51

Анонимен

преди 4 години

В Италия от 41000 заразени до момента са починали 3000...------ В Италия дават бройката на ВСИЧКИ починали за денонощието. И тези, дето са се задавили със залък хляб или са си паднали на главата.

50

Анонимен

преди 4 години

Значи ако цял живот си пушил и си си скапал дробовете и сърцето, после коронавирусът ти е виновен?

49

Анонимен

преди 4 години

Гледайте си глyпостите във Фейса вместо да се информирате, какъв срив в живота ни предстои. И без това твърде много калпав материал има в излишък... Наесен ще броим "пилците", които са оцелели.

48

Анонимен

преди 4 години

Кой да ги чета тези много думи?.? Изводът е - миниатюрен китайски фейк ни пръсна задниците.

47

Анонимен

преди 4 години

Мерки срещу този вирус в България трудно се реализират...Хората нямат култура на мислене и само се интересуват от клюките във Фейса и дали на масата има ядене и пиене... Всичко тук е предупределено да става по трудния начин с много мъки и мизepия.Карма! Кошмарите тепърва предстоят...

46

Анонимен

преди 4 години

Днес в Италия нови 5000 заразени.В Австрия нови 400... В Италия от 41000 заразени до момента са починали 3000...

45

Анонимен

преди 4 години

Трябва да се осъзнае само едно - понятието ДЪРЖАВНА ГРАНИЦА. Последните години това понятие бе пренебрегвано от нашите политици (и европейските) и резултатите са плачевни. Та ГРАНИЦАТА не може да се прекосява от всичко което ходи на два крака и мърмори нещо - трябва да има строг режим за документи, здравно състояние, карантина и т.н. Същото важи и за определени групи от населението за които трябва да се разясни понятието ЗАКОН ама това е друга тема...

44

Анонимен

преди 4 години

Едно е сигурното, с тези мерки само ще се забави леко вируса. Така или иначе, голяма част от населението ще преболедува в един или друг моментДругото сигурно, обаче, е че ще се срине икономиката. Вече имам познати от рестпрантьорския бизнес, които са освободени от работа. Освен аптекарите и хранителните магазини...всички останали ще страдаме яко..и то не от вируса. По някое време ще настъпят сериозни безредици.

43

българин

преди 4 години

до 46 какви ги пишеш бе човек/ Какъв "бял дом " те гоне бре? Тук е България1 И не ни дреме в момента,за "белия дом, зад океана! В пандемия сме! Майната Им на всички!!!!

42

българин

преди 4 години

Амиии.."Някой" ще спечели в икономически план.от "застоя" на Европа! Ама няма да са самите Европейци! И вие като " икономист" Сама се сетете кой! -:) Това поражда и много въпроси мисля1 И съм ама 100 % убеден! Че нито един "европеец" От ЕС.Няма да повдигне този въпрос! И никого няма официялно да обвинят! Ще кажат само.Ами "вирус" И това ще е! Нямаме истински Евро политици! Това е истината уви!

41

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

ДОЖИВЯХ ДА ПРОЧЕТА И АЗ НЕЩО СМИСЛЕНО НАПОСЛЕДЪК

40

Анонимен

преди 4 години

Сапуна убива вируса , а той се сещате как се прави.

39

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Изчетох цялата статия с надежда, че се предлага нещо ново или се разкрива нещо непознато, но уви, статията бе издържана спрямо препоръките от Априлският пленум на БКП през 1977 г.Пълна боза! И за това г-жата има титлата Доц Д-р по икономика !?За допълнение -В САЩ щато мярка против настъпващата стагфлация на квадрат, Белият дом предлага да се присътпи към така наречените "въртолетни долари" известни повече като "гарантиран минимум"- по 2000 дол на човекСАЩ ще заприличат на Германия след ПСВ !

38

САВЕЦКА USA

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!.........БАНКИТЕ СА ПРАЗНИ ЗАТУВА ВИЯТ КУЧКИТЕ !..........НО !................ТВА С ВИРОСА Е РЕПЕТИЦИЯ.....КУГА ДОИДЕ 2020 ПИСАМЕ У ПИК......ТВА Е 1918 !......СМЕНЕТЕ СИ КАЛЕНДАРА......СА ПИШЕМЕ.....1939 Е ГОДИНАТА !.....И НА 1 СЕПТЕМВРИИ ШЕ РААЗБЕРЕТЕ КАК ЗАПОЧВА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОИНА ЗА ВТОРИ ПЪТ !........КОИ РАЗБРАЛ РАЗБРАЛ !.....

37

Анонимен

преди 4 години

Най- новия клип в Ютуб на Киро Брейка от днес под заглавие - "Кризата започна да ми харесва". Просто Голям е бат Киро!

36

САВЕЦКА USA

преди 4 години

..........КВО ШЕ СТАНЕ ЛИ ?......ИКОНОМИКИ ЛИ ?.........АФРИКА ШЕ ИЗМЕСТИ УИРОПЯ НА УРСУЛКАТА А АЗИЯ ШЕ ВИ КАЗВА КОЛКО Е ЧАСА !.....ВИЕ С МАСКИ ШЕ СЕ МОЛИТЕ НА СЛУНЦЕТО *** БАНКЯ ВИ ГРЕЕ ЗА 5 ЛВА !.....ТОИ ШЕ ВИКА.....У ПОЛОЖЕНИЕ СТЕ А НЕ ДИШАТЕ.....КВИ 5 ЛВА !.....

35

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39И аз забелязах че пърпорят с разни трошки младежи, но като знам аз какъв съм бил преди 20 години, няма да ги критикувам. Живее им се на хората, да не са като мене антисоциален тип които не може да понася стадното поведение.

34

Тъпомер

преди 4 години

кви мерки кви 5 лв,след месец няма да имате пари и за интернет,пандемията е в шортите на баба ви с уважение щото и тя е по умна от всякакви *** и драскачи

33

Я па ти..

преди 4 години

До ? 13 Това ли ти е работата да звъниш на 112 ? Едно време звънеше ли че съседа приказва политически вицове ?

32

до 35 от Винету

преди 4 години

Когато глада те застигне си спомни за думите ми и гледай тогава да не залиташ от глад и да пазиш добре равновесие. Много хора си мислият, че те парите падат от небето и не осъзнават, че в момента икономиката на страната се разпада пред очите ни в името на това да спасим няколко хиляди пенсионера, които дори не си правят труда да останат вкъщи а щъкат навсякъде.