45

Анонимен

преди 4 години

До АнтирелигияНе, нямаме нужда от твоето внимание. Лекувай се, *** прокажен

44

Антирелигия

преди 4 години

До Анонименне аз минавам веднъж на час, да погледна как си, може да имаш спешна нужда...Все някой трябва да се обади на здравите момчета дето раздават ризки с връзващи се ръкавчета... Може на някой да му трябва ... спешно

43

Анонимен

преди 4 години

До АнтирелигияОще време ли загуби, че да напишеш тази тъпотия?

42

Антирелигия

преди 4 години

до АнонименАко искате да видите това "нищожество" Ви трябва специален уред, нарича се огледало.Понеже страдате от болестта "религия", а тя засяга здравия разум, ще Ви дам допълнителни наставления:1) Локализирате огледалото - стандартни местонахождения: Баня, Антре (там където се миете /ако го правите/ и ли там откъдето влизате в дома)2) Обикновено приспособлението ще го познаете по това че е лъскаво и сребристо3) Заставате пред него4) Насладете се на гледкате - Вие видяхте нищожество

41

Анонимен

преди 4 години

До АнтирелигияТолкова време ли ти отне да напишеш тази гадост, нищожество?

40

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41Чакайте! Тази новина на DNES.BG НЕ е вярна! Това е клевета и лъжа ! Негово Високо Преосвещенство Митрополит Николай НЕ е против миряните! Журналисти, не подвеждайте читателите! Това, което сте написали е НЕВЯРНО, СМРАД (ливци)!Заразените "мирияни" - верни на "партията" и ""ЧервенияБОГ""

39

Антирелигия

преди 4 години

Аз взимам само аспирин...И дори не съм жалък. А грехове няма нужда да приписвам, те църквите сами са си ги набралиАко имаше такова нещо като господ и всичко останало щяхте да отидете директно в пъклото, НО спокойно... понеже няма, не се страхувай, няма нужда да взимаш хапчета...Когато си отидеш си просто мъртъв, шалтерчето е долу, нищо няма значение - благодат и спокойствиеНяма господ, няма рай, няма ад, нищоЛека им пръст на милионите убити в името на религията..

38

Анонимен

преди 4 години

Чакайте! Тази новина на DNES.BG НЕ е вярна! Това е клевета и лъжа ! Негово Високо Преосвещенство Митрополит Николай НЕ е против миряните! Журналисти, не подвеждайте читателите! Това, което сте написали е НЕВЯРНО, СМРАД (ливци)!

37

Анонимен

преди 4 години

Митрополит Николай призова хората да не посещават храмовете........Най-вероятно все още има умопомрачени които посещават БКП-ДС българските храмове! БОГ го няма измежду червените лаяня, бившите ДС слушалки!

36

Анонимен

преди 4 години

До Mopcku_По- полека с обидите към митрополит Николай. Не мога да се съглася с мнението му, че вярващите ( за разлика от свещопалците) не трябва да бъдат в църквата и да не са за Света Литургия. Света Литургия означава Служение, Общо Дело в Христа Бога, следователно в църквите не може да има само свещеници ( без тях наистина не можем, затова трябва да бъдат уважавани) и без богомолци, т.е миряни. Православната Църква се състои от епископи, свещеници и миряни.

35

Mopcku_

преди 4 години

Тва е първото смислено нещо, което чета че е излезнало от устата на тоя измамник и мизЗерник в свещенически дрехи, откакто изобщо ми е известно че съществува.

34

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен подходящото име за индийския " принц " е ЗАБЛУДА.

33

Анонимен

преди 4 години

Бъркаш дуализма с диофизитството и монизма с монофизитите. Просвети се малко.А като заговорихме за Индия, там повечето религии са монистични - едни казват, че духът е първичен, а други твърдят, че материята е първична, а съзнанието е илюзорен еволют на най-светлата част на материята, саттва. Буда пък въобще отрича съществуването на Дух и Аз, да не говорим пък за персонален Бог.

32

Анонимен

преди 4 години

До 34Това е според " религията" на ци.гганите - индийците, будистите, индусите, богомилите. Така че заминавай за Индия и не се връщай! Лъжците богомилите, дуалистите са еднакво презирани и противни както от българите, така и от гърците и всички европейци!

31

Анонимен

преди 4 години

Религиозните организации трябва честно да се преобразуват в здравно-осигурителни фондове и да започнат да издават осигурителни полици - дали ще ги нарекат индулгенции или нещо друго, си е тяхна работа. Ваучерите "Задгробен живот" ще се ползват с голям успех. Тези, които не се изкушават от радостите на задгробния живот, могат да си купят застраховка "Нирвана" и да получат просветление приживе. Но преди това трябва да се реши въпросът с психо-физическия дуализъм, т.е. има ли душа отделно от тялото

30

Анонимен

преди 4 години

До АнтирелигияПий си хапчетата,предписани от " докторите " , жалка твар! Напразно се опитваш да препишеш грехове на Християнството.

29

Антирелигия

преди 4 години

До АнонименНещо Ви се посвършиха аргументчетата...Ето Ви още няколко цифрички за осмисляне, дано да Ви освободят от оковите на религията:Жертви : само на т.нар. християнствоИнквизиция: 1 мил. (според други източници и до 10 мил.)Кръстоносни походи: от 100 хил. до 22 милНеверници: Насилствено покръстван на славяни, германи, българи и др. ???Евреи: От средните векове до Хитлер - винаги с благословия (10 - 20 Мил.)Америките: Най-големия геноцид в историята 100 Мил.Списъка е дълъг...

28

Антирелигия

преди 4 години

До АнонименБез обиди... Нека запазим нивото на дискусията... Епитетите които аз мога да внеса за вярващите ще те докарат до отчаяние...Колкото и жертви да има от докторите, те не са и в промилите на това което са избили религиозните в името на измислици, "божества" и тям подобни

27

Антирелигия

преди 4 години

До ФАКТИТЕВсички велики откриватели са били интелигентни хора и са се престрували успешно за да ни ги изгорят на кладата, разчекнат на колелото и т.н.Колко време и трябваше на вашата църква да признае очевидните ФАКТИ... "и все пак тя се върти"...Смешници вярващи

26

Анонимен

преди 4 години

До АнтирелигияТъпak! То пък егати и " докторите", на които толкова много се надяваш- убийци, които осакатяват хора. Колко хора са починали или са осакатени от тия нещастници в бели престилки!