13

Анонимен

преди 4 години

Бай . пак е бърз на светофараБай .. кара кадилак самараБай .. пак ще излиза с танкаБай .. е правителството в сянка...

12

Анонимен

преди 4 години

Ами изключете им тока и водата на и никакви линейки и болници - да се лекуват по време на сватбите си!Толкова е просто..а и един полицейски кордон около гетото така,че и летящи да не могат да преминат!

11

-

преди 4 години

Според действащото извънредно положение, всеки нарушил забраните и карантината от 5 до 50000лв глоба , както и затвор. Ха сега да видим дали ще ги приложим тези мерки срещу избирателите на Р БЪлгария.

10

В Дупница

преди 4 години

Е ужас.Р.о.мите щъкат навсякъде.Кметът нищо не предприема,защото им купуваше гласовете на изборите.Герб спечелиха със сто гласа и сега не пипат електората.

9

Българин

преди 4 години

Да ходят да пазят електрорато.

8

anonimen

преди 4 години

може би това е по-добър начин на оцеляване от корона вируса - изграждане на общ имунитет!

7

Shark

преди 4 години

А къде е полицията! Ако това стане в друг квартал веднага ще пристигнат!

6

Пижо

преди 4 години

Важното е, че раздадоха няколко милиона от изчезналите 6,5 млрд., да "медиаторстват" сред *** и още няколко десетки милиона от същите изчезнали 6,5 млрд. за листовки в маалите, дето никой не може да чете!

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Щом твърдят, че са турци, нека турският консул да ги придружи до турската граница под конвой. Щом са турци, би трябвало да ги приемат.Там, на турска територия ще се убедят как турските власти постъпват с тарикати, които си мислят, че са над закона. Ще имат голяма полза от това - от възпитателна гледна точка.

4

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Ето, къде е нужна карантина, но управляващите там не смеят. Ще изгубят хелектората !

3

гневен

преди 4 години

Да се заразява един и пълна блокада за 2 месеца, даже и мисирка да не може да прехвръкне. 5 метра дувар и точка. Щом се имат за безсмъртни тъй да бъде.

2

Анонимен

преди 4 години

Не е трудно. Просто не биваше да ги допускат в страната, защото се знае колко са "дисциплинирани".Неспазването на карантината и на останалите разпоредби в момент като днешния може да се окачестви единствено като злонамерена диверсионна противодържавна дейност, която поставя в опасност не само здравето, но и живота на много хора.Знае се, как се постъпва с подобни нарушители. Тези пак ли ще се окажат с привилегии?

1

хм

преди 4 години

Поставете ги и тях под карантина като Банско. То се е видяло, че няма да останат в изолация. Просто да си седят в Столипиново и да не щъкат из останалата част на града.