210

Гост

преди 4 години

Позаслушах се малко по Нова снощи какво обясняват разни министри и как се правят на велики и си приписват заслуги за ситуацията в Бг.Толкова повърхностни неща говорят за да прикрият истинските опасности следващи в резултат от извънредното положение,че чак се чудя кой им вярва?За състоянието на банките най-интересно е да отбележа,че се дават кредити срещу постоянен договор,но сега след като спряха работа толкова фирми и няма нищо сигурно какво ги толли постоянния договор,ако се залее борсата?

209

Храна за размисъл

преди 4 години

Здравната система е с търговски характер и първото важно нещо като отидеш на доктор е осигурен ли си.Като отида на лекар той ми казва какво ми е според това което той знае и може да ми предложи,но не ми казва,че имам и алтернатива и аз мога да отида да се лекувам по друг начин,защото един търговец като него ше и предложи най-доброто за мен за да му стана постоянен клиент.Ако здравето е най-добрата реклама за нас,запитайте как работи здравната ни система и здравето ни добра реклама ли е за нея?

208

Анонимен

преди 4 години

Другарю каскет.. Ти не си премиер или президент.. Доста стана велик след като конфискува 14 литра ракия в Ихтиман

207

Анонимен

преди 4 години

Вече имате извънредно положение, драги ми сънародници. Вече за елементарно излизане на разходка може да заповядат на полицаите да ви пребият. До това води мало умието народно и шубето. Още имате възможност докато нещата не са улегнали да хвърлите всякакви маски и да плюете в сурата на манипулаторите. След един месец временното положение ще стане постоянно и ще изживеете остатъка от живота си като роби на Гешев и компания.

206

Анонимен

преди 4 години

Напълно подкрепям идеите му с уговорката, че строгите мерки следва да са ВРЕМЕННИ/а не след това удобно да забравят да ги отменят/.------ Разбира се, че ще забравят да ги отменят, как изобщо се надяваш някой да ти върне права и свободи, от които си се отказал доброволно? Заради един грип да си навлечеш тотален фашизъм и да станеш роб - защо да заслужаваш след това да ти върнат правата? Напротив, за такова нещо заслужаваш да те пребият, *** силят иизхвърлят в някой казан за ***.

205

Анонимен

преди 4 години

Този е болен човек. И защо не е с маска?

204

Анонимен

преди 4 години

Гешев да се занимае с побоя над Слави Ангелов, а не да се занимава с неща, които не са му работа. Айде каскета и да видим резултати от разследване!!!

203

Анонимен

преди 4 години

Май само Гешев е наясно за какво иде реч и е следил събитията в Китай и Италия. Напълно подкрепям идеите му с уговорката, че строгите мерки следва да са ВРЕМЕННИ/а не след това удобно да забравят да ги отменят/. При 33% положителни тестове от всички тествани-хващайте елките и започвайте да смятате колко МЛН.са това евентуални бъдещи заразен. Мисля че мерките са вече доста закъснели, но ПО-ДОБРЕ КЪСНО ОТКОЛКОТО НИКОГА! За Борис Джонсън и това, че остави на самотек англичаните-немам думи....

202

Анонимен

преди 4 години

Гешев народа е с теб имаш пълната подкрепа!

201

Анонимен

преди 4 години

От една седмица слушаме невежите брътвежи на разни тиквеници! Питам се защо не излезе един български лекар инфекционист да обясни на хората за какво става въпрос,че ситуацията не е толкова апокалиптична че даже хич не е и страшна.Само гледаме едни профани които побъркаха населението за това, че видите ли идва ''страшна'' настинка!

200

Анонимен

преди 4 години

Гешеффф е тъпо на гадулка с лек даун синдром ченге, което не му е ясна спецификата на вирусните заболявания, нито тяхното лечение, нито тяхното протичане. Мерките които иска първо ще фалират държавата и второ ше му дадат повече власт да дерибейства.

199

ПроСоТо

преди 4 години

Ще беся 1 бг лев e 46 руски рубли златото пада петрола и той Балкански поток спрян заради вируса

198

ПроСоТо

преди 4 години

не мога да си обясня :..-Вие ..айде да не ви обиждам,защото ви уважавам,..ли сте,или са ви ПРИСПАЛИ и не можете да вденете какво всъщност правят с вас психично увредени елементи?

197

Анонимен

преди 4 години

Аз съм ЗА всеки който ликвидира бсп

196

ПроСоТо

преди 4 години

ама кой му дава думата на тоя "полиран боздуган",както се изрази един колега тук?!?!За какво военно положение БЛЕНУВА и мечтае тоя МИЛИЦИОНЕР?!?!..Умряли двама от "короната" и край-светът свършва,ако не въведад "РАДИКАЛНИ" мерки!!!..Направих справка в НСИ...забележете:-"Брой раждания за 2018 г.-62500."./вкл. мъртвородените/-Брой починали за същата година:-108526....!!!!!!!!!!..ЕТО КЪДЕ Е ТРАГЕДИЯТА!!!!-В системно прилагания ГЕНОЦИД на нацията,НЕ в двете жертви на грипа...ако наистина

195

До200

преди 4 години

Именно,че е Страшно и не му е работа на "главният прокурор"да предлага мерки които не му влизат в задълженията търсейки медийни изяви!В това страшно време неговото основно задължение е да предлага мерки и да контролира спекулата която придобива огромни размери в тая ситуация!

194

Някой си там..

преди 4 години

Ехх, ти кух ЮРОДЕ! Докакто не спрете да мислите като баба на село всички ще измрем. Тук не става въпрос за политика, интереси, а става въпрос за човешки животи. Нашите, вашите, тези на близките ви и за този на баба от село. Спрете да говорите кухарщини и малоумщини! Ще мрем, както мрът като зайци италиянците , имат недостиг на кислородни маски избират произволно, кой да живее и кой не... СТРАШНО Е! Осъзнайте се! НЕ НАРОД, А ***... ТОВА ЩЕ КАЖА И ЩЕ СВЪРША!

193

А бе Гешев

преди 4 години

Цял ден четем за заразени римляни дето ги пускате по домовете по разни градове. Става дума за 100 тине души. Да бяхте оборудвали полева карантина в АренаАрмеец. Изолирано е малко лекари могат да поемат всички. Ама е късно вече.

192

Анонимен

преди 4 години

Гологлава Шушумиго,ти до кога ще се правиш на ЛУД,Колко е цената на петрола след срива по световните борси и Колко цената на горивата у нас?Ама иначе да го играеш"прокурор"еша ти няма!Аман от популизъм!

191

Анонимен

преди 4 години

радикалната мярка е тия дето похарчиха резерва в панделатавсе са около него какво се прави на ощипантолкова са нагли че