27

Пиян - залян

преди 4 години

На всеки 15 минути по една малка глътка ракия е най-ефективно ! Наздраве !

26

Анонимен

преди 4 години

Да бе на вас ще вярвам дето не можете да си напишете имената.

25

XuTbP5bP

преди 4 години

Направо си го задръжте за 10-ина часа, че да спрете да всявате паника.

24

Анонимен

преди 4 години

Хората изпаднаха в паника. Най-добрите бизнес модели в ден днешен са свързани с магии, врачуване, леене на куршум, изчистване от уроки и прочее. Що *** ще си дадат парите за подобни простотии.

23

Анонимен

преди 4 години

Тоя Корона -вирус е Китайска ИЗМАМА. Тия разпространяват зараза, за да може, веднага след това, да продават защитни маски и други лекарства.. Китайците да бяга към Китай !! Посланика им - също...

22

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Германия е в ранни фази на разпространението на вируса, затова има толкова малко смъртни случаи!

21

Камилар

преди 4 години

Една жадна камила може да изпие 200л вода само за 15 минути.

20

Д-р Исня

преди 4 години

Тестът е много *** и акуратен, ако се закашляш след като ти го нашия до корен в гърлото, то няма страшно. Всичко е наред - просто ми е голям за твоята уста!

19

Тупани

преди 4 години

Поне една кофа вода на ден, а кмилата пие 200 л наведньж. Последните вируси MARS бяха от камила. Това е доказателство, че водата имунизира протв короната.

18

Пречи ли водата

преди 4 години

От корони и диадеми няма да ви излекува, но като не стига, всичко се скапва полека - от бъбреците до мозъка. Пийте си по 2 литра да нямате съвсем излишни ядове.А на бабаитите, дето вода не пиели, ще спомена за един мой състудент - сутрин като си надигнеше тежката от махмурлук глава, вода не поглеждаше, щото всичко се оправяло с "две бирета и две шкембета". Да, ама от 14 години го няма на този свят, лека му пръст. И вие не пийте вода, като сте толкова корави.

17

Простак

преди 4 години

Аз като си задържа дъха 10 сек. и пръцкам... Мисля, че все още не съм заразен...

16

Анонимен

преди 4 години

До 17Не можеш да оцелееш само на алкохол.

15

Анонимен

преди 4 години

Народът е оцелял благодарение на алкохола в бирата, виното и ракията от 5000г до сега. Факт. От водата се хващат милион болести.

14

Анонимен

преди 4 години

До 12България има 2 млн натъпкани на 492 кв.км.Преди едва 3-4 дена се разотидоха, софиянци, по родните места. Би трябвало и ние да имаме хиляди много заразени.

13

Анонимен

преди 4 години

Взимай тогава ибупрофен и АСЕ инхибитори, витамин Д и ще си говорим през Октомври, когато ГЕРБ ще увеличат пенсията с 100% за оживелите.

12

Сократис

преди 4 години

При обикновен грип с болки в гърлото, също при поемане дълбоко въздух можете да се закашляте, без това да има общо с белите ви дробове.Упорита суха кашлица също може да имате без общо с белите дробове.Много от тези които четете моята публикация, може да сте изкарали коронавирус още преди няколко месеца и без дори да сте разбрали.Проблема сега е, че епидемията обхвана голяма част от света и се превърна в пандемия, като тенденцията е да се превърне в ежегодна сезонна епидемия.Нищо повече!

11

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Не знам доколко съм прав, но би трябвало гъстотата на населението също да има значение за това колко бързо и доколко ще бъде засегната една страна.В това отношение смятам, че България не е застрашена.Италия е над 60 милионна държава натъпкани на 300 000 квадратни километра.Логично е това да е една от причините за бързото разпространение на вируса там.Освен това населението на Италия е доста застаряващо. Това пък обяснява високия процент смъртност.България е уязвима. Имаме много пенсионери.

10

Анонимен

преди 4 години

В Италия основно старци са заразени защото живеят всички заедно. В Германия младите ги изхвърлят на улицата щом навършат 18г. Има разлика в профила на заразените, но и дисциплината/ хигиената си играят роля.

9

Анонимен

преди 4 години

От 6Съжалявам, но в Италия 3000 души не умряха за 15 дена, защото виното е било лошо ...Ако искате и 1000 "долни палеца" набийте, това не променя фактите.

8

Бау

преди 4 години

Трябва да си много противно създание да разпространяваш фалшиви новини/съвети в момента ....