скатано място някъде в чужбина и си доизживейте живота на спокойствие.