75

Кина

преди 4 години

Защо само някои ще бъдат депортирани ?! ВСИЧКИ обратно кой откъдето твърди че е. Щом са бежанци, да бягат в богатите страни с близка за тях култура и религия. А ако някой иска да се самоубива, да го прави по-бързо, вместо да черпи от ресурса на домакините, насила приели тия същества на земята си.

74

Waffen SS

преди 4 години

Казват,че тъпотата е благодат,но някои като вас злоупотребяват с нея

73

Мда

преди 4 години

До Гост+Три държави причиняват бедите на целия Свят-Израел и слугите му САЩ и Великобритания.Преценете сами как може да им се противодейства....

72

Гост+

преди 4 години

Мюслетата може да са всякакви, но все пак е безспорен факт, че Новият Световен Ред разсипа държавите им: Афганистан, Ирак, Либия, Сирия, Йемен - хайде да не ги виним само тях, а да се опитаме да разберем причините за това което се случва днес. А може би ве пак има Бог и истински виновните ще си го получат накак си!

71

Цецо Мен

преди 4 години

Гърците са пред голямо изпитание - вирус, бежанци и много грижи за решаване. В това време дамите и господата в Брюксел умуват. Те все умуват, анализират и големи речи правят. Гърците не са длъжни да вършат работата на всички и само да им се дава акъл или да се ускоряват за действията им. Господ да им е на помощ.

70

Русофил+

преди 4 години

"Онези, които предизвикаха всичко това, дават ли си сметка какво направиха?" - В.В. Путин

69

Антон

преди 4 години

Настаняват се в града на гърците, разхождат се свободно, хранят ги, не работят, палят и чупят църквите как искат да ги гледат????? Натрапници, нашественици, с какво са заслужили друг народ да поема издръжката им? Кога ще се възстанови справедливостта всеки народ да си стои в държавата, да работи и да я подрежда. Това, което е на гърците си е тяхната държава. Връщайте се в Сирия и стига сте лежали по цял ден. Мързеливци и нахалници.

68

Долче Вита

преди 4 години

"дори журналисът на VICE е нападнат от местните гърци"//////////////////////////////////////////////////////////////////Нормално, времената на политкоректността минаха и са история. VICE (за тези от вас, които не знаят) е собственост на една от фондациите на евреина Сороc. Гърците знаят, че това е истинския враг - еврея. Ислямските инженери и неврохирурзи са просто оръжие в ръката на юдея, за завладяване на гоя, чрез отслабване на обществото му. От 5 хиляди години репертоара им не е променян!

67

Анонимен

преди 4 години

Крайната дестинация на мигрантите е държавата с най-добро социално осигуряване.Търсят високият стандарт на живот за сметка на данъкоплатеца.Позната история.

66

Анонимен

преди 4 години

Видиш мюслям усещаш, че вони на смрад носи коронавируси и се страхува да воюва за държавата си и искаш да го убиеш незабвно смрадливия страхливец.

65

хух

преди 4 години

има Дубай, Саудитска арабия, Иран, Кувейт все богати държави и сходна култура. Да хващат пътя натам

64

Анонимен

преди 4 години

Ще се намерят кашлящи граничари!

63

Факт

преди 4 години

Войната в Сирия приключва,така че да не се оправдават с нея!Впрочем Гърция има предостатъчно фериботи да натовари всички и да ги изсипе на сирийския бряг.Само че от Брюксел джендърите и го забраняват!

62

Хаха

преди 4 години

Абсолютно идентична ситуация, когато се прибирам лятото в територията. *** стои насреща и ме гледа злобно. Иска му се да ме убие, да ми вземе маратонките, които струват колкото цялата му кола нов внос. Но знам, че няма топки да направи каквото и да било. Повръщам леко в устата си, поглъщам го обратно и си продължавам по пътя.

61

ГОСТ

преди 4 години

"Видиш грък, усещаш, че иска да те убие"Имаше клипове ютуб как същите тези емигранти подпалват трева и скандират "алах акбар". Където и да отидеш като почваш с пожари и агресия хич няма да те харесват и ще имаш чувството че искат да те убият.

60

Мигрант

преди 4 години

Мразя християнството, свободното слово, равенството между половете и незабрадените жени, свинското, алкохола и бирата, мъжете които нямат бради, реда и законността.Хмм.. В коя държава да ида? Май Германия и Швеция са най-подходящи.

59

Анонимен

преди 4 години

гърците искали да ги убият - и с право,те са престъпници,минали границата нелегално,да са благодарни,че са живи изобщо,ако по бай тошово време направеха същото на нашата граница,щяха да ги чакат картечниците,и дулата им щяха да прегреят от толерантност

58

българин

преди 4 години

Тази пап лач,иска да се впие в шията на ЕС като кърлеж. И смуче ли смуче кръв! Защо през "лошият социализъм" Никой не седна пред границата на друга държава,и не "пожела' да я прегази,както тези очакват да ги пуснат и го направят?! Германия и целият ЕС , Не спря да се "хвали" Колко сме "либерални" вече И как сме "толерантни' с другите нации! Ами Лично мен ме върнета на границата с калашника с който служих 2 години при НРБ. И ви гарантирам.Че нито един ци г а ни н НЯМА ДА ПРЕКРАЧИ ГРАНИЦАТА НИ

57

Меркел

преди 4 години

Уелком рефюджис, набираме материал за новият холокост.

56

Защото

преди 4 години

До Интересно е да знаемтези животни не са никави бежанци - това са "бойците" на Исламската Държава, която САЩ евакуира в Европа