25

Анонимен

преди 4 години

КОРНИ не ги е видяла в борбата с КОРоНИ вируси!

24

До20

преди 4 години

"фъркай"за САЩ бе отворко какво ти пречи,уфф Верно той пък оня рижавият нарцис,удари кепенците за"инвеститори"като теб!

23

до Срамота

преди 4 години

Явно никога не си стъпвал в такава болница и плющиш глупости. Миналата година точно по коледните празници от Пирогов ми отказаха спешна помощ, а в Токуда ме приеха първо в спешното им отделение и след два часа ме сложиха в отделение нефрология.

22

проф. Ан

преди 4 години

Частното е далаверата. Не знам защо спряха по средата - ВИК, ЕРП, Болници. Всичко в частно-американски ръце и в такъв момент хлопват кепенците, за да има повече супа за духане. И армията може да направят търговско дружество за да е ясна схемата. Спах и не си купих завод за левче. Сега няма нищо. Държава-Сметище с народ ... сам си знае какъв е!

21

Анонимен

преди 4 години

Не е ли най добре да ги национализират ? или поне временно ?

20

Анонимен

преди 4 години

Сега не е момента да се търсят частни интереси. Дайте пример на солидарност, за превъзмогване на кризата. Общественият интерес е над частния.

19

Манолова

преди 4 години

Сега се сетиха, че може да дойде някой лев от ЕС и предлагат помощ, но тя не е безплатна.Идеш ли в Токуда още на входа ти се взимат едни 300 лева...и аз незнам защо...

18

Анонимен

преди 4 години

Който е платил повече е с предимство в частните болници съжалявам!

17

Анонимен

преди 4 години

Аз пък съм си платил и съм се подготвил, а сега, искате да взимате от мен, все едно съм крал от някого? Играх по правилата, а сега сменяте правилата! Пуууу, *** дупка!

16

Анонимен

преди 4 години

До 14А приемливо ли е, да има апаратура, да има медицинско лице, квото умее да я ползва, да съм хвърлила КАМАРА ПАРИ, а държавата, да спасява другите за моя сметка, без компенсация! НЕ, НЕ Е!

15

Анонимен

преди 4 години

До 15Аз на тебе нищо не ти пожелавам, пък! И стих ме обижда! Имам дислексия и не смятам за важно, да си чета по 4 пъти коментарите (да, по толкова ми отнема, да си намеря грешките).Направил съм решение за себе си, сега съжалявам, че е в България! В САЩ нямат такив проблеми!

14

срамота

преди 4 години

В нито една частна болница няма инфекциозно отделение.Нито спешно отделение.Всички до една са приближени до властимащите и само точат бюджета и обират последните пари от пациентите.Но кой им дава лицензи и им праща баснословни пари за фалшивите операции?-Хунтата Герб.Защо въобще им дават лицензи без да имат спешни отделения и не дават денонощни дежурства?-Защото в частните болници всичко е келепир.Келепира там е над всичко.

13

Анонимен

преди 4 години

И аз стискам палци за проф. Куртева. Бог да я пази от всякакви зарази!

12

неразбрал

преди 4 години

Колко болни от коронавируса лекуват тези гешефтари?НИТО ЕДИН.Само източват НЗОК , естествено с благословията на Тиквуций.Частните болници работят само като банкови клонове.Фалшиви болнични ,фалшиви диагнози ,фалшиви операции и лечение само със суперскъпи лекарства.МАФИЯ!

11

Анонимен

преди 4 години

Трябва навсякъде медицината да е държавна,и да се ръководи отговорно,защото сега ако умрат много хора ефектно на куп,това ще се счита за масово убийство причинено от лошо управление,и кражби.

10

Фо11

преди 4 години

Неграмотни,инвеститор'ю не ти пожелаем нито на теб нито на твоите близки,ако недай си боже ви налази това чудо,ще видите как от"редовен клиент и абонат"ще опрете до Държавното лечение!

9

Анонимен

преди 4 години

Когато са застрашени толкова много хора, е недопустимо частния интерес да превъзхожда обществения и националната сигурност В Испания, правителството пое контрола над частните болници

8

Анонимен

преди 4 години

До 10Обирудвани са и 90% от парите са им от клие ти и и веститори, а останалите са от НЗОК, дошли чрез тези клиенти. Така че е малко нагли, да се "одържевяват" и да се покаже среден пръст на хората, които са ги направили, именно, за да имат към кого да се обърнат, по време на криза!

7

Анонимен

преди 4 години

До 10Като здравно осигурен, аз имам право на достъп до ресурсите от НЗОК. Това, че ползвам допълнител и услуги е друго.Освен редовен клиент и абонат, съм и съсобственик(миноритарен, признавам си) собственик в няколколко такив болници, така че съм в правото си, да го ползвам. Все пак, зато инвестира в тях! Аз се подготви хза черните дни, а не кат оня плешивия, да тараша държавните! Морално, знаете че съм прав!

6

Анонимен

преди 4 години

Частните болници наистина могат да са полезни ако ги превърнат в инфекциозни и са под контрола на държавата, все пак са най оборудвани и така ще дадат своя принос