93

Анонимен

преди 4 години

До99 Защото са на държавен патронаж-електората не се бара! Знае се че от вируса само старите и слабите българи ще измрат .Останолото стадо ще се дои .Започва веселбата, няма да има пари за пенсии,всичко ще се вдигне ценово. Туризъм, дрехи ,стоки забрави !

92

Обективен

преди 4 години

Излиза, че ромите са много по-малко зомбирани и манипулируеми от българите, щом не се плашат от т. нар. коронавирус!

91

чичо

преди 4 години

Темата е много голяма и не смятам да я задълбавам.Прави са тия,които искат затвор 5 г. и спиране на социални помощи за тия които не спазват закона.По важното в момента е ГЕРБ да преглътнат,че може да загубят "цветния"електорат и да спасят България!

90

Анонимен

преди 4 години

"Трябва да работим внимателно с тях"????????????????????Че откъде накъде за НАС ще има ЗАТВОР до 5 години и хиляди лева ГЛОБА, а с ТЯХ трябвало да се работи ВНИМАТЕЛНО???Кой е дискриминиран в тази държава?

89

Алекс

преди 4 години

И после ще напълнят болниците и ще точат ресурс на държават, вместо да се лекуват нормалните бълагари, които ги отглеждат с данъците си и си спазват карантината!

88

Ти да видиш

преди 4 години

Ей така внимателно искам да се работи и с читавите българи, които работят всеки ден, плащат си данъците и се съобразяват с правила и закони.

87

Анонимен

преди 4 години

Сега ще стане ясно, че празните приказки за интеграция и милионите наляти за *** са една голяма нула като реален резултат. При тях трябва външно наложен ред като при комунизма. Но нали сме в ЕС, та трябва да ги дондуркаме....

86

Анонимен

преди 4 години

Точно преди 2 часа в един софийски квартален магазин от хранителна верига зад мен стоеше/поне спази разстояние/един млад представител на този етнос.Е не си затвори устата да каканиже и кълне,че трябвало да изчака.Е няма да стане хора от тези и никой не може да ме убеди че са такива.Останалите хора екипирани с маски,ръкавици си чакат спокойно/а и така много по-бързо и лесно се пазарува вътре/.Този а и още двама с него не,а и не бяха нито с маска нито с ръкавици.

85

Анонимен

преди 4 години

"Организират" празненства, щото развързаха детските заради дистанционното образование при което няма отсъствия. Три дена ще "организират" след това рязко ще спрат.

84

Анонимен

преди 4 години

До ПЕНКОнай - хубаво с ромски лекари и сестри, ако имат образовани, пък ако нямат да са учили и да се спасяват! С нашите данъци им се плаща всичко. Те взимат минимум 1000 лв на месец (сигурна съм в сумата) от социалното, а аз не мога да си взема 35 лв детски. Сега си стоя с детето вкъщи, което издивява, а те си правят купон след купон.

83

Анонимен

преди 4 години

Може ли да заведете недоброволно депутатите от ГЕРБ и ДПС, които са избрани от тези избиратели за да им обяснят да пазят избирателните на БСП. За пореден път стана ясно,че българите и ромите не са един народ, но за да те избират депутат за заплати и комплекси на малоценност си готов да ли*еш ромски задни части

82

Анонимен

преди 4 години

"за един ден ще напълнят всички легла ,па и са нахални и се бият и хлъзгавия комитет веднага ще ги защитава"Трудно, особено ако се утежнят нещата следват жандармерия и водни оръдия. БХК са доказани мишки на терен, те са силни в канцелария с USAID зад гърба си.

81

Анонимен

преди 4 години

Ще се сещате за Бай Тошо, с умиление, скоро...

80

Анонимен

преди 4 години

До IYIИ в Индия има коронавирус, не си вади глупости от за*ника.

79

dd

преди 4 години

За нормалните хора може глоби ако са по трима на улицата, а за тези няма ограничение. Скоро ще има дела за дискриминация на нормалните хора.

78

dd

преди 4 години

Ако полицията не може да се справи да ги държи по къщите, ограждайте и армията да пази.

77

AH88

преди 4 години

До АнонименЗа съжаление не е така :(

76

Анонимен

преди 4 години

нека се направи три метрова стенаи нека си се събират, нали е демокрация

75

Анонимен

преди 4 години

До Zlatenaпо добре да им спрат помощите!

74

Анонимен

преди 4 години

влизащи в бг от други страни още в границата да се проверят а не сега да пишете глупостите си.да докажете се работите