88

Талибанинът

преди 4 години

Ха така, на дефицит бил Бантустаня, що тъй:)))???Де са Тиквоний Рапонски Първи(да се свети Името Му)и лакея му... Мамин Владко да обяснят:)))???Не беше далеч времето, га всичко цъфтеше и едни два милиарда минаха Океана за закупуването на "жизненоважните" за нацията самолети, при това... авансово:)))?!?

87

Бунгар

преди 4 години

Крайно време е да се промени алчността на банките.Неможе лихвите по депозити да са "0,01" процента ,а лихвите по кредити да бъдат 6-10% /60-100 пъти/ по високи.Нормално е съотношението да е 2пъти,маx 3 пъти,както е в нормалните държави.Банките ограбват народа NON STOP. Неможе гражданите които имат пари на депозит да не получават нищо,а само банките да имат свръх печалби от парите на вложителите.Ако това не е ГРАБЕЖ,незнам кое е...

86

+++

преди 4 години

Каква криза бе хора.Прехода започна защото бяхме в криза,тогава бях на 20г.сега съм на 50г и прехода с кризата продължават.Давате ли си сметка,че тези всички политиците които ни управляваха убиха няколко поколения.От преди 2 год. се говореше за нова фин.криза,чудех се как ще станете и ето стана.Та думата ми е за пенсионерите.Парковете,улиците и магазините са пълни с пенсионери от рисковите групи,та питам кого трябва да пазя да не заразя и защо след това пак ние ще носим тежеста на кризата.

85

Анонимен

преди 4 години

съхранява се в сащ - 3 милиарда за черни дни ама не за нас а за американчетатаа слугите им ни разиграват пиески по телевизиятас надеждата по-бързо да намалее населението и те да си останат с пълни гушки

84

Татул

преди 4 години

По Коледа всички ли фалират, като цял свят спира да работи за 15 дена?Стига с тези глупости. Иде мор. В цял свят е така. Кротнете се за месец два да мине това чудо по бързо и с нови сили да се действа. Сега всеки търси някакви активи и изгоди от ситуацията. Най големия актив е , ако можем да се съхраним като хора и да оцелеем. Това е. И ако не можем да го направим сега, когато има заплаха за всички, то по добре да я няма тази държава. А за спекуланти и мошеници в такава ситуация само бесилка...

83

РЕЗЕРВ НЯМА, А БНБ

преди 4 години

Верно ФЕД "печата" виртуално пари от нищото и квадрилиони мое раздаде бай Доналд, но кКОЙ казва, че БНБ не може да печата, още не сме влезли в ЕРМ2, форсмажорни обстоятелства са. Би трябвало да може, не знам да запитат ЖУРНАЛИСТИТЕ - ШЕФА НА БНБ, той трябва да знае/за какво взима 50хил.заплата/ или поне юристите на БНБ трябва да знаят...Ама да имаше и КОЙ да ПОПИТА.

82

честно

преди 4 години

Ами ние от 30 години сме в криза. Аз само това чувам през целия си досегашен живот.

81

Анонимен

преди 4 години

резерв от нещо има само в складовете на армията и той е за война.Другото отдавна, даде фира, с неясен статут....в неясни складове на неясни фирмички

80

Анонимен

преди 4 години

Хахаха, ще ви свалят да ви вземат и долните ***, а вие щем им се молите и да ви *** отзад. Тъпо племе, бетер животни на заколение.

79

ББ

преди 4 години

Резерв - какъв резерв? Горанка - нали го продадохме отдавна? То Държава няма, тия резерв им се приискал...

78

Щирлиц

преди 4 години

Държавен резерв отдавна няма.Мечтайте си.

77

до80

преди 4 години

тръмп щял бил да раздава долари. мислете малко бре - хамерите си печатат доларите, имат си печатница . българия НЯМА ПЕЧАТНИЦА за пари. ако българите издумкат резерва ше ядат дедoвия. щото после ше требе да се връщат едни пари.

76

Анонимен

преди 4 години

Барба *** се хвали, че щял да изнася спирт за Хърватия, обаче в нашите аптеки никъде няма, а уж отвориха държавния резерв за спирт. Лъжец!!!

75

билет за америка

преди 4 години

за америка аз ще ида с две консерви риба,да видя аз?????....американци как седят,уиски как пият и долари броят....вземи ме джей ар в далас ти...някой преди години беше написал че USD dollars били като тоалетна хартия!!!....затова ли хората се запасяват с тоалетна хартия да имат спестени пари в брой да са им по ръка за това ли???/

74

sumenson

преди 4 години

ЕДНИ НЯМАТ ПАРИ ЗА ХЛЯБ А ДРУГИ ЗА САМОЛЕТ

73

Анонимен

преди 4 години

В САЩ обмислят да започнат да раздават безплатни пари на хората за да стимулират икономиката и потреблението. Тръмп каза че скоро имат готовност да раздадат 1 трилион долара.

72

пояснение

преди 4 години

абе другарко "загрижена" импексова, държавния резерв ше се отвори когато трябва!има хора които решават това!ти си другарката никоя за да ти се угажда на любопитството да видиш какво няма или има в този резерв!айде почвай да се готвиш за 9 май.

71

Дядо Соци

преди 4 години

Този резерв много бърка в очите на Нинова. А БСП защо няма резерв ? Виждаме колко е важно, да имаш бели пари за черни дни.

70

Анонимен

преди 4 години

А как ще си платят кредитите ако не работят няколко месеца хората?Откъде пари?

69

Анонимен

преди 4 години

резерва е в сметките на герберастите и той вече не е държавендържавен резерв няма- разберете го най после и не таете празни надежди за помощще ви показват шоу по телевизията и който оцелял оцеляле сега дава от китай хората си седят по къщите и им се разнася храна и водацял месецкога ще ги стигнем китайцитедето им се присмивахме преди 30 годинии с право защото ние имахме промишленост и силско стопанство сега имаме овце и гербави овчари дето ги стрижат