11

Анонимен

преди 4 години

В Италия има 35000 заразени, около 4000 излекувани и около 3000 с фатален край...Сами си правете изводи, дали е опасен вируса.... На 10 излекувани се падат 7-8 неживи...

10

Анонимен

преди 4 години

Абе тоя що ми сравнява нормални грипове със Бактериологично оръжие. Не виждали че за часове се заразяват стотици хиляди и умират хиляди. Кой друг вирус е правел света да блокира. Кога света е спирал полети затварял граници и блокирал икономиката. Тоя за нено, рмални ли ни има. Какво е това сравнение бе Умник. Кой вирус издържа извън организъм по 9 часа. Колко си е платил за титлата Доцент. Къв Доцент е той за Санитар нестава.

9

Анонимен

преди 4 години

Ще се отрази добре на екологията, на чистотата на въздуха, водата, земята. По-малко отпадъци, по-малко въглероден двуокис, по-малко затопляне на климата.

8

Анонимен

преди 4 години

До доц.Юлия ДобреваДрага ми Доцентке,не е лошо да почнете да гледате Бразди по БНТ,едно предаване от което ще научите твърде много,за бъдещата Ви професия на вас и още една камара измислени специалисти! !

7

до 4

преди 4 години

Забранили са ми. Апропо вашите сапунчета и гелове не работят срещу този вирус. За болниците има специални разтвори, гледах немския производил пусна 200% надценка и в нормалния разтвор гадината оцелява 240 мин, в силния 6 мин, в най-силния 1 мин, ама там човек не би си потопил ръцете. Лекарите напускат щото са във пенсионна възраст и им е ясно, че трябва желязна дисциплина и средства , каквито тук няма. Досега навсякъде от първите 200 болни,поне 50 са медицински лица....

6

Анонимен

преди 4 години

Рубини го каза оня ден. Масова безработица, дългова криза, фалити и безредици, а епидемията в Италия ще бледнее пред тази в САЩ.

5

АНТИ

преди 4 години

Българите се показаха каго прости хора, щото окрадоха/ограбиха родната си земя.Най-опасни обаче, са простите с пари.

4

до 3 ти

преди 4 години

Никой не ти е забранил.Отивай се целувай с болен и си готов.

3

Анонимен

преди 4 години

Медийна истерия и повсеместна лудост. Застреляхме се в капачката икономически. Ако продължаваме така ще се застреляме в слепоочието. Така или иначе ще се минава през вируса, инфантилно е да се мисли, че в целия свят ще успеят да го ограничат....Изолирайте възрастните със запаси и по-младите да минаваме през вълната, докато е време.

2

Анонимен

преди 4 години

Пак оценки на всичко и всички, само нашият си батак не може оправим...

1

Анонимен

преди 4 години

Даже и 75% смъртност да удари, пак ще си продължи икономически милата и всичкото, споко!