14

Анонимен

преди 4 години

Ами Волен Сидеров още преди 6 години я разработил и руснаците също имали. Какво чака Болен и руските му колеги да вземат тия 80 милиона.

13

Анонимен

преди 4 години

Да бе значи аз няма да разбера на кои рецептори действа вируса какъв характер има белтъчната му обвивка как да го възпта а ше се затворя в нас кат мухъл и кво?Коя година сме 2020-та или 1365-та.И колко ще издържи тая икономика затворена изобщо тва само *** неспособни на нищо могат да измислят!

12

bfgfgnfghngn

преди 4 години

До АнонименСмешници са я, те 2-3 години им трябват да спрат смяната на времето, какво остава за много по-сериозни неща

11

...

преди 4 години

Хубаво, но учени казаха че в момента не може да се създаде ваксина против точно този вирус. Защото вируса мутира постоянно и се развива и придвижва много бързо. Затова и наредиха :НЕ ИЗЛИЗАЙТЕ ОТ ДОМОВЕТЕ СИ. СТОЙТЕ ЗАТВОРЕНИ ВКЪЩИ. И много държави наложиха това ограничение на гражданите си. И те го изпълняват. Италия няма хора по улиците, изпания, Словения, Чехия... няма никой по улиците. Пусто е. От Китай казаха - НЕ СЕ ЛИ ЗАТВОРИТЕ ВКЪЩИ, НЕ СЕ ЛИ ИЗОЛИРАТЕ - ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО. Ама ***.....

10

Анонимен

преди 4 години

Докато дойде ваксината 1 година. Какво лечение има толкова напредналата уж медицина за този вирус? Тръмп играе театри,има си своя ваксина.

9

Анонимен

преди 4 години

Такива смешници за лидери Европа никога не е имала...

8

Европееца

преди 4 години

ЕС е най-великия политически проект в историята и няма да позволим на някакви злобни американци да го разрушат с вируси или иконом. мита. На никого няма да позволим. Европа е била и ще бъде номер едно.

7

Анонимен

преди 4 години

Хахахаха! 80 милиона??? А на зърнарите, дето изнасят 80% от пшеницата им дават милиарди за джипове и държанки! Хахахахааа!

6

Факт!

преди 4 години

Колкото за ХИВ са намерили лечение лекарства удължаващи живота с няколко години струващи мкя си и баща си.

5

просто уравнение

преди 4 години

SARS-CoV + HIV-1 = SARS-CoV-2

4

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

каква ваксина бе другари, как да има ваксина за SARS-CoV-2 от 2019 изпуснат от лабораторията в Ухан, като още няма вакисина за SARS-CoV от 2002 изпуснат от лаборапотията в Пекин. За 17 години никой не направи успешна ваксиза за SARS-CoV, щото просто явно не е възможно! Биологичните Оръжия на *** от Пекин са Непобедими, чайкайте да видите SARS-CoV-3, но до тогава едва ли ще има оцелели от SARS-CoV-2!

3

некой

преди 4 години

Защо не кажете цялата истина - че Тръмп е давал 1 Милиард(!) за фирмата или за изключителните права на САЩ да я ползват? Доста нагло на фона на всеобщата криза.

2

Анонимен

преди 4 години

до1!Нали ще отпуснат европейския сьюз 812млн на Бьлгария след няколко дни!

1

Анонимен

преди 4 години

Жалък, жалък ЕС та ние дадохме повече за самолети от 70-те години.