10

до 11

преди 4 години

Можеш, програмираш по сателита тракторите и те орат по схемата.... Сериозно при теб няма проблем, стоите на разстояние един от друг и си работите. Не се тъпчеш с 100 човека никъде

9

бай онзи

преди 4 години

Братче, никой не говори за тебе а за корпоративният бизнес ...Да не откриете огънят ,че не всяка професия може да се работи дистанционно ? Ти си лесен на открито - мисли овцете, които са сбутани един до друг ,но трябва да работят и по цял ден идват хора при тях .

8

Анонимен

преди 4 години

В пандемия тестът ще е свръх бърз...предполагам до 2 месеца ако е наистина добра ше тръгне към медиците. Била лесно да се произвежда масово, казаха от лабораторията в източната част на Германия , където е разработена. Дано !

7

бай онзи

преди 4 години

Пълни глупости - просто разни български неандерталци, които не могат един PDF да създадат ще умрат - нормалните компании от години имат тестван disaster recovery mode - всеки да бачка дистанционно и т.н. Кеф ми е - клиентите ми не са авиокомпании ,а основни Банки, които работят - иначе всичко отива по-дяволите :) Та, така ще видим родният модел как се се *** обаче, щото разни *** го управляват изобщо ненаясно с know how-то

6

Нотингам Форест

преди 4 години

Нямат интернет ама знаят да пият кафе.Изостанали жабари!

5

Анонимен

преди 4 години

До 6Не съм виросолог, но от това което съм чел, една ваксина има по 12 месеца период, преди да бъде одобрена. Това значи, че ако германец е "измислил" ваксина, ще я получим за другия 3ти март, ако е читава.

4

Анонимен

преди 4 години

60% от населението е заето с работа, която не може, да е дистанционна. Едно е да си програмист, счетиводител и прочие, друго е да си сервитьор, лекар или пожарникар... Статията едва ли не говори за проблем, с организацията, а истината е, че самите професии не позволяват на много хора, да рабитят дистанционно.

3

Анонимен

преди 4 години

Германците са създали работеща ваксина. Размина ни се и този път! Браво на убер-меншите!

2

Бау

преди 4 години

"не си пада" .... Ако е възможно от вкъщи - ще се прави. Глезотии по време на криза ...

1

Анонимен

преди 4 години

Много малка част от работата може да се работи от вкъщи. Стой си у вас и нито ще се облечеш, нито ще се нахраниш, а останалите потребности са глезотийки сега.